Η ιστορία μας

Μέχρι το 2012, πολλοί από εμάς δεν είχαν καμία σχέση με ασφαλιστικές εταιρίες.

Είμαστε μαθηματικοί, αναλυτές ρίσκου, κινηματογραφιστές, δημοσιογράφοι, προγραμματιστές, ψυχολόγοι, designers. Μας αρέσει να αναθεωρούμε, να προκαλούμε και να μαθαίνουμε. Όλοι μας είμαστε πορωμένοι με την τεχνολογία.

Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη και -πάνω απ’ όλα- την απλή κοινή λογική, για να αλλάξουμε ριζικά έναν κλάδο που παρέμενε στάσιμος τις τελευταίες δεκαετίες, την ασφαλιστική αγορά της χώρας. Και ταυτόχρονα να αναπτύξουμε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν συνολικά το οικοσύστημα της κινητικότητας.

Έχουμε γερές βάσεις

Μέσα στο 2021 καλωσορίσαμε κορυφαίους επενδυτές, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (EIB), που προστίθενται στη μακρά λίστα υποστηρικτών της εταιρίας, όπως η Portage Ventures, ο IFC (μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας), η Endeavor Catalyst και γνωστά οικογενειακά γραφεία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Jon Moulton και Lord O’ Neill. Μέχρι σήμερα έχουμε συγκεντρώσει €56 εκατ. σε κεφάλαια.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε τις βάσεις να φέρουμε περισσότερες αλλαγές στην ασφάλεια, να αναπτύξουμε περισσότερα προϊόντα με γνώμονα την τεχνολογία και να επεκταθούμε σε νέες αγορές.

Είμαστε η μοναδική εταιρία που πέτυχε μία μακρόχρονη στρατηγική συνεργασία με τις αντασφαλιστικές Munich Re και Swiss Re. Με βάση αυτήν τη συνεργασία, οι εταιρίες αυτές καταβάλλουν το 50% της αποζημίωσής σου και το υπόλοιπο εμείς.

Στα τέλη του 2021 κάναμε το πρώτο μας βήμα στην παροχή οικονομικών υπηρεσιών, πέραν των ασφαλιστικών, λανσάροντας το wallet+, το ηλεκτρονικό πορτοφόλι χρηματοδότησης όλων των αναγκών κινητικότητας.

Στόχος μας: να κάνουμε τη ζωή σου πιο εύκολη!