Best Workplace για μία ακόμη φορά η Hellas Direct!

Η Hellas Direct είναι μία από τις 10 εταιρίες που κέρδισαν το βραβείο Best Workplace στην κατηγορία με 50 έως 250 εργαζομένους!

Best Workplace για μία ακόμη φορά η Hellas Direct!

Μας έστειλαν ένα ερωτηματολόγιο με 58 ερωτήσεις για το εργασιακό μας περιβάλλον στην Hellas Direct. Είσαι ικανοποιημένος από το περιβάλλον; Ό,τι και να περιγράψουμε θα θεωρηθεί υπερβολή. Πώς είναι οι σχέσεις στην ομάδα; Σα να γνωριζόμαστε από μία προηγούμενη ζωή. Με τη διοίκηση; Αμηχανία. Κανείς μας δεν θυμάται πότε άκουσε αυτή τη λέξη τελευταία φορά.

Εμείς, η ομάδα της Hellas Direct, δώσαμε το βραβείο Best Workplace 2019 στην Hellas Direct. Και την τελική απόφαση την πήρε η κριτική επιτροπή που ξεχώρισε ανάμεσα σε όλες τις υποψήφιες εταιρίες της Ελλάδας, ποιες είναι αυτές που πληρούν τα κριτήρια για τον τίτλο Best Workplace. Η Hellas Direct είναι μία από τις 10 εταιρίες που κέρδισαν το βραβείο στην κατηγορία με 50 έως 250 εργαζομένους!

Λογότυπο του Great Place To Work

Ο διαγωνισμός γίνεται για 17η συνεχόμενη χρονιά από το Great Place to Work και οι εταιρίες συμμετέχουν εθελοντικά. Εμείς πιστεύουμε ότι κάθε εταιρία πρέπει να κάνει μία τέτοια έρευνα. Στη δική μας φιλοσοφία, το εργασιακό περιβάλλον είναι το Α και το Ω.

#Rethink

Είμαστε μία εταιρία που αναθεωρεί και αλλάζει μία πολύ δύσκολη, περίπλοκη και αναχρονιστική αγορά: την ασφάλεια. Γι’ αυτό βασιζόμαστε σε ανθρώπους που έχουν πάθος. Θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Είναι επαναστάτες, καθένας με τον τρόπο του, αλλά ταυτόχρονα nerds, που δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς την τεχνολογία.

Στην Hellas Direct θα βρεις μελισσοκόμους, φωτογράφους, ψυχολόγους και μαθηματικούς. Κάποιοι έχουν phd στην πυρηνική φυσική, άλλοι έχουν πτυχίο στο design και άλλοι έχουν μία δεύτερη ζωή στη σκηνή της standup comedy. Καθένας είναι διαφορετικός, αλλά όλοι έχουν την ίδια φιλοσοφία ζωής. Και αυτό είναι που μας δένει.

Μία από τις βασικές αρχές της εταιρίας είναι η διαφάνεια

Χωρίς διαμεσολαβητές, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς γραφειοκρατία. Ε, δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό στην ίδια την ομάδα της Hellas Direct. Δουλεύουμε σε μικρές, διαφορετικές ομάδες, που συνεργάζονται μεταξύ τους. Και χρησιμοποιούμε online πλατφόρμες για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε live. Έτσι καθένας έχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την εταιρία, την εξέλιξή της και τους στόχους της, ανεξάρτητα από τον ρόλο του.

Η καινοτομία είναι στη φύση της Hellas Direct

Και, φυσικά, δεν έρχεται ουρανοκατέβατη. Ξεκινά ως μία αόριστη ιδέα που περνά από πολλά διαφορετικά άτομα μέχρι να καταλήξει σε μία ιδέα που βγάζει νόημα. Γι’ αυτό και καθένας ενθαρρύνεται να δοκιμάζει, να παίρνει πρωτοβουλίες, να κάνει λάθη. Συχνά τέτοιες πρωτοβουλίες εξελίσσονται σε projects και τα projects αυτά εξελίσσονται με τη σειρά τους σε νέα τμήματα!

Η Hellas Direct είναι οι άνθρωποί της

97 άτομα, με μέσο όρο ηλικίας τα 31. Βρίσκουμε τους ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά, τους εκπαιδεύουμε και τους αφήνουμε να βρουν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να δουλέψουν και σε τι ακριβώς θέλουν να δουλέψουν.

Το Best Workplace δεν είναι ιδέα ή εταιρική πολιτική. Είναι το περιβάλλον που δημιουργούν οι ίδιοι οι άνθρωποί μας. Και αυτό το βραβείο τους ανήκει!

Δες κι αυτά