Ασφάλεια αυτοκινήτου για σένα

Έχεις τις καλύψεις που θέλεις, τη διάρκεια που ψάχνεις και τον τρόπο πληρωμής που σε βολεύει.

Εδώ γράφεις την πινακίδα σου
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο αριθμός της πινακίδας σου και λίγα ακόμα στοιχεία.
Παίρνεις δίκαιες και ανταγωνιστικές τιμές
Αποζημιώνεσαι γρήγορα με το FastTrack
Μιλάς με μας 24/7 για βλάβη ή ατύχημα
Επιλέγεις ανάμεσα σε 3.000 συνεργεία
Μπορείς να πληρώνεις ετήσια ή με τον μήνα
Νέο!
FlexiPay Δόσεις χωρίς πιστωτική

FlexiPay για δόσεις χωρίς πιστωτική

Γιατί να μην μοιράζεις το κόστος της ασφάλειάς σου σε 12 δόσεις με τη χρεωστική σου; Χωρίς δάνειο, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς άγχος.
Πάρε προσφορά

Επιλέγεις το πρόγραμμα που σε καλύπτει

Από τη βασική μέχρι και τη μικτή ασφάλεια, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Essential Για σένα που θέλεις τις βασικές καλύψεις στον δρόμο Περιλαμβάνει τις υποχρεωτικές καλύψεις από τον νόμο μαζί με κάποιες που πιστεύουμε ότι χρειάζεσαι.
Αστική ευθύνη

Η κάλυψη αυτή είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Σημαίνει ότι θα πληρώσουμε τις υλικές ζημιές που θα γίνουν προς άλλα αυτοκίνητα ή αντικείμενα και τις σωματικές βλάβες που θα προκληθούν σε άλλους ανθρώπους, εφ' όσον έχεις εσύ την ευθύνη γι' αυτά τα συμβάντα. Το όριο της κάλυψης καθορίζεται από το νόμο (€1.300.000 από τον Ιανουάριο του 2022).

Ζημιές από ανασφάλιστο

Καλύπτουμε τις ζημιές (μέχρι €15.000 ή μέχρι το ποσό που αναφέρεται ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο, αρκεί να είναι μικρότερο από €15.000) που θα προκληθούν στο αυτοκίνητό σου από κάποιο ανασφάλιστο όχημα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο οδηγός του να έχει αποδεχθεί ότι ευθύνεται ή η ευθύνη του να προκύπτει από δημόσια έγγραφα όπως είναι το αντίγραφο βιβλίου συμβάντων της τροχαίας.Επίσης, θα πρέπει να επιβεβαιώνεται από το κέντρο πληροφοριών του επικουρικού κεφαλαίου ότι όντως το όχημα ήταν ανασφάλιστο όταν συνέβη το ατύχημα.

Προσωπικό ατύχημα οδηγού

Σου παρέχουμε οικονομική βοήθεια (μέχρι €15.000) σε περίπτωση που συμβεί ένα ατύχημα με δική σου υπαιτιότητα και, εξαιτίας αυτού, σου προκληθεί μόνιμη μερική η ολική ανικανότητα.

Καθοδήγηση και μεταφορά από ατύχημα

Έχουμε μια ανοιχτή γραμμή άμεσης βοήθειας, που λειτουργεί 24 ώρες κάθε μέρα. Αν γίνει κάποιο ατύχημα, μας καλείς και σε καθοδηγούμε για τα επόμενα βήματα. Θα καταγράψουμε το συμβάν είτε τηλεφωνικά, είτε με συνεργάτη μας που θα έρθει στο σημείο του ατυχήματος. Ακόμη, αν το αυτοκίνητό σου χρειαστεί ρυμούλκηση και βρίσκεσαι στην Ελλάδα, ένας συνεργάτης μας από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ θα αναλάβει τη μεταφορά.

