Σέρβις ή επισκευές, πώς θα πληρώσω με δόσεις;
  • 01 Dec 2023
  • PDF

Σέρβις ή επισκευές, πώς θα πληρώσω με δόσεις;

  • PDF

Περίληψη άρθρου

1. Πάρε προσφορά επισκευής από το συνεργείο της επιλογής σου

Στη σελίδα των συνεργαζόμενων συνεργείων wallet+ βρες το κοντινότερο συνεργείο με βάση την ανάγκη του οχήματός σου. Αν δεν βρίσκεις κάποιο που να σε βολεύει, μην ξεχάσεις οτι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας ώστε να το προσθέσουμε στους συνεργάτες μας. Επισκέψου το συνεργείο ώστε να πάρεις την κατάλληλη προσφορά, καθώς στην online αίτηση θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις το ποσό προς χρηματοδότηση.

2. Ξεκίνα την αίτηση σου στο wallet+

Στη σελίδα του wallet+ συμπλήρωσε μερικά στοιχεία του οχήματος σου, διάλεξε το συνεργείο που επισκέφτηκες και το κόστος της εργασίας. Στη συνέχεια διάλεξε την τράπεζα από την οποία θα χρηματοδοτηθείς και υπέβαλε την αίτησή σου.

  • Για εργασία από €20 έως €500, η τράπεζα είναι αποκλειστικά η tbi bank.
    Για εργασία από €501 έως €2000€, διάλεξε μεταξύ της tbi bank, της Τράπεζας Πειραιώς ή της Εθνικής Τράπεζας.

3. Συνέχισε online στη τράπεζα

Ολοκλήρωσε την αίτηση στο online περιβάλλον της τράπεζας που επέλεξες, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

4. Έγκριση αίτησης

Η αξιολόγηση της αίτησης γίνεται σύμφωνα με την πιστωτική πολιτική της κάθε τράπεζας και ολοκληρώνεται στις περισσότερες περιπτώσεις μέσα σε 3' λεπτά. Μόλις η αίτηση εγκριθεί, θα ενημερωθείς από την τράπεζα. Μην ξεχάσεις να υπογράψεις ηλεκτρονικά τη σύμβαση χρηματοδότησης.

  • Για εργασία από €20 έως €500, θα σου ζητηθεί να πληρώσεις απευθείας τη 1η δόση χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σου κάρτα.
  • Για εργασία από €501 έως €2000€, δε χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα σε αυτό το σημείο.

5. Εξόφληση εργασίας

Μετά την έγκριση και την υπογραφή της σύμβασης, το ποσό χρηματοδότησης μεταφέρεται στην Hellas Direct. Με την έκδοση της απόδειξης εργασιών, εμείς εξοφλούμε άμεσα το συνεργείο για το κόστος της εργασίας του οχήματός σου, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς εσύ με τίποτα.

6. Πληρωμή δόσεων

  • Για εργασία από €20 έως €500, πληρώνεις την 1η δόση τη στιγμή της έγκρισης ενώ τις υπόλοιπες δόσεις κάθε 30 μέρες. Εσύ απλά θα χρειαστείς την χρεωστική σου κάρτα.
  • Για εργασία από €501 έως €2000, θα σου ζητηθεί να πληρώσεις τη 1η δόση 30 ημέρες μετά την έγκριση σου και τις υπόλοιπες κάθε επόμενο μήνα.

Για την tbi bank, η εξόφληση των δόσεων σου, μπορεί να γίνεται μέσω της χρεωστικής σου κάρτας, ακόμα και αυτόματα.

Για την Τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική Τράπεζα, η εξόφληση των δόσεων θα γίνεται αυτόματα από τον καταθετικό λογαριασμό που έχεις επιλέξει για την εξυπηρέτηση του δανείου σου.


Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο?