Θραύση κρυστάλλων: Η κάλυψη που χρειάζεσαι για 814.000 λόγους

Σπασμένο τζάμι; Το 'χουμε. Θραύση κρυστάλλων λέγεται η κάλυψη και να γιατί τη θέλεις!

ασπρόμαυρη εικόνα, σπασμένο τζάμι

Μπορεί να μην πρόσεξες καν πότε ξεκίνησε. Μπορεί να μην είδες τον αυθάδη μικροσκοπικό εχθρό να σκάει στο παρμπρίζ σου, να μην παρατήρησες το σημαδάκι να κάνει μικρή αλλά καθόλου αθώα εμφάνιση στο τζάμι σου.

Ή ίσως είχες ένα ατυχές συναπάντημα με κάτι που έπεσε πχ από ένα μπαλκόνι. Ή βρέθηκε το αυτοκίνητό σου στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και κάποιος χρησιμοποίησε ένα από τα παράθυρά του για να μπει μέσα και να ψάξει για τυχόν πολύτιμα αντικείμενα ή λεφτά.

Σίγουρα θυμάσαι τη στιγμή που έπαψαν όλα αυτά να σε απασχολούν: Ήταν η στιγμή που πρόσθεσες τη Θραύση κρυστάλλων στην ασφάλεια αυτοκινήτου. Του δικού σου αυτοκινήτου.

Έτσι γλιτώσαμε στους ασφαλισμένους μας 814.320 ευρώ μέσα σε έναν χρόνο

Πολλοί ασφαλισμένοι μας βρέθηκαν στη θέση αυτή το 2023. Για την ακρίβεια, καταγράψαμε την περασμένη χρονιά πάνω από 3.100 περιστατικά με σπασμένα τζάμια. Για καλή τους τύχη - αλλά κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά ξέρουν τι κάνουν (κι εσύ ξέρεις)- οι οδηγοί αυτοί είχαν την κάλυψη για Θραύση κρυστάλλων. Οπότε δεν τους απασχόλησε τίποτα. Έσπασε τζάμι; Δεν πειράζει, αναλαμβάνει η ασφαλιστική, ακόμα και την ίδια μέρα. Αμέ. Κι αν επιλέξεις συνεργάτη μας και δικά του υλικά, το κόστος επισκευής θα είναι για σένα μηδέν. Κυριολεκτικά. Τίποτα απολύτως.

andreas p.
Τέλεια εξυπηρέτηση σε θραύση κρυστάλλων.

Με την κάλυψη αυτή εξοικονομήσαμε για τους ασφαλισμένους μας πάνω από 814.320 ευρώ την περασμένη χρονιά. Not bad, ναι;

Γιατί όταν ήρθε εκείνη η στιγμή που το τζάμι αποχαιρέτησε και έπρεπε κάτι να γίνει, το κάθε περιστατικό κόστισε κατά μέσο όρο 281 ευρώ. Ενώ για να συμπεριλάβει ο οδηγός τη Θραύση κρυστάλλων στο συμβόλαιό του έδωσε κατά μέσο όρο 20 ευρώ. Do the math.

ΣΑΚΗΣ Σ.
Όλα πήγαν πολύ καλά με τη θραύση που είχα, πολύ καλή εξυπηρέτηση πολύ γρήγορο service, το συστήνω.

Θραύση κρυστάλλων: Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Σημαίνουν αρχικά πως η κάλυψη συμφέρει πολύ, γιατί αν σου κάτσει θα κληθείς να δώσεις πολλά περισσότερα. Σημαίνει επίσης πως μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ακόμα κι αν βρεθείς με πάνω από ένα σπασμένα τζάμια. Γιατί, καλά, αν είναι χαλίκι από τον δρόμο λογικά θα σε βρει μόνο στο παρμπρίζ. Αν όμως βρεις σπασμένα δύο και παραπάνω παράθυρα από κάποιον που προσπάθησε να παραβιάσει το αυτοκίνητό σου (been there δυστυχώς). Συμβαίνουν και αυτά - και σκέψου και πόσο κοστίζουν.

Κάνε την αντίστοιχη σκέψη για την ηλιοροφή σου. Τα θερμαινόμενα τζάμια σου ή τζάμια με αισθητήρες. Πολλαπλασίασε το μέσο κόστος και θα επιβεβαιώσεις πως δεν έχεις κανέναν λόγο να μην έχεις Θραύση κρυστάλλων στην ασφάλειά σου.

(εντάξει, όχι κι έτσι)

Θραύση κρυστάλλων: Πώς κάτι τόσο μικρό μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη ζημιά

Πάνω από 6 στα 10 περιστατικά με σπασμένα τζάμια - ποσοστό 62%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Hellas Direct από ασφαλισμένους της το 2023- προκαλούνται από κάτι δυσανάλογα μικρό για τη ζημιά και το κόστος που φέρνει: ένα μικρό, ταπεινό πετραδάκι.

Εκτοξεύεται όμως με τόση δύναμη από τη ρόδα του μπροστινού αυτοκινήτου και σκάει τόσο ορμητικά πάνω στο παρμπρίζ σου, που, ναι. Είναι τόσο μικρό αλλά μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά.

Τα υπόλοιπα περιστατικά με σπασμένα τζάμια που καταγράψαμε το 2023 έχουν άλλες αιτίες- αν και το χαλίκι είναι μακράν το χειρότερο. Σε ποσοστό 19% - σχεδόν 1 στα 5 περιστατικά- προκλήθηκε από άλλο αντικείμενο που έπεσε πάνω στο τζάμι, το 17% οφειλόταν σε κακόβουλες ενέργειες κι άλλο 1% ήταν ζημιά που προκάλεσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

ασπρόμαυρη εικόνα, σπασμένο παρμπρίζ με τρύπα, από μέσα φαίνεται το τιμόνι

Θραύση κρυστάλλων: Παρμπρίζ, εσύ, σούπερ σταρ

Ναι, έχουμε νικητή. Όταν μιλάμε για σπασμένο τζάμι, σχεδόν 7 στα 10 είναι παρμπρίζ. Για την ακρίβεια, το 69% των σπασμένων τζαμιών που μετρήσαμε το 2023, παρμπρίζ ήταν.

Κάν ’το εικόνα στο δικό σου αυτοκίνητο και θα καταλάβεις.

Κωνσταντίνος Κ.
Ευχαριστώ πολύ την Hellas Direct για την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση στην αντικατάσταση του σπασμένου παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου.

σπασμένο τζάμι από κοντά, φαίνονται οι ραγισματιές

Θραύση κρυστάλλων: Να γιατί τη χρειάζεσαι

Οπότε, πού καταλήγουμε; Πως ακόμα και ο πιο προσεκτικός οδηγός δεν μπορεί να προβλέψει ή να αποφύγει τον αστάθμητο παράγοντα. Το χαλίκι, που λέγαμε. Ή κάποιον που βάζει στο μάτι το αυτοκίνητό του.

Τι μπορεί όμως να προβλέψει; Πως η Θραύση κρυστάλλων θα του λύσει τα χέρια στη δύσκολη στιγμή. Κι έτσι, μπορεί να προβλέψει να τη συμπεριλάβει στο ασφαλιστήριό του. Τόσο απλά.

Slap888
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εταιρεία σας ακόμα και μετά την άτυχη στιγμή με το σπάσιμο του μπροστινού παρμπρίζ.