Αποζημίωση εκτός φιλικού διακανονισμού

Σε αποζημιώνουμε εμείς για ένα ατύχημα που θα γίνει χωρίς δική σου ευθύνη με ένα ασφαλισμένο όχημα, ακόμα και αν οι ζημιές ή οι σωματικές βλάβες δεν εντάσσονται στον φιλικό διακανονισμό. Για τις υλικές ζημιές καλύπτουμε έως €6.500, ενώ για τις σωματικές βλάβες οδηγού και επιβατών έως €30.000.

Additional Για σένα που θέλεις κάτι παραπάνω στην ασφάλειά σου Περιλαμβάνει τα πάντα από το Essential αλλά και έξτρα καλύψεις, όπως κλοπή και φωτιά.
Φυσικά φαινόμενα (και χαλαζόπτωση)

Σε αποζημιώνουμε για τις ζημιές που θα προκληθούν στο αυτοκίνητό σου από πλημμύρα, θύελλα, χαλάζι, καταιγίδα,
τυφώνα και ανεμοστρόβιλο. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Στην περίπτωση της χαλαζόπτωσης, το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει τα €2.000. Για να ισχύσει η κάλυψη θα πρέπει να δηλώσεις τη ζημιά μέσα σε 8 μέρες από τη στιγμή που θα γίνει και το ποσό της ζημιάς να ξεπερνάει αυτό της απαλλαγής. Απαλλαγή ονομάζεται το ποσό που θα πρέπει να πληρώσεις εσύ για τη ζημιά. Υπάρχει περίπτωση, για την ενεργοποίηση των καλύψεων να σου ζητήσουμε και βεβαίωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Πυρκαγιά από τρομοκρατικές ενέργειες και αναταραχές

Καλύπτουμε τις ζημιές που θα γίνουν στο αυτοκίνητό σου από πυρκαγιά που θα προκύψει από τρομοκρατικές ενέργειες, πολιτικές αναταραχές ή εξεγέρσεις. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο.

Ολική κλοπή

Ολική κλοπή σημαίνει ότι σε αποζημιώνουμε αν σου κλέψουν το αυτοκίνητο. Για να προχωρήσουμε στην αποζημιώση θα πρέπει (α) να δηλώσεις την κλοπή στην αρμόδια αστυνομική αρχή, (β) να δηλώσεις την κλοπή σε εμάς, (γ) να παρέλθουν έως 60 ημέρες και (δ) να ενημερωθούμε από την αστυνομία ότι το αυτοκίνητό σου δεν έχει βρεθεί. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο.

Μερική κλοπή

Μερική κλοπή σημαίνει ότι σε αποζημιώνουμε αν σου κλέψουν κάτι από το αυτοκίνητο. Αναφέρεται σε σταθερά εξαρτήματα του αυτοκινήτου, τα οποία είναι απαραίτητα για την κίνηση και τη λειτουργία του (π.χ. ρόδες). Επιπλέον, σε καλύπτουμε για όποιες ζημιές προκύψουν στο σώμα του αυτοκινήτου στην προσπάθεια να στο διαρρήξουν, εκτός από ζημιές στην κουκούλα cabrio αυτοκινήτων. Ακόμη καλύπτουμε ηχοσυστήματα και GPS, παιδικά καθίσματα, βανδαλισμό καμπίνας καθώς και ζημιές που θα προκληθούν στο αυτοκίνητο στο διάστημα κατά το οποίο θα βρίσκεται στην κατοχή του κλέφτη. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Για να ισχύσει η κάλυψη θα πρέπει το ποσό της ζημιάς να ξεπερνάει αυτό της απαλλαγής. Απαλλαγή ονομάζεται το ποσό που θα πρέπει να πληρώσεις εσύ για τη ζημιά.

Πυρκαγιά

Σε αποζημιώνουμε για τη ζημιά που θα γίνει στο αυτοκίνητό σου από πυρκαγιά, κεραυνό, έκρηξη ή εμπρησμό. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο.

Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Σου παρέχουμε αυτοκίνητο κατηγορίας Α, αν το δικό σου κλαπεί ή καεί. Στο παρέχουμε μέχρι να σου καταβάλουμε την αποζημίωση ή να επισκευάσουμε τις υλικές ζημίες (το πολύ 20 μέρες).

