Κάθε 19' ένα τρακάρισμα καταλήγει στο δικαστήριο

Πόσο συχνά πιστεύεις ότι ο κάθε οδηγός έχει δική του εκδοχή της πραγματικότητας σε ένα τρακάρισμα;

Κάθε 19' ένα τρακάρισμα καταλήγει στο δικαστήριο

Ξεκινάς με κέφι το πρωί. Για τη δουλειά, τη σχολή, για μία απλή βόλτα, δεν έχει σημασία. Βάζεις μπροστά, στρίβεις στο στενό και μπαμ! Ο οδηγός που έρχεται από την άλλη μπέρδεψε τον δρόμο με πίστα καρτ. Και τρακάρατε. Θα τα βρούμε, σκέφτεσαι. Αυτός έφταιγε, ξεκάθαρα.

Βγαίνετε από το αυτοκίνητο, λίγο ταρακουνημένοι αλλά γεροί. Κοιτάτε με ύφος τα ξεβαμμένα, στραπατσαρισμένα μέταλλα και σκέφτεστε από πού να το πιάσετε το θέμα.

  • «Σόρρυ φίλε, δε σε είδα που έβγαινες. Αλλά πετάχτηκες απότομα».
  • «Ναι ρε φίλε, δίκιο έχεις αλλά έτρεχες τόσο που δε σε είδα να έρχεσαι»
  • «Τι; Εγώ φταίω δηλαδή;»
  • «Ε ναι, ποιος άλλος, εγώ;»

Κάπου εκεί ανάβουν τα αίματα

Και τους Έλληνες ψύχραιμους δεν θα μας έλεγες. Δευτερόλεπτα χωρίζουν τα γέλια από τα νεύρα, αφού θέλουμε πολύ πολύ λίγο για να ξεφύγουμε. Και κάπου εκεί ξεκινούν τα «γλυκόλογα», τα μπρος - πίσω μέχρι που… σκάει η ατάκα: θα σου κάνω μήνυση. Μια ατάκα αγαπημένη, που στέλνει στα δικαστήρια κάθε 19’ ένα τρακάρισμα.

Ουάου. Αυτή η μέρα γίνεται όλο και καλύτερη. Όπως και οι επόμενοι μήνες δηλαδή. Θα χάσετε χρόνο, χρήμα και υπομονή. Το τρέξιμο ξεκινά, σκέφτεσαι, ενώ ψάχνεις online για δικηγόρο.

Εσύ δεν έχεις ιδέα από δίκες και αγωγές

Τι μπλέξιμο είναι τώρα αυτό από το πουθενά; Τώρα είναι η φάση που θέλεις κάποιον να ξέρει πώς να μην χαθεί σε ένα τέτοιο μπλέξιμο. Και να τα αναλάβει όλα για σένα. Νομική Προστασία λέγεται αυτό που θέλεις.

Γίνεται και καλύτερο: δεν θα χρειαστεί να ξετινάξεις τον προϋπολογισμό σου. Η κάλυψη Νομικής Προστασίας καλύπτει όλα τα έξοδα και τις αμοιβές που, διαφορετικά, θα πλήρωνες εσύ. Πάει η εκδρομή που είχες κανονίσει.

Συμπέρασμα; Τρακαρίσματα γίνονται κάθε, μα κάθε μέρα. Αλλιώς το βλέπεις εσύ, αλλιώς το βλέπει ο άλλος οδηγός. Η Νομική Προστασία θα λύσει το θεματάκι σας, χωρίς εσύ να χρειαστεί να ανησυχήσεις για τίποτα. Γι’ αυτό στην Hellas Direct στη δίνουμε σε όλα τα προγράμματα.

Να κάπως έτσι θα πάει αν –που μακάρι δηλαδή να μην– σου τύχει κάτι:

«Στη δική μου περίπτωση ούτε που ασχολήθηκα με τα διαδικαστικά. Και επιπρόσθετα όλα έτρεξαν ομαλότατα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα». Γιάννης Π.

Δες κι αυτά