Οι καλύψεις που θέλεις στην ασφάλεια μηχανής!

Για να κινείσαι κάθε μέρα με ασφάλεια.
Essential Οι βασικές καλύψεις για να αισθάνεσαι ασφάλεια στον δρόμο Περιλαμβάνει τις υποχρεωτικές καλύψεις από τον νόμο μαζί με κάποιες που πιστεύουμε ότι χρειάζεσαι.
Αστική ευθύνη

Η κάλυψη αυτή είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Σημαίνει ότι θα πληρώσουμε τις υλικές ζημιές που θα γίνουν προς άλλα οχήματα ή αντικείμενα και τις σωματικές βλάβες που θα προκληθούν σε άλλους ανθρώπους, εφ' όσον έχεις εσύ την ευθύνη γι' αυτά τα συμβάντα. Το όριο της κάλυψης καθορίζεται από το νόμο (€1.300.000 από τον Ιανουάριο του 2022).

Ζημιές από ανασφάλιστο

Καλύπτουμε τις ζημιές (μέχρι €15.000 ή μέχρι το ποσό που αναφέρεται ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο, αρκεί να είναι μικρότερο από €15.000) που θα προκληθούν στη μηχανή σου από κάποιο ανασφάλιστο όχημα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο οδηγός του να έχει αποδεχθεί ότι ευθύνεται ή η ευθύνη του να προκύπτει από δημόσια έγγραφα όπως είναι το αντίγραφο βιβλίου συμβάντων της τροχαίας.Επίσης, θα πρέπει να επιβεβαιώνεται από το κέντρο πληροφοριών του επικουρικού κεφαλαίου ότι όντως το όχημα ήταν ανασφάλιστο όταν συνέβη το ατύχημα.

Καθοδήγηση και μεταφορά από ατύχημα

Έχουμε μια ανοιχτή γραμμή άμεσης βοήθειας, που λειτουργεί 24 ώρες κάθε μέρα. Αν γίνει κάποιο ατύχημα, μας καλείς και σε καθοδηγούμε για τα επόμενα βήματα. Θα καταγράψουμε το συμβάν είτε τηλεφωνικά, είτε με συνεργάτη μας που θα έρθει στο σημείο του ατυχήματος. Ακόμη, αν η μηχανή σου χρειαστεί ρυμούλκηση και βρίσκεσαι στην Ελλάδα, ένας συνεργάτης μας από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ θα αναλάβει τη μεταφορά.

Ιατρικές συμβουλές

Σου δίνουμε πρόσβαση σε μία 24ωρη γραμμή, για την παροχή ιατρικών συμβουλών. Μπορείς να ρωτήσεις ό,τι χρειάζεσαι για ένα περιστατικό υγείας λόγω ατυχήματος. Ακόμη, μπορείς να πάρεις τα στοιχεία επικονωνίας εξειδικευμένων γιατρών, συνεργατών της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Νομικές συμβουλές

Μπορείς να ζητήσεις νομικές συμβουλές από επαγγελματίες δικηγόρους, οποιαδήποτε εργάσιμη μέρα, 09:00-21:00.

Αποζημίωση εκτός φιλικού διακανονισμού

Σε αποζημιώνουμε εμείς για ένα ατύχημα που θα γίνει χωρίς δική σου ευθύνη με ένα ασφαλισμένο όχημα, ακόμα και αν οι ζημιές ή οι σωματικές βλάβες δεν εντάσσονται στον φιλικό διακανονισμό. Για τις υλικές ζημιές καλύπτουμε έως €6.500, ενώ για τις σωματικές βλάβες οδηγού και επιβατών έως €30.000.

Περισσότερες καλύψεις - μεγαλύτερη ασφάλεια

Επιπλέον καλύψεις που μπορείς να προσθέσεις στο πρόγραμμά σου.

Οδική βοήθεια Powered by INTERSALONIKA
Powered by INTERSALONIKA

Παρέχουμε οδική βοήθεια για βλάβες που θα πάθει η μηχανή σου: μηχανική βλάβη, λάστιχο, μπαταρία, κάποιο θέμα με τη βενζίνη. Οι συνεργάτες μας στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ θα σε εξυπηρετήσουν 24 ώρες κάθε μέρα, αν βρίσκεσαι εντός Ελλάδας.

Νομική προστασία

Αυτή η κάλυψη μπορεί να ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που υπάρξει:

  • ποινική δίωξη εναντίον σου
  • διαφωνία μετά από κάποιο συμβάν
  • έλλειψη δήλωσης
  • άρνηση εμπλοκής από τον υπαίτιο οδηγό.

Συγκεκριμένα, καλύπτουμε τις αμοιβές των δικηγόρων και τα δικαστικά έξοδα. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει τα €6.000.

Βάζεις την πινακίδα σου και παίρνεις άμεσα προσφορά

Παίρνει μόνο 5 λεπτά

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο αριθμός της πινακίδας σου και λίγα ακόμα στοιχεία.

Χρειάζεσαι βοήθεια; Έχουμε τον τρόπο!

Συχνές ΕρωτήσειςΈλα να τα πούμε
Έλα να τα πούμε