Own damages Για σένα που θέλεις μικτή ασφάλεια και σιγουριά Περιλαμβάνει τα πάντα από το Additional μαζί με ίδιες ζημιές, βανδαλισμό κ.ά.
Ίδιες ζημιές

Σε αποζημιώνουμε για τις ζημιές που θα προκληθούν στο αυτοκίνητό σου από σύγκρουση, πρόσκρουση, εκτροπή, ανατροπή ή κατακρήμνισή του σε τροχαίο που θα γίνει με δική σου ευθύνη. Ακόμα, καλύπτουμε και τις ζημιές που προκαλούνται κατά τη μεταφορά του αυτοκινήτου ή την παραμονή του σε φυλασσόμενο χώρο. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Γι'αυτή την κάλυψη μπορείς να επιλέξεις απαλλαγή €500 - €2.000. Απαλλαγή ονομάζεται το ποσό που θα πρέπει να πληρώσεις εσύ για τη ζημιά.

Κακόβουλες πράξεις

Σε αποζημιώνουμε για τις υλικές ζημιές που θα προκαλέσει στο αυτοκίνητό σου άλλο άτομο, επίτηδες. Για να ενεργοποιηθεί η κάλυψη, η ζημιά θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από το ποσό της απαλλαγής. Απαλλαγή ονομάζεται το ποσό που θα πρέπει να πληρώσεις εσύ για τη ζημιά. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο.

Θραύση κρυστάλλων

Καλύπτουμε την επισκευή ή την αντικατάσταση των κρυστάλλων του αυτοκινήτου σου. Δηλαδή, στο παρμπρίζ, τα περιμετρικά παράθυρα ή τη γυάλινη εργοστασιακή ηλιοροφή. Αν επιλέξεις να κάνει τις εργασίες ένας δικός μας συνεργάτης, τότε:

 • Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει δικά του ανταλλακτικά, δεν θα συμμετέχεις καθόλου στα έξοδα.
 • Σε περίπτωση που θελήσεις εργοαστασιακά ανταλλακτικά, τότε η συμμετοχή σου στα έξοδα θα είναι το 25% στο κόστος των ανταλλακτικών.

Από την άλλη, αν θελήσεις να αναθέσεις την επισκευή σε άλλο συνεργείο, τότε η συμμετοχή σου στα έξοδα θα είναι το 25% στο συνολικό κόστος. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Ακόμη, μπορεί να σου ζητήσουμε φωτογραφίες ή βίντεο του αυτοκινήτου σου, για τον προασφαλιστικό έλεγχο.

Περισσότερες καλύψεις - μεγαλύτερη ασφάλεια

Θέλουμε να αισθάνεσαι ασφάλεια κάθε μέρα και ώρα. Γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει καλύψεις που μπορείς να προσθέσεις σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. Απλά διαλέγεις αυτές που σου ταιριάζουν.

Οδική βοήθεια Powered by INTERSALONIKA
Powered by INTERSALONIKA

Παρέχουμε οδική βοήθεια για βλάβες που θα πάθει το αυτοκίνητό σου: μηχανική βλάβη, λάστιχο, μπαταρία, κάποιο θέμα με τη βενζίνη. Οι συνεργάτες μας στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ θα σε εξυπηρετήσουν 24 ώρες κάθε μέρα, αν βρίσκεσαι εντός Ελλάδας.

Θραύση κρυστάλλων Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Own damages
Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Own damages

Καλύπτουμε την επισκευή ή την αντικατάσταση των κρυστάλλων του αυτοκινήτου σου. Δηλαδή, στο παρμπρίζ, τα περιμετρικά παράθυρα ή τη γυάλινη εργοστασιακή ηλιοροφή. Αν επιλέξεις να κάνει τις εργασίες ένας δικός μας συνεργάτης, τότε:

 • Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει δικά του ανταλλακτικά, δεν θα συμμετέχεις καθόλου στα έξοδα.
 • Σε περίπτωση που θελήσεις εργοαστασιακά ανταλλακτικά, τότε η συμμετοχή σου στα έξοδα θα είναι το 25% στο κόστος των ανταλλακτικών.

