Έσπασε. Δεν χρειάζεται να ξέρουμε πώς. Απλά στο φτιάχνουμε!

Θραύση Κρυστάλλων. Μία κάλυψη με μυστήριο όνομα. Που όμως σου κάνει τη ζωή εύκολη. Και χωρίς να χρειαστεί να μας εξηγήσεις τίποτα!

Έσπασε. Δεν χρειάζεται να ξέρουμε πώς. Απλά στο φτιάχνουμε!

Το τζάμι του αυτοκινήτου σου θρύψαλα

Δεν ξέρεις ούτε εσύ πότε και πώς έγινε. Ή μπορεί και να ξέρεις, τι (ή ποιος γκχμχμχμ) μπορεί να ευθύνεται γι' αυτό.

Ξέρεις κάτι όμως; Δεν έχει κάποια σημασία. Εμείς δεν θα σε ρωτήσουμε τίποτα. Ούτε γιατί πάρκαρες έξω από το γήπεδο Κυριακή βράδυ, ούτε γιατί οι πρώην σου στέλνουν τέτοια «χαιρετίσματα».

Σημασία έχει να το φτιάξουμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται

Και όταν λέμε γρήγορα, εννοούμε super γρήγορα. Πάρε το παράδειγμα της Ισμήνης: μόλις είδε το τζάμι του αυτοκινήτου της σπασμένο, μας πήρε αμέσως τηλέφωνο. Λίγο διστακτική, φοβόταν ότι θα μπλέξει σε διαδικασίες όπου θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν φταίει εκείνη κ.λπ, κ.λπ, κ.λπ.

Plot twist: η έγκριση ήρθε σε δευτερόλεπτα. Βεβαίως, σε δευτερόλεπτα. Επειδή το μοντέλο μας βασίζεται στην τεχνολογία, κι αυτό μας επιτρέπει να