Ξέχνα ό,τι ήξερες για την ασφάλεια κατοικίας. Άλλαξε.

Γιατί δεν έχεις ασφαλίσει το σπίτι σου; Οκ, δεν είναι υποχρεωτικό, μάλλον γι’ αυτό 8 στα 10 σπίτια είναι ανασφάλιστα. Αλλά δε θα έπρεπε να είναι έτσι.

Ξέχνα ό,τι ήξερες για την ασφάλεια κατοικίας. Άλλαξε.

Κοίτα γύρω σου. Ζεις σε μια χώρα όπου γίνονται δεκάδες σεισμοί κάθε μέρα, ενώ τα καλοκαίρια όλο και κάποιο μέρος καίγεται και τους χειμώνες κάποιο άλλο πλημμυρίζει. Γιατί λοιπόν δεν έχεις ασφαλίσει το σπίτι σου; Οκ, δεν είναι υποχρεωτικό, μάλλον γι’ αυτό 8 στα 10 σπίτια είναι ανασφάλιστα. Ή ίσως επειδή, μέχρι σήμερα, ήταν λίγο περίπλοκο. Και αρκετά ακριβό.

Γι΄αυτό το κάναμε τόσο απλό. Και οικονομικό

Φαντάσου να είσαι online, να ανοίγεις έναν χάρτη και να βρίσκεις το σπίτι σου. Όσο εσύ το κάνεις, κάποιος αναλύει χιλιάδες δεδομένα για την τοποθεσία σου. Αυτό ήταν! Χωρίς περιττές ερωτήσεις: ούτε πότε το αγόρασες, ούτε σε ποιον όροφο είναι, ούτε αν έχεις εμπριμέ τέντες. Μόνο οι συντεταγμένες σου ενδιαφέρουν την ασφαλιστική σου. Και τον αντασφαλιστή που αναλαμβάνει το 85% του ρίσκου για το σπίτι σου.

Καλά όλα αυτά, θα σκεφτείς. Τα βγάζω πέρα δύσκολα όμως. Περιμέναμε να το πεις αυτό. Πόσο νομίζεις ότι πρέπει να δώσεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Από €0,27 την ημέρα. Βάζουμε στοίχημα ότι δεν είχες ιδέα πόσο οικονομική μπορεί να είναι η ασφάλεια του σπιτιού σου.

Και δεν είναι μόνο αυτό: φέραμε όλες τις καινοτομίες που έχουμε στην ασφάλεια του αυτοκινήτου και στην ασφάλεια κατοικίας. Βρίσκεις πάντα κάποιον από εμάς 24/7, όποτε μας χρειάζεσαι. Ασφαλίζεσαι για όσες μέρες θέλεις ή ανάλογα με τα χρήματα που έχεις αυτό τον καιρό. Όλα γίνονται online και απίστευτα γρήγορα: από τη στιγμή της ζημιάς μέχρι τη στιγμή που σε πληρώνουμε.

Έχει κι άλλο

Στην Hellas Direct ψάχνουμε πάντα τρόπους για να σου δίνουμε το καλύτερο προϊόν.  Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με τη Revolut, την Νο1 fintech εταιρία στην Ευρώπη. Γιατί κάτι μας έλεγε ότι θα σου αρέσουν οι αστραπιαίες digital πληρωμές, χωρίς προμήθειες ή κρυφές χρεώσεις. Όπως και να παίρνεις πίσω μέρος των χρημάτων σου για κάθε μέρα που το σπίτι σου δεν έχει ζημιά. Τέτοιοι είμαστε.

Δες κι αυτά