Σκύλος πίσω από το τιμόνι και να οδηγεί - η πιο wtf εικόνα που έχεις δει

«Κύριε σκύλε, βγάλτε το πόδι σας από το γκάζι και κάντε στην άκρη»

Ασπρόμαυρη εικόνα, αυτοκίνητο από μπροστά, μέσα από το παρμπρίζ φαίνεται σκύλος πίσω από το τιμόνι

Πολλές δικαιολογίες μπορεί ένας οδηγός να βρει προσπαθώντας να γλιτώσει το πρόστιμο για κάτι που έκανε στον δρόμο, ειδικά όταν πρόκειται για υπερβολική ταχύτητα: Δεν το κατάλαβα, δεν ήξερα, δεν είδα το όριο, βάρυνε ξαφνικά το πόδι μου πάνω στο γκάζι, με συγχωρείτε, ήταν τυχαίο κ. ό. κ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός δεν πρόβαλε καμία δικαιολογία. Όχι γιατί δεν ήθελε ή γιατί δεν είχε κάποια πραγματικά πολύ καλή δικαιολογία. Αλλά επειδή ήταν σκύλος. Wait, what?

Σκύλος πιάστηκε από κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας να οδηγεί

Αδιάψευστος μάρτυρας η κάμερα – και όσοι επιβλέπουν το υλικό της, τι να έχουν δει τα μάτια τους η ψυχή τους το ξέρει.

Οι συγκεκριμένοι πάντως, όποιοι κι αν είναι, θα έχουν να λένε στα παιδιά τους και τα εγγόνια τους πως κατέγραψαν έναν σκύλο στη θέση του οδηγού. Να οδηγεί. Μάλιστα.

εικόνα από κάμερα, αυτοκίνητο από μπροστά, μέσα από το παρμπρίζ φαίνετα σκύλος στη θέση του οδηγού

Κύριε σκύλε, βγάλτε το πόδι σας από το γκάζι και κάντε στην άκρη

Όλο αυτό το wtf περιστατικό συνέβη στη Σλοβακία, όπου μία κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας κατέγραψε αυτοκίνητο να κινείται με έναν σκύλο στη θέση του οδηγού.

Η αστυνομία δημοσίευσε τη φωτογραφία του σκύλου στον λογαριασμό της στο Facebook, σημειώνοντας πως το περιστατικό καταγράφηκε στο χωριό Šterusy, στα δυτικά.

«Κύριε σκύλε, τρέχατε μέσα στα όρια του χωριού» ανέφερε το ποστ, ενώ οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας την εικόνα στην κάμερα.

Ανάρτηση στο Facebook με φωτογραφία αυτοκινήτου με σκύλο στη θέση του οδηγού

Ο οδηγός κι ο σκύλος του έφαγαν πρόστιμο (και πιθανώς σκυλομπισκότο)

Το καφέ κυνηγόσκυλο ανήκει σε έναν 31χρονο, ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος υποστήριξε πως οδηγούσε ο ίδιος και ο σκύλος έτυχε εκείνη τη στιγμή που τον τσάκωσε η κάμερα να πηδήξει στα πόδια του.

Το υλικό από την κάμερα, πάντως, δεν τον επιβεβαιώνει.

Κι εντάξει, το αποτέλεσμα μας επιτρέπει να κάνουμε πλάκα με το όλο περιστατικό, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε και πολύ διαφορετικά.

Ο 31χρονος έλαβε το αντίστοιχο πρόστιμο ενώ η αστυνομία έκανε έκκληση στους οδηγούς να μεταφέρουν τα κατοικίδιά τους με ασφάλεια για να αποφευχθούν αντίστοιχες επικίνδυνες καταστάσεις.