Ο Μιχάλης Περιβολάρης της Hellas Direct στα πιο επιδραστικά στελέχη ΙΤ για το 2022

Αυτή είναι η πρώτη ΙΤ 100 Powerlist στην Ελλάδα με τους ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά

Σκοτεινός διάδρομος, γύρω του μηχανήματα και υπολογιστές

Την πρώτη ΙΤ 100 Powerlist στην Ελλάδα, τη λίστα με τα 100 πιο επιδραστικά στελέχη IT στη χώρα, παρουσίασε το περιοδικό netweek, και ανάμεσα τους είναι ο Μιχάλης Περιβολάρης, Head of Infrastructure and Automation στην Hellas Direct.

Η πρώτη ΙΤ 100 Powerlist στην Ελλάδα

Η λίστα έχει στόχο να αναδείξει τα in-house ΙΤ στελέχη. Η γνώση και η δουλειά τους ήταν η βάση για να αντεπεξέλθουν πολλές εταιρίες στις προκλήσεις της πανδημίας του κορονοϊού. Αλλά είναι και οι άνθρωποι στους οποίους οι εταιρίες στηρίζονται πάντα για την εύρυθμη λειτουργία τους, την εξέλιξη και την ανάπτυξή τους.

Στην Hellas Direct, στη διάρκεια του lockdown και με επιτακτική την ανάγκη για εργασία εξ αποστάσεως, έγινε αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου με στόχο αναδειχθεί από εργαλείο σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η πρόκληση ήταν η δημιουργία ενός τηλεφωνικού κέντρου, στο οποίο δεν θα χάνεται καμία κλήση ακόμα και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (πχ φυσικής καταστροφής) ενώ ταυτόχρονα αυτό θα μπορεί να αντέξει τη γεωμετρική αύξηση του πελατολογίου της εταιρίας (ενδεικτικά +36% στη 2ετία). Η επιτυχία του εγχειρήματος έφερε και τη βράβευσή του στα IMPACT BITE Awards, τον κορυφαίο θεσμό βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα.

Πρόσωπα σε μέγεθος γραμματόσημου, είναι κάποιοι από τους ανθρώπους που συμπεριλαμβάνονται στην ΙΤ 100 Powerlist

Το netweek, το περιοδικό των επαγγελματιών του ΙΤ, συγκέντρωνε από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο τις προτάσεις των αναγνωστών του για στελέχη ΙΤ που κάνουν τη διαφορά.

Η ΙΤ 100 Powerlist περιλαμβάνει τους 100 ανθρώπους που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτάσεις: CIOs και Digital Transformation Officers μεγάλων οργανισμών αλλά και μικρότερων εταιρειών, Information Security Officers και άλλα ΙΤ στελέχη που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον κλάδο.

Μεταξύ τους και ο «δικός μας» Μιχάλης Περιβολάρης. Η δουλειά του αναγνωρίστηκε από τους συναδέλφους του επαγγελματίες του χώρου, όπως αναγνωρίζεται καθημερινά και από τους συναδέλφους του στην Hellas Direct.

Hellas Direct on LinkedIn: #superproud #rethink #it100powerlist #hellasdirect
#superproud of our very own IT Rockstar Michael Perivolaris, one of the 100 most influential IT professionals in Greece for 2022 👏 Check out the complete…
Δες κι αυτά