Γιατί δεν σε ρωτάμε πολλά για να ασφαλίσεις το σπίτι σου

Όσο εσύ βρίσκεις το σπίτι σου στον χάρτη, εμείς αναλύουμε την περιοχή σου. Και βρίσκουμε την καλύτερη λύση για την ασφάλειά του.

Γιατί δεν σε ρωτάμε πολλά για να ασφαλίσεις το σπίτι σου

Ζεις σε μια χώρα όπου γίνονται δεκάδες σεισμοί κάθε μέρα, ενώ τα καλοκαίρια όλο και κάποιο μέρος καίγεται και τους χειμώνες κάποιο άλλο πλημμυρίζει. Και, επιτέλους, αποφάσισες να ασφαλίσεις το σπίτι σου. Για να φύγεις από το 80% των Ελλήνων που το έχουν ανασφάλιστο.

Τέλεια, μαζί σου! Θέλεις, όμως, να απαντήσεις σε άπειρες περιττές ερωτήσεις, να συμπληρώσεις καμιά δεκαριά αιτήσεις και να βγάλεις άλλες τόσες φωτοτυπίες δικαιολογητικών; Μάλλον όχι.

Βασικά, δεν χρειάζεται. Γι' αυτό στην Hellas Direct δε σε ρωτάμε πολλά

Η τοποθεσία σου είναι που μετράει. Κάν’ το εικόνα. Όσο εσύ βρίσκεις το σπίτι σου στον χάρτη, εμείς αναλύουμε την περιοχή σου: ποτάμια, δρόμους, δάση, οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει το σπίτι σου. Και βρίσκουμε την καλύτερη λύση για την ασφάλειά του. Τόσο απλό.

Πώς το κάνουμε;

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Σε συνεργασία με τη Swiss Re, είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι με την πιο πλήρη εφαρμογή εντοπισμού ρίσκου. Έτσι μπορούμε να έχουμε τα δεδομένα που χρειαζόμαστε σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Χτυπάμε πάνω από 1.100 πηγές που μας δίνουν πληροφορίες για τον κίνδυνο μιας τοποθεσίας. Τον πραγματικό κίνδυνο. Δηλαδή σεισμό, πυρκαγιά, πλημμύρα. Παίρνουμε όσα στοιχεία χρειαζόμαστε από δορυφόρους, κτηματολόγια, μετεωρολογικούς σταθμούς. Μέχρι και από τη NASA.

Γιατί στη σημερινή εποχή, με την εύκολη πρόσβαση σε έναν τεράστιο όγκο δεδομένων, είναι τουλάχιστον περιττό να πρέπει να περιγράψεις σε κάποιον τα υλικά με τα οποία χτίστηκε κάποτε το σπίτι σου. Ή αν έχει πόρτα ασφαλείας. Ή αν μόνωσες πρόσφατα την ταράτσα του κτιρίου. Πίσω από κάθε τέτοια ερώτηση κρύβεται η άγνοια των πραγματικών κινδύνων για το σπίτι σου. Εμείς έχουμε αναλύσει 11.976 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι, τη στιγμή που μας δίνεις τις συντεταγμένες της τοποθεσίας του σπιτιού σου, ξέρουμε ήδη από τι χρειάζεται προστασία.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολο είναι

3 κλικς είναι όσο χρειάζεται. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το σπίτι σου στον χάρτη και να διαλέξεις ασφαλιζόμενο ποσό και διάρκεια. Εμείς βρίσκουμε όλα τα υπόλοιπα. Και φυσικά, όλα γίνονται online, εύκολα και απλά. Έτσι κάναμε την ασφάλεια οικονομική, απλή και εύκολη στην Hellas Direct. Από €0,27 την ημέρα. Στόχος μας; Κανένα σπίτι ανασφάλιστο.  

Δες κι αυτά