Πόσα βήματα πρέπει να κάνω για να αποκτήσω το wallet+;
  • 02 Nov 2022
  • PDF

Πόσα βήματα πρέπει να κάνω για να αποκτήσω το wallet+;

  • PDF

Όχι πολλά! Συμπλήρωσε στη σελίδα του wallet+ μερικά στοιχεία το όχημά σου, διάλεξε υπηρεσίες και, εάν πρόκειται για σέρβις, επισκευές ή λάστιχα, συνεργείο. Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις μαζί του το ποσό που θα χρειαστείς. Μπορείς να επιλέξεις από τα συνεργαζόμενα συνεργεία αλλά όχι μόνο: Αν δεν βρεις το συνεργείο που θέλεις, επικοινώνησε μαζί μας για να προσθέσουμε στο δίκτυό μας αυτό που προτιμάς. Η λίστα των wallet+ συνεργατών μεγαλώνει διαρκώς!

Στη συνέχεια κάνε την αίτηση online στη συνεργαζόμενη τράπεζα της επιλογής σου. Παίρνει μόνο 5’ και σε 3 λεπτά ξέρεις αν έχει εγκριθεί. Θυμήσου ότι τα στοιχεία που συμπληρώνεις δεν αποθηκεύονται οπότε αν διακόψεις τη διαδικασία θα πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή.

Η αίτησή σου ολοκληρώνεται στο online περιβάλλον της τράπεζας. Στο τέλος της διαδικασίας λαμβάνεις email από την τράπεζα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχεις δηλώσει.

Μετά την έγκριση, το ποσό χρηματοδότησης μεταφέρεται στην Hellas Direct, η οποία αναλαμβάνει την ενημέρωση, επικοινωνία και πληρωμή του συνεργείου χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς εσύ με τίποτα.


Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο?