Βραβείο Best Workplace 2014

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ HELLAS DIRECT;

Η Φιλοσοφία μας

Πιστεύουμε στη συνεργασία, την ομαδικότητα και την ακεραιότητα. Πάνω σε αυτές τις τρεις αρχές δημιουργήσαμε το εργασιακό μας περιβάλλον ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους πελάτες μας.

Η σκέψη, ο ενθουσιασμός, η διάθεση είναι απαραίτητα προσόντα για να έρθει κάποιος στην ομάδα μας. Ξεφεύγουμε από τα στερεότυπα και δίνουμε περισσότερη βαρύτητα σε αυτά παρά στα τυπικά προσόντα. Είτε σπουδάζεις ακόμα είτε μόλις έχεις αποφοιτήσει και έχεις τη διάθεση να μπεις στην ομάδα μας και να εξελιχθείς, τότε θέλουμε πολύ να σε γνωρίσουμε!

Ομαδικότητα

Είμαστε όλοι μία ομάδα. Όσο μακριά και αν είμαστε, ο στόχος μας είναι ο ίδιος. Κάθε μέλος της ομάδας μας εξειδικεύεται σε ένα κομμάτι, μοιράζοντας πάντα την ευθύνη με τους υπόλοιπους.

Δεν έχει σημασία αν κάνεις λάθος. Όποιος δουλεύει κάνει άλλωστε. Έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε στηρίξουν, θα μάθουν μαζί σου και θα σε βοηθήσουν να μην κάνεις το ίδιο λάθος ξανά.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Client Service team member

ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ;

Στείλε μας το βιογραφικό σου στο careers@hellasdirect.gr και πες μας γιατί πιστεύεις ότι ταιριάζεις για τη συγκεκριμένη θέση.
Θα σου απαντήσουμε το αργότερο μέσα στις επόμενες δύο ημέρες από τη στιγμή που θα λάβουμε το email σου.