Ο Αιμίλιος Μάρκου στο 8ο Payments 360° Conference

Συμμετείχε στο panel "Merchants Payments' Evolution in the light of new developments"

Ο Αιμίλιος Μάρκου με μικρόφωνο στο χέρι, μπλε φόντο πίσω

Με παρουσία του συνιδρυτή και εκτελεστικού διευθυντή της, Αιμίλιου Μάρκου, έλαβε μέρος η Hellas Direct στο 8ο Payments 360° Conference, που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής την Τετάρτη 15 Μαΐου. Ο Αιμίλιος Μάρκου συμμετείχε στο panel με θέμα συζήτησης "Merchants Payments' Evolution in the light of new developments".

Το συνέδριο εστίασε στο ευρύ φάσμα ψηφιακών πληρωμών, αναδεικνύοντας ένα τοπίο γεμάτο δυναμισμό με νέες μεθόδους, καινοτομίες και τάσεις που επηρεάζουν ριζικά τον τρόπο διεξαγωγής συναλλαγών. Στόχος, η βελτίωση και η ασφάλεια της εμπειρίας χρήστη, τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους καταναλωτές.

πάνελ έξι ανθρώπων καθιστών σε σκηνή, podium στα αριστερά, στην οθόνη παρουσίαση με τα ονόματα των ομιλητών

Ο Αιμίλιος Μάρκου τόνισε τη σημασία της ανάπτυξης καινοτόμας τεχνολογίας που επιτρέπει την απλοποίηση των διαδικασιών ταυτόχρονα με τη διάθεση επιλογών για όλους. Η προσέγγισή του εστιάζει στην εξατομίκευση και στην προσβασιμότητα και αναδεικνύει τον στόχο της Hellas Direct να κάνει την ασφάλεια απλή, προσιτή και προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις δυνατότητες όλων.

Οι υπηρεσίες της Hellas Direct δίνουν στους ασφαλισμένους όχι μόνο πληθός επιλογών στις καλύψεις των συμβολαίων τους αλλά κυρίως μεγάλη ευελιξία στον τρόπο πληρωμής, ακόμα και δόσεις με χρεωστική κάρτα, χωρίς πιστωτική. Επιπλέον, η Hellas Direct με το wallet+ παρέχει υπηρεσίες χρηματοδότησης που δίνουν σε όλους τους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες των οχημάτων τους όπως την πληρωμή των τελών τους με ευκολία και άνεση.

Η Hellas Direct επενδύει συστηματικά στην τεχνολογία και στη βελτίωση των υπηρεσιών της αλλάζοντας τον ασφαλιστικό κλάδο. Προσεγγίζει συνολικά το οικοσύστημα της κινητικότητας και δίνει έμφαση στη διευκόλυνση των ασφαλισμένων και την παροχή ευέλικτων λύσεων.

Στο πάνελ "Merchants Payments' Evolution in the light of new developments" μαζί με τον Αιμίλιο Μάρκου συμμετείχαν ο Chief Technology and Business Change Officer, Dixons South East Europe Γιάννης Παπίδης,  ο Επικεφαλής της Klarna Greece Ηλίας Πίτσαβος, ο CEO της Everypay Γεώργιος Συντελής και η Director της TBI Bank Σοφία Γαλάτουλα. Τη συζήτηση συντόνισε o Business Editor της Boussias Παναγιώτη Μαρκέτος.