Αιμίλιος Μάρκου και Αλέξης Πανταζής στους 2024 Endeavor Outliers

Οι ιδρυτές της Hellas Direct στη λίστα με τους επικεφαλής των πιο δυναμικά αναπτυσσόμενων εταιριών στο δίκτυο της Endeavor

Οι ιδρυτές της Hellas Direct, αριστερά ο Αιμίλιος Μάρκου, δεξιά ο Αλέξης Πανταζής, logo της Hellas Direct

Ο Αιμίλιος Μάρκου και ο Αλέξης Πανταζής, ιδρυτές και εκτελεστικοί διευθυντές της Hellas Direct, συγκαταλέγονται στους 2024 Endeavor Outliers, την ετήσια λίστα της Endeavor με τους επικεφαλής των πιο δυναμικά αναπτυσσόμενων εταιριών στην παγκόσμια κοινότητά της.

Κάθε χρόνο η Endeavor, κορυφαία παγκόσμια οργάνωση για την υποστήριξη επιχειρήσεων με μεγάλο και θετικό αντίκτυπο, αναδεικνύει τα στελέχη των εταιριών με τις καλύτερες επιδόσεις και την ταχύτερη ανάπτυξη από την κοινότητά της ως Endeavor Outliers, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στην καινοτομία και την ανάπτυξη αλλά και τη θετική επίδρασή τους στην κοινωνία. Για το 2024 οι επιχειρηματίες που διακρίνονται ως Endeavor Outliers συγκέντρωσαν πάνω από 31 δισεκατομμύρια δολάρια και δημιούργησαν 1,3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε 33 χώρες.

Η Hellas Direct είναι μέλος του δικτύου της Endeavor για πάνω από 10 χρόνια και έχει λάβει επενδυτική υποστήριξη από την Endeavor Catalyst. Με το όραμα και την επιχειρηματική αντίληψη των Αιμίλιου Μάρκου και Αλέξη Πανταζή η Hellas Direct έχει αναπτυχθεί: πλέον δραστηριοποιείται σε τρεις χώρες (Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία) και μετρά πάνω από 250 εργαζόμενους και περισσότερους από 900.00 ασφαλισμένους.

εικονίδια με αριθμητικά δεδομένα για την Hellas Direct αριστερά, δεξιά κείμενο για την εταιρία, μπλε φόντο και λευκά γράμματα

Ο Αιμίλιος Μάρκου επεσήμανε: «Όταν ξεκινήσαμε την Hellas Direct πριν από 12 χρόνια, στην καρδιά της οικονομικής κρίσης, όλοι μας θεωρούσαν παράτολμους. Αλλά η ευκαιρία ήταν εκεί για εμάς: να εξελίξουμε τον ασφαλιστικό τομέα, να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα και, τελικά, ολοκληρωμένες λύσεις κινητικότητας. Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε σήμερα. Ευγνώμονες για την κάθε στιγμή μέχρι σήμερα, κοιτάμε μπροστά έτοιμοι για τα επόμενα βήματά μας. Ευχαριστούμε θερμά την Endeavor που είναι πάντα στο πλευρό μας».

Ο Αλέξης Πανταζής δήλωσε: «Το ταξίδι της επιχειρηματικότητας είναι υπέροχο αλλά και μοναχικό. Δεν είναι απλό να χτίσεις μια επιτυχημένη εταιρία που ξεχωρίζει, οπότε το να έχεις ισχυρούς συνεργάτες μαζί σου στην πορεία αυτή είναι ζωτικής σημασίας. Είμαστε τυχεροί που ανήκουμε στην κοινότητα της Endeavor και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή της. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε την ασφάλιση στις χώρες που δραστηριοποιούμαστε και, καθώς συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, το όραμά μας είναι να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη».

screenshots από quotes των Αιμίλιου Μάρκου και Αλέξη Πανταζή σε μπλε φόντο