Hellas Direct: Innovation Champion στο EIB AdVenture Debt Summit

Σημαντική διάκριση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Τρεις άνθρωποι. Στη μέση ο Αλέξης Πανταζής κρατάει το βραβείο. Στο φόντο neon κόκκινες, λευκές και μπλε γραμμές

Η Hellas Direct έλαβε το βραβείο Innovation Champion στο EIB AdVenture Debt Summit στο Λουξεμβούργο τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Το EIB AdVenture Debt Summit είναι ένα ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, του κορυφαίου παρόχου αναπτυξιακών κεφαλαίων στην Ευρώπη που υποστηρίζει σε κρίσιμα σημεία της ανάπτυξής τους ευρωπαϊκές εταιρίες που πρωτοπορούν. Το συνέδριο φέρνει κοντά ηγέτες από τον επιχειρηματικό κόσμο, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τις κυβερνήσεις με στόχο την προώθηση της καινοτομίας και της ανάπτυξης, καθώς και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των διαφορετικών φορέων.

Στην ολοήμερη σύνοδο συζητήθηκαν οι τάσεις της αγοράς, οι επενδυτικές ανάγκες και οι προκλήσεις για τις καινοτόμες εταιρείες. Έμφαση δόθηκε στις συμβουλευτικές υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (EIB) μέσω των οποίων οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν εξιδεικευμένη χρηματοδοτική και τεχνική βοήθεια.

Η βράβευση από την EIB αυτή αποτελεί αναγνώριση της ταχύτατης πορείας ανάπτυξης της Hellas Direct και της αφοσίωσής της στην παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών στον κλάδο της ασφάλισης. Η εταιρία διακρίνεται για την ανάπτυξη δικής της καινοτόμας τεχνολογίας και για την παροχή λύσεων που βελτιώνουν την αποδοτικότητα της λειτουργίας της και την εμπειρία των ασφαλισμένων της.

Ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής Αλέξης Πανταζής βρέθηκε στο Λουξεμβούργο μαζί με κορυφαίες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού επιχειρηματικού κόσμου καθώς και εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να παραλάβει το βραβείο εκ μέρους της Hellas Direct.

“Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που λαμβάνουμε το βραβείο Innovation Champion στο EIB AdVenture Debt Summit”, δήλωσε ο Αλέξης Πανταζής. “Η καινοτομία και η επένδυση στην τεχνολογία αποτελούν βασικούς πυλώνες ανάπτυξης για την Hellas Direct. Θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε όλο και καλύτερη εμπειρία στους ασφαλισμένους μας.”