8 στα 10 σπίτια στην Ελλάδα είναι ανασφάλιστα. Όχι για πολύ ακόμη.

HD Team

HD Team

Ζεις στην Ελλάδα. Μία χώρα που έχει χτιστεί λάθος, μέσα σε δάση, πάνω σε μπαζωμένα ρέματα. Δεν υπάρχει ούτε μία μέρα χωρίς να γίνουν σεισμοί – σεισμοί που μετακινούν νησιά ακόμη και 3 εκατοστά! Κάθε χρόνο καίγεται μία Ζάκυνθος. Οι πλημμύρες γίνονται πιο έντονες και όχι μόνο τον χειμώνα: η Μάνδρα πλημμύρησε 2 φορές μέσα σε 7 μήνες.

Ωστόσο μόνο 2 στους 10 έχουν ασφάλεια κατοικίας στην Ελλάδα.

Κι από αυτούς οι περισσότεροι έχουν επειδή τους αναγκάζει η τράπεζα που τους δίνει στεγαστικό δάνειο.

Εσύ; Γιατί δεν ασφαλίζεις το σπίτι σου;

  • Δεν ξέρεις ότι μπορείς να το ασφαλίσεις.

Δεν είσαι ο μόνος! 1 στους 2 δεν ξέρουν ότι μπορούν να αγοράσουν ασφάλεια κατοικίας. Κάνε ένα τεστ. Ρώτα τους γύρω σου τι ξέρουν για την ασφάλεια κατοικίας.

  • Δεν έχεις ιδέα πόσο κοστίζει.

Πόσο λες; €400 τον χρόνο; €500; €1.000; Το έχουμε ακούσει και αυτό! 3 στους 4 δεν ξέρουν πόσο θα πληρώσουν αν ασφαλίσουν το σπίτι τους.

Αλλά κι αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν, πέφτουν έξω. Νομίζουν ότι είναι το διπλάσιο (€330 τον χρόνο) από το πραγματικό κόστος)!

  • Δε θέλεις να μπλέξεις.

Άσε να μαντέψω: πιστεύεις ότι για να ασφαλίσεις το σπίτι σου θα πρέπει να απαντήσεις 100 ερωτήσεις, να μετρήσεις ακόμη και τα πλακάκια του μπάνιου και να υπογράψεις 15 χαρτιά.

Δε φταις εσύ γι’ αυτό. Η ασφαλιστική αγορά λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία 50 χρόνια. Γραφειοκρατία, καθυστερήσεις, χαρτούρα. Λογικό να σε τρομάζει!

Γι’ αυτό ήρθε η Hellas Direct στην ασφάλεια κατοικίας.

Μετά την ασφάλεια αυτοκινήτου, αλλάξαμε την ασφάλεια κατοικίας. Την κάναμε απλή, εύκολη, οικονομική. Δεν μπορείς να το ρισκάρεις. Θα το ασφαλίσεις. Και όχι επειδή σε αναγκάζει η τράπεζα. Κανένα σπίτι ανασφάλιστο.