Από την άλλη, αν θελήσεις να αναθέσεις την επισκευή σε άλλο συνεργείο, τότε η συμμετοχή σου στα έξοδα θα είναι το 25% στο συνολικό κόστος. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Ακόμη, μπορεί να σου ζητήσουμε φωτογραφίες ή βίντεο του αυτοκινήτου σου, για τον προασφαλιστικό έλεγχο.

Νομική προστασία

Αυτή η κάλυψη μπορεί να ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που υπάρξει:

 • ποινική δίωξη εναντίον σου
 • διαφωνία μετά από κάποιο συμβάν
 • έλλειψη δήλωσης
 • άρνηση εμπλοκής από τον υπαίτιο οδηγό.

Συγκεκριμένα, καλύπτουμε τις αμοιβές των δικηγόρων και τα δικαστικά έξοδα. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει τα €6.000.

Πρώτο βήμα - Δήλωση στοιχείων
Δεύτερο βήμα - Επιλογή καλύψεων
Τρίτο βήμα - Επιλογή διάρκειας
Τέταρτο βήμα - Επιλογή τρόπου πληρωμής

Κάνεις νέα ασφάλεια σε λίγα βήματα

 1. Πρώτα μας δίνεις λίγα στοιχεία
 2. Θα χρειαστούμε πληροφορίες για το αυτοκίνητο, στοιχεία επικοινωνίας και ΑΦΜ.

 3. Επιλέγεις τις καλύψεις σου
 4. Διαλέγεις το πρόγραμμα που θέλεις και μετά επιπλέον καλύψεις.

 5. Έπειτα επιλέγεις διάρκεια
 6. Μπορείς να επιλέξεις από 30 μέρες έως 12 μήνες.

 7. Τέλος επιλέγεις τρόπο πληρωμής
 8. Πληρώνεις μηνιαία ή ετήσια με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Διαχειριζόμαστε ζημιές πραγματικά γρήγορα

Γιατί αυτό που θέλεις είναι να αποζημιωθείς όσο πιο σύντομα γίνεται.
9 λεπτά
Η πιο γρήγορη αποζημίωσή μας
24 ώρες
1 στις 2 ζημιές κλείνει σε 1 μέρα
Δες πώς

Τι λένε οι πελάτες μας

Φεβ. 2024

Ξεπέρασε σε customer service οποιαδήποτε εμπειρία είχα μέχρι σήμερα σε οποιονδήποτε τομέα!

Pavlos K.
Μάρτιος 2024

Πολύ καλή εξυπηρέτηση! Ήταν η πρώτη εμπειρία και η αντιμετώπιση ήταν σωστή και επαγγελματική.

Jim
Φεβ. 2024

Όσες φορές σας χρειάστηκα στην εξυπηρέτηση είσαστε άψογοι και στις λύσεις που μου δώσατε ακόμα πιο άψογοι.

Kostas Ch.
Μάρτιος 2024

Τους χρειαστήκαμε μία φορά μετά από βλάβη του οχήματός μου σε δύσκολη ώρα. Η ανταπόκριση ήταν άμεση.

Apostolis V.
Μάρτιος 2024

Πιστεύω είναι ό, τι καλύτερο στις ασφάλειες αυτοκινήτου σήμερα στην Ελλάδα.

Παναγιώτης Στ.
Φεβ. 2024

Όταν χρειάστηκε, η Hellas Direct με αποζημίωσε πλήρως, με ευγενικό, φιλικό και άμεσο τρόπο.

Raphael P.

Έχεις κι άλλα προνόμια

Βρίσκουμε τους πιο δυνατούς συνεργάτες, για να κερδίζεις πάντα περισσότερα με την ασφάλειά σου.
Δες τις προσφορές μας
Κερδίζεις €10 μετρητά για κάθε φιλικό σου πρόσωπο που κάνει νέο συμβόλαιο με μας. Κι εκείνοι; Παίρνουν 10% έκπτωση στη νέα τους ασφάλεια.

