Έχεις ασφάλεια για το σπίτι σου ή για την τράπεζα;

Γι’ αυτό ήρθαμε στην ασφάλεια κατοικίας. Για να μπορείς να επιλέγεις εσύ την ασφαλιστική σου. Και να πληρώνεις όσο πρέπει για τις καλύψεις που χρειάζεσαι.

Έχεις ασφάλεια για το σπίτι σου ή για την τράπεζα;

Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί χρειάζεσαι ασφάλεια κατοικίας; Μάλλον όχι. 8 στα 10 σπίτια είναι ανασφάλιστα.  Τη στιγμή που γίνονται σεισμοί, πυρκαγιές και πλημμύρες, όλο και πιο συχνά.

Κι αν έχεις ασφάλεια, το πιο πιθανό είναι ότι δεν το κάνεις επειδή τη χρειάζεσαι, αλλά επειδή σε αναγκάζει η τράπεζα που σου έδωσε στεγαστικό δάνειο.

Αυτό δε σημαίνει ότι τελικά κερδίζεις.

Η τράπεζα σου πρότεινε να κάνεις συμβόλαιο στην ασφαλιστική με την οποία συνεργάζεται. Ξέρεις γιατί; Γιατί κερδίζει. Σε υπερχρεώνει μέχρι και €165 τον χρόνο και δεν το έχεις καταλάβει, γιατί ποτέ δε σου εξήγησε τι ακριβώς σου δίνει. Ούτε τις επιλογές σου.

Έχεις 3 δικαιώματα.

  1. Να διαλέξεις όποια ασφαλιστική θέλεις.Το μόνο που αφορά την τράπεζα είναι να έχει το συμβόλαιό σου τις καλύψεις που ορίζει το στεγαστικό σου (συνήθως σεισμού και πυρκαγιάς) και το ασφαλιζόμενο ποσό να αντιστοιχεί στην αξία αντικατάστασης του σπιτιού σου.
  2. Να ξέρεις ακριβώς τι αγοράζεις – πριν το αγοράσεις.Αυτονόητο; Δυστυχώς όχι. Αλλά πλέον πρέπει και με τον νόμο να έχεις όλη την πληροφορία που χρειάζεσαι, πριν την αγορά.
  3. Να ακυρώσεις και να αλλάξεις ασφαλιστική όποτε θέλεις.Και η τράπεζα δεν έχει κανένα δικαίωμα να σου επιβάλει επιπλέον όρους, ή χρεώσεις. Ούτε να καθυστερήσει την ακύρωση του συμβολαίου σου.

Δεν είχες ιδέα, σωστά;

Πού το ξέρουμε; Από τις εμπειρίες πελατών μας. Για να μην τους αφήσουν να έρθουν σε εμάς, οι τράπεζες εξάντλησαν τη φαντασία τους σε δικαιολογίες. Εννοείται ότι δεν τους αφήσαμε!

Γι’ αυτό ήρθαμε στην ασφάλεια κατοικίας.

Για να μπορείς να επιλέγεις εσύ. Για να πας σε όποια ασφαλιστική θέλεις. Και να πληρώνεις όσο πρέπει για τις καλύψεις που χρειάζεσαι. Στην Hellas Direct αλλάζουμε την ασφάλεια κατοικίας – και τις τράπεζες! Ένα συμβόλαιο τη φορά.

Δες κι αυτά