Σπίτια που πήγαν την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε άλλο επίπεδο

Σε Χριστουγεννιάτικο mood -ή και όχι- αυτά είναι τα σπίτια που μας τράβηξαν την προσοχή!

ασπρόμαυρη εικόνα, σπίτι στολισμένο με πάρα πολλά χριστουγεννιάτικα φώτα

Μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα φέτος και πίστεψέ μας σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Ξέρουμε ότι τα περίμενες διαφορετικά αυτά τα Χριστούγεννα και ότι σου λείπουν οι δικοί σου, τα φαγητά στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και οι playlist που άκουγες σε λούπα σε όποιο κατάστημα και αν πήγαινες. Δεν πειράζει όμως, γιατί ακόμη μπορείς να μπεις σε Χριστουγεννιάτικο mood, κάνοντας μια βόλτα στη γειτονιά που φτιάξαμε παρακάτω! Υπάρχει υπερβολή στο στόλισμα; Εσύ θα μας πεις!

Σπίτια ανά τον κόσμο, υπερστολισμένα και έτοιμα να υποδεχτούν τον Άγιο Βασίλη αλλά και να μας φτιάξουν τη διάθεση. Λαμπιόνια, φουσκωτές φιγούρες, έλκηθρα, τάρανδοι, φάτνες και πολλές αυτοσχέδιες κατασκευές δημιουργούν μία εικόνα βγαλμένη από παραμύθι ή… και όχι!

Ο Φουσκωτόκοσμος

Φωτογραφία με πολλά φουσκωτά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Θα μπορούσες να πεις ότι θυμίζει Χριστούγεννα. Αν ρωτάς εμάς το θέαμα είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά λίγο ανατριχιαστικό, δεν νομίζεις; Σε κάθε γωνιά υπάρχει και μια φουσκωτή Χριστουγεννιάτικη φιγούρα που ναι μεν σου φτιάχνει τη διάθεση, αλλά από την άλλη σου δημιουργεί μια σύγχυση. Αλήθεια, εσένα πού έπεσε το μάτι σου; Γιατί εμείς μπερδευτήκαμε, το μόνο σίγουρο!

Winter Wonderland

Σπίτι στολισμένο με πάρα πολλά λαμπάκια για τα Χριστούγεννα

Δεν ξέρουμε αν συμφωνείς, αλλά το σπίτι αυτό θυμίζει πολύ έναν χειμωνιάτικο κόσμο που μόλις έχει ξεπροβάλει από παραμύθι. Σαν εκείνα τα 3D παραμύθια που λατρεύαμε όταν ήμασταν παιδιά! Είναι σαν να άνοιξες το βιβλίο σου και ξαφνικά να βρέθηκες εκεί. Ωραία θα ήταν!

Η χαρά του Άη Βασίλη

Σπίτι στολισμένο με λαμπάκια που θυμίζουν τη φιγούρα του Άγιου Βασίλη

Άγιος Βασίλης έρχεται και όλους μας καταδέχεται! Είναι μια φιλότιμη προσπάθεια να αποτυπωθεί στο εξωτερικό του σπιτιού το πρόσωπο του Άγιου Βασίλη. Πολύ έξυπνη ιδέα που δεν την συναντάς συχνά! Εξολοκλήρου φτιαγμένο από λαμπιόνια, μπορεί κανείς να πει ότι είναι πολύ εντυπωσιακό. Εύγε! Ωστόσο, είναι λίγο σαν να είναι βγαλμένη από θρίλερ των 90s.

Πάρτι χιονονιφάδας

Φωτογραφία σπιτιού στολισμένο με άσπρα και μπλε λαμπάκια

Αγαπάει το χιόνι; Ξεκάθαρο! Αυτό το σπίτι δεν είναι άσχημο μιας και τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για τον στολισμό ταιριάζουν μεταξύ τους και είναι αρμονικά! Ναι, μας αρέσει αυτή η εκδοχή, εγκρίνουμε!

