Τα 5 κορυφαία motovlogs του ελληνικού Internet!

Βρήκαμε τους 5 καλύτερους για να ξεκινήσουμε την ξενάγηση στον συναρπαστικό κόσμο της μηχανής!

Τα 5 κορυφαία motovlogs του ελληνικού Internet!

Σηκωθείτε από καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, κρεβάτια, sleeping bags, αιώρες, φουσκωτά, και ό,τι άλλο κάθεστε τέλος πάντων ... έχουμε αποκλειστικά νέα: οι μηχανές μπήκαν επιτέλους στη ζωή μας!

Καλά τα αυτοκίνητα, δε λέμε, αλλά αυτό το περιμέναμε καιρό. Και ρωτάμε κυρίες και κύριοι, φίλοι και φίλες, ποιοι είναι οι καταλληλότεροι για να μας εισάγουν και να μας ξεναγήσουν στον συναρπαστικό κόσμο της μηχανής, πέρα από τους πραγματικούς, μερακλήδες, μηχανόβιους; Γι' αυτό τον λόγο, σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα και πιο επεξηγηματικά vlogs με θέμα φυσικά την δικύλινδρη θεά και ό,τι αφορά στους πιστούς ακόλουθούς της.


Rocket Dust

Το κανάλι με τους περισσότερους ακόλουθους. Ο φίλος είναι άμεσος, ευθύς, ειλικρινής και τα εξηγεί ωραία. Από δικές του προσωπικές εμπειρίες μέχρι reviews και σχολιασμούς για μηχανές, εξοπλισμούς, και ό,τι αφορά στη ζωή μίας/ενός μηχανόβιου.

αναβάτης σε μηχανή μπροστά από τοίχο με γκραφίτι

Η αλήθεια είναι ότι καταλαβαίνουμε γιατί έχει τόση πέραση το κανάλι του: είναι περιγραφικός και μας μιλάει σαν να μιλάει στον κολλητό του. Εμείς ξεχωρίσαμε μεταξύ πολλών άλλων το βιντεάκι που περιγράφει με τον δικό του μοναδικό τρόπο "την πρώτη φορά που τράκαρε σοβαρά" αλλά και το βίντεο στο οποίο μιλάει και δίνει tips για το αιώνιο ζήτημα "Γονείς και μηχανή":

Ενώ φυσικά χειροκροτούμε την πρωτοβουλιάρα του να μοιράσει (κυριολεκτικά) κράνη σε όσους έβλεπε να οδηγούν χωρίς κράνος μπροστά του. Thumbs up για τον φίλο μας και μπράβο του!

The Moto Addict

Είναι όντως addict. Γουστάρει και μας παρουσιάζει οτιδήποτε έχει να κάνει με μηχανές. Μοιράζεται το πάθος του με τους θεατές, χωρίς φίλτρα. Στο κανάλι αυτό θα βρείτε από δοκιμές μηχανών Enduro μέχρι τρόπους να "τουρμπίσεις έναν κινητήρα".

λόγκο του Moto Addict και ένας αναβάτης πάνω σε μηχανή να κάνει ακροβατικά

Συνεργάζεται με εξειδικευμένους μηχανικούς και εκδίδει βιντεάκια που σου δείχνουν βήμα - βήμα την ανατομία της μηχανής και πώς να τη συντηρήσεις/επισκευάσεις. Και ακριβώς επειδή συνεργάζεται με ειδικούς, μας δείχνει βιντεάκια σαν το παρακάτω όπου μας εξηγεί, και απομυθοποιεί θα λέγαμε τη διαδικασία συντήρησης για να αποφευχθούν τα ραγίσματα και τα σπασίματα στις ζάντες της μηχανής. Πιάστε μολύβι και χαρτί γιατί ο μάστορας εδώ διδάσκει.

NightLight DNL

"Γεια σας μάγκες και μάγκισες" έτσι ξεκινάει συνήθως ο φίλος. Και εδώ, πέρα από τα κλασικά videos με reviews μηχανών και tips, παρουσιάζονται και οι ιστορίες "καθημερινής τρέλας" ενός μηχανόβιου με αξέχαστες βόλτες και διαδρομές. Τα βιντεάκια του είναι φτιαγμένα με πολύ προσωπικό και αλανιάρικο στυλ κι αυτό φαίνεται καθώς παρουσιάζουν προσωπικές εμπειρίες όπως τις έζησε, χωρίς φίλτρα.

