Ανανέωση συμβολαίου
  • 24 Nov 2022
  • PDF

Ανανέωση συμβολαίου

  • PDF

Article Summary

Μπορείς να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου με 1 μόνο κλικ!

Λίγο πριν λήξει το συμβόλαιό σου, σου το υπενθυμίζουμε μέσω email και SMS. Μπαίνεις σε ένα από τα emails που σου έχουμε στείλει, πατάς το μπλε κουμπί και μεταφέρεσαι στο site μας, κατευθείαν στο βήμα όπου επιλέγεις τρόπο πληρωμής και κάνεις την αγορά.

Ανανέωση μέσω email

Φυσικά, αν θέλεις μπορείς να κάνεις αλλαγές στα στοιχεία σου, πατώντας το μπλε banner που βρίσκεται στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας και αναφέρει "Αν θέλεις να αλλάξεις τα στοιχεία σου πάρε νέα προσφορά εδώ." Θα μπορείς πάντα να βρεις την αρχική προσφορά της ανανέωσης, ανατρέχοντας στα email σου.

Νέα προσφορά

Μόλις κάνεις την αγορά, σου στέλνουμε με email το συμβόλαιο. Αν δεν το βρεις στα Εισερχόμενα, γράψε «Hellas Direct» στο πεδίο αναζήτησης του email σου, για να βρεις όλα τα emails που σου έχουμε στείλει.

Ασφαλιστήριο

Μην ξεχνάς να ανανεώνεις εγκαίρως, μέχρι και το τελευταίο λεπτό πριν τη λήξη του συμβολαίου σου, ώστε να μην αφήσεις κενό στην ασφάλισή σου. Μην ανησυχείς! Θα στο θυμίσουμε πολλές φορές.

Πιο συγκεκριμένα, αν το συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου ή μηχανής είναι μεγαλύτερης διάρκειας των 60 ημερών, τις τελευταίες 30 ημέρες μέχρι να λήξει το συμβόλαιό σου θα λάβεις 4 emails ανανέωσης και τις τελευταίες 15 μέρες θα λάβεις 3 SMS.

Εάν το συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου ή μηχανής έχει διάρκεια μικρότερη των 60 ημερών, τότε θα λάβεις, τις τελευταίες 15 ημέρες μέχρι να λήξει, 3 emails ανανέωσης και 3 SMS.

Για την ασφάλεια σπιτιού, εάν το συμβόλαιό σου έχει διάρκεια από 30 έως 60 ημέρες, θα λάβεις 2 emails 7 ημέρες και 1 ημέρα πριν τη λήξη του. Θα λάβεις και 2 sms 15 ημέρες και 1 ημέρα πριν τη λήξη του συμβολαίου.

Εάν το συμβόλαιό σου έχει διάρκεια πάνω από 60 ημέρες, θα λάβεις 4 emails, 30, 15, 7 ημέρες και 1 ημέρα πριν τη λήξη του και 2 sms 15 ημέρες και 1 ημέρα πριν τη λήξη.

Σημείωση:

Αν μας βρήκες μέσα από πλατφόρμες σύγκρισης ασφαλειών, θα λαμβάνεις τα emails της ανανέωσης από εκείνους!


Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο?