Για ποιες περιπτώσεις σε καλύπτει τελικά η ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;

Θα σου πάρει 5'. Και μετά θα ξέρεις αν έχεις τις καλύψεις που πραγματικά χρειάζεσαι για το αυτοκίνητό σου.

Για ποιες περιπτώσεις σε καλύπτει τελικά η ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;

Κατεβάζεις μία εφαρμογή. Γράφεσαι σε ένα newsletter. Παραγγέλνεις μία πίτσα. Πάντα πριν το τελευταίο κλικ, κλικάρεις «Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους». Δεν τους διάβασες, σωστά; Και μάλλον εκεί ποντάρει και αυτός που τους έγραψε😊

Ε, στην ασφάλεια αυτοκινήτου δεν σε παίρνει. Οι όροι δεν είναι σάλτσες και μπίρι μπίρι με τα οποία παραχωρείς το δικαίωμα να αξιοποιηθούν τα cookies σου, τα στοιχεία σου, τα όργανά σου. Οι όροι είναι το ίδιο το προϊόν που αγοράζεις, δηλαδή η ασφάλιση του αυτοκινήτου σου. Σου αποκαλύπτουν πότε καλύπτεσαι και πότε δεν καλύπτεσαι. Ρητά, με παραδείγματα και εξαιρέσεις.

Όσο απλά γραμμένοι και να είναι –μπορείς να δεις τους πιο καλογραμμένους όρους όλων των εποχών εδώ– όπως και να το κάνεις, είναι όροι. Με λέξεις και έννοιες όχι και τόσο διασκεδαστικές. Γι' αυτό φτιάξαμε ένα quiz για να τεστάρεις τις γνώσεις σου και να δεις πόσο καλά έχεις καταλάβει τι έχεις αγοράσει. Φύγαμε;

Τώρα ξέρεις. Όχι μόνο ότι είσαι παιχτούρα –και μπράβο σου. Αλλά ότι υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ καλύψεις εκεί έξω. Για όλες τις ανάγκες, όλους τους οδηγούς και όλα τα αυτοκίνητα.

Μπορεί να πρέπει οπωσδήποτε να έχεις Φυσικά Φαινόμενα. Αλλά να μην χρειάζεσαι Θραύση Κρυστάλλων. Μπορεί να θέλεις να έχεις μόνο την αναγκαία από τον νόμο Αστική Ευθύνη. Και μόνο για 111 ημέρες. Εσύ διαλέγεις, γιατί ό,τι και να σου λένε, εσύ ξέρεις καλύτερα από την ασφαλιστική σου –αρκεί να έχεις όλη την πληροφορία που χρειάζεσαι!

Γι' αυτό αλλάξαμε τα προγράμματά μας. Τα κάναμε ακόμη πιο ευέλικτα για να μπορείς να διαλέξεις και το πρόγραμμα καλύψεων που σου ταιριάζει και ποιες προαιρετικές καλύψεις θέλεις να προσθέσεις: Οδική Βοήθεια, Θραύση Κρυστάλλων και Νομική Προστασία. Εσύ διαλέγεις τις καλύψεις σου και τη διάρκεια, από 30 έως 365 ημέρες.

Βρες τις καλύψεις που χρειάζεσαι, στην καλύτερη τιμή, online, με απλούς και ξεκάθαρους όρους!

Δες κι αυτά