λόγκο του motovlog NightLight DNL

Ως Hellas Direct μας ιντρίγκαρε ιδιαίτερα μεταξύ άλλων το βίντεο που μας παρουσιάζει τις διαφορές οδηγικής εμπειρίας μεταξύ αυτοκινήτου και μηχανής. Απολαύστε:

Mr Motorvlog.

Καβάλα στο Suzuki Hayabusa του σαν άλλος Τζεκις Χαν κατακτάει τους δρόμους και βιντεοσκοπεί τις διαδρομές του για εμάς, τους κοινούς θνητούς. Κατ'αρχάς να δώσουμε τα σέβη μας (και εδώ) για το #to_kranos_einai_magia σε κάθε βιντεάκι.

logo του Mr Motovlog

Τον εμπιστεύονται πολλά μέλη της μοτοκοινότητας γιατί σαν σωστό και ωραίο motovlog εμπεριέχει σχόλια, tips, unboxing και reviews. Αλλά και μία σειρά από βόλτες μέσα στη νύχτα και στη μέρα, μεγάλα και μικρά ταξίδια, για να δώσει στον θεατή την καλύτερη δυνατή αίσθηση της  βόλτας με την εκάστοτε μηχανή και να προτείνει τις καλύτερες διαδρομές για τον μηχανόβιο σε Αθήνα και επαρχία. Εδώ, σε ένα τολμηρό, αυτοκριτικό για τη κοινότητα βίντεο, όπου μας παραθέτει τους χειρότερους τύπους μηχανόβιων. Σκληρός, αλλά σωστός.

Jimmy Boy

Λοιπόν εδώ, πέρα από τους 35.000 subscribers που παρατηρήσαμε κάνοντας έρευνα, μας τράβηξε ιδιαίτερα η περιγραφή του εισαγωγικού βίντεο που πάει κάπως έτσι: "Αν ψάχνετε για έναν τύπο που οδηγάει μηχανές αλλά δεν έχει ιδέα από αυτές, καλώς με βρήκατε! Αν όχι, να φύγετε, να πάτε αλλού!"

το σήμα του motovlog Gimmy Boy

Κι εμείς, καθώς μας ελκύουν τα παράξενα και τα αλλόκοτα, φυσικά δε φύγαμε αλλά κάτσαμε και ψαχουλέψαμε το εν λόγω motovlog. Άπλετο χιούμορ, πολύ υλικό, ευθύς και άμεσος λόγος. Ο φίλος μας ξεκίνησε με μία σειρά βίντεοζ "Ημερολόγιο Μοτοσυκλέτας" και αφού είχε εντυπωσιακή αποδοχή από τους θεατές, συνέχισε (και συνεχίζει) με περισσότερο περιεχόμενο για ό,τι έχει να κάνει με τον αιώνιο έρωτά του με τις μηχανές... Για του λόγου το αληθές:

Bonus: Kokkina Feggaria

Ναι, η ονομασία δεν σε παραπέμπει σε motovlog. Όπως δηλώνει και ο "καναλάρχης" το κανάλι στο ΥouΤube ξεκίνησε αρχικά να λειτουργεί ως ραδιοφωνική ροκ εκπομπή και εξελίχθηκε σε ένα πολύ ενδιαφέρον motovlog! Αρχικά να ειδοποιήσουμε ότι τα βιντεάκια είναι όλα στα αγγλικά. Από ό,τι φαίνεται θέλουν να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση στο κοινό.

τμήμα φωτογραφίας από αναβάτη σε μια Honda

Και καλά κάνουν θα πούμε εμείς, τέτοια βίντεο δεν πρέπει να περιορίζονται για κανένα λόγο. Εδώ λοιπόν θα δεις ροκ μουσική, ροκ βόλτες, ροκ σχόλια, μηχανές και γενικά μία ροκ και πολύ καλτ κατάσταση που, δε θα το κρύψουμε, εμάς μας γοήτευσε. Keep it rockin'!


Ντάξει, εμείς μία φορά ψηθήκαμε - και τα καλύτερα έρχονται! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις συντονισμένος/η για πολύ, νέο και ξεχωριστό υλικό ;)

Δες κι αυτά