Έχεις ερωτήσεις;

Μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε στιγμή το άλλο συμβόλαιο. Απλά επικοινωνείς με την ασφαλιστική, τους λες ότι θέλεις να ακυρώσεις και τους ζητάς να σου επιστρέψουν τη διαφορά. Μετά ασφαλίζεις το όχημά σου με μας και τελείωσες.

Αντιγραφή συνδέσμου

Φυσικά και μάλιστα δωρεάν. Αρκεί να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου και να κάνεις τικ στην επιλογή «Θέλεις ασφάλεια για το trailer σου;». Θα τη βρεις στο τελευταίο βήμα της αγοράς.

Αντιγραφή συνδέσμου

Είναι το ποσό που χρειάζεται να πληρώσεις εσύ, σε περίπτωση ζημιάς που καλύπτεται. Για παράδειγμα, αν το όχημά σου πάθει κάτι από “Φυσικά φαινόμενα” και έχεις την κάλυψη στο ασφαλιστήριό σου, τότε: ας πούμε ότι η επισκευή της ζημιάς σου κοστίζει €600. Τα €300 (που είναι η απαλλαγή για τη συγκεκριμένη κάλυψη) τα πληρώνεις εσύ και τα υπόλοιπα εμείς.

Δεν έχουν όλες οι καλύψεις μας απαλλαγή. Ακόμα, σε αυτές που έχουν η απαλλαγή μπορεί είτε να παραμένει σταθερή είτε, σε κάποιες περιπτώσεις, να αυξομειωθεί.

Να θυμάσαι όμως ότι, αλλάζοντας την απαλλαγή, επηρεάζεις το ποσό του τελικού ασφαλίστρου. Δηλαδή, όσο πιο μικρή είναι η απαλλαγή τόσο μεγαλύτερα είναι τα ασφάλιστρα. Επίσης, αν το κόστος της ζημιάς σου δεν ξεπερνάει την απαλλαγή, τότε η κάλυψη δεν ενεργοποιείται.

Αν διαλέξεις να γίνει η επισκευή της ζημιάς σε συνεργαζόμενα συνεργεία μας, έχεις αποκλειστική έκπτωση 50% στις απαλλαγές συγκεκριμένων καλύψεων: φυσικά φαινόμενα, μερική κλοπή, κακόβουλες πράξεις, ίδιες ζημιές.

Αντιγραφή συνδέσμου

Πιθανότατα γιατί το κόστος της είναι μεγαλύτερο από το ποσό που έχουμε επιλέξει ως όριο. Αν την επέλεγες θα ανέβαζε πολύ το κόστος του συμβολαίου σου.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, αν προσφέρεται για το αυτοκίνητό σου, είναι να επιλέξεις το πρόγραμμα Own damages, που περιλαμβάνει τη συγκεκριμένη κάλυψη.

Αντιγραφή συνδέσμου

Αν δεν αλλάξει ο κύριος οδηγός, απλά μας στέλνεις ένα email με τη νέα άδεια κυκλοφορίας, για να προσθέσουμε τα στοιχεία του καινούργιου ιδιοκτήτη στο συμβόλαιό σου. Αυτό μπορεί ανά περίπτωση να έχει κι ένα κόστος.

Αν όμως αλλάξει και ο κύριος οδηγός, τότε θα χρειαστεί να διακόψουμε το συμβόλαιό σου. Στη συνέχεια κάνεις νέα ασφάλεια με τα στοιχεία του καινούργιου ιδιοκτήτη και οδηγού.

Αντιγραφή συνδέσμου

Βάζεις την πινακίδα σου και παίρνεις άμεσα προσφορά

Παίρνει μόνο 5 λεπτά

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο αριθμός της πινακίδας σου και λίγα ακόμα στοιχεία.

Χρειάζεσαι βοήθεια; Έχουμε τον τρόπο!

Συχνές ΕρωτήσειςΈλα να τα πούμε
Έλα να τα πούμε