Η εκδίκηση του χιονάνθρωπου

Χριστουγεννιάτικοι χιονάνθρωποι λάμπες σε αυλή σπιτιού με πολύχρωμα λαμπάκια

Μπορεί να το έκανε ο Dwight για να εκδικηθεί τον Jim στη σειρά “The Office”, αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορεί να στολίσει το σπίτι του κανείς μόνο με Χριστουγεννιάτικες φιγούρες; Στον στολισμό των Χριστουγέννων δεν υπάρχει περιορισμός… όρεξη να έχει κανείς και όλα τα άλλα γίνονται! Αλλά το συγκεκριμένο είναι λίγο ανατριχιαστικό…δεν νομίζεις;

Έναν Χριστουγεννιάτικο καφέ

Χριστουγεννιάτικο καφέ με πολλά λαμπάκια

Μην παραπονιέσαι και μην υπερβάλεις! Δεν μπορεί να πονέσανε τα μάτια σου με αυτό το υπέρλαμπρο θέαμα! Είναι τόσο στολισμένο αυτό το σπίτι, που δεν ξέρουμε αν θα μπορούσες να μπεις μέσα χωρίς να πατήσεις κάποιο από τα αντικείμενα του στολισμού! Το σίγουρο είναι πως εδώ θα μπορέσεις να αποκτήσεις το Χριστουγεννιάτικο mood που τόσο πολύ ψάχνεις! Το μόνο που μένει είναι να σε καλέσουν για ένα καφεδάκι!

Εμπρός στον δρόμο που μας φώτισες

Μεγάλο σπίτι στολισμένο με πολλά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Θέλεις να νιώσεις αυτόν τον πριγκιπικό αέρα, παραδέξου το! Αυτή είναι η ευκαιρία σου γιατί σε αυτό το σπίτι θα μπορούσες να ρίξεις κάτι «πρόχειρο» πάνω σου και να ζήσεις τη δική σου φωτεινή στιγμή!

Ζαχαρωτά και φώτα

Κήπος στολισμένος με ζαχαρωτά και λαμπιόνια για τα Χριστούγεννα

Νόστιμα ζαχαρωτά, λαμπιόνια και φιγούρες. Τολμάμε να πούμε ότι αυτό το σπίτι είναι από τα πιο πετυχημένα, μιας και θυμίζει γλυκά Χριστούγεννα, χωρίς πολλές υπερβολές. Όπως και να το κάνουμε όμως, αυτή η εποχή του χρόνου τη θέλει την υπερβολή της!

Τέκνο Χριστούγεννα

Σπίτι με πολλά φωτάκια σε στυλ τέκνο

Γιατί όχι; Σκέψου το λίγο. Ενέργεια, χρωματιστά λαμπάκια, φωτορυθμικά και πάμε! Το μόνο που πρέπει να προσέξει όποιος το σκέφτηκε, είναι να συνδυάσει και καλή μουσική μαζί με τα υπόλοιπα! Λίγο διαφορετική προσέγγιση, αλλά σε ένα party mode σε βάζει χαλαρά!

Hey, είμαι και εγώ εδώ!

σπίτι σττολισμένο με ολύχρωμα χριστουγεννιάτικα φώτα παντού

Το σπίτι που με τίποτα δεν θα έχανε στο πέρασμά του ο Άγιος Βασίλης! Ξεχωρίζει από μακριά, αφού ό,τι υπάρχει σε λαμπάκι το έχει επάνω του! Φαντάσου να στολίζεις έτσι το σπίτι σου και να ανακαλύψεις μετά από όλη τη σκληρή δουλειά σου, ότι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι προβληματική. Φρίκη!

Τόσο, όσο!

Τρία δέντρα στολισμένα με άσπρα λαμπάκια για τα Χριστούγεννα

Κακά τα ψέματα! Σε πολλούς δεν αρέσει η υπερβολή. Γι' αυτό και ο φίλος στη συγκεκριμένη περίπτωση αποφάσισε να στολίσει μόνο τα δέντρα στον κήπο του και τίποτε άλλο! Επέλεξε μονόχρωμα λαμπιόνια και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε!

Περάσαμε μια βόλτα και από το Tik- Tok για να ανακαλύψουμε και εκεί τα σπίτια εκείνα που πέρασαν σε νέο επίπεδο όσον αφορά στον στολισμό τους για φέτος τα Χριστούγεννα! Μας έχουν λείψει πολύ οι βόλτες με το αυτοκίνητο, γύρω από τη στολισμένη γειτονιά οπότε αυτά τα βίντεο μας έφτιαξαν λίγο το κέφι! Πάρε μια μικρή γεύση.

Χριστούγεννα χωρίς βόλτες με ζεστό καφέ στο χέρι, χωρίς τραγούδια να ακούγονται σε όλη την πόλη, χωρίς χορωδίες που τραγουδούν τα κάλαντα.. Ουφ, μελαγχολήσαμε! Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς φέτος το έχουμε ρίξει στην περιήγηση, αλλά με τον σύγχρονο τρόπο. Και επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα λόγω της καραντίνας, ψάξαμε και βρήκαμε δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις από το σπίτι σου αυτή την εποχή! Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και ίσως σου φτιάξει λίγο το κέφι!

Δες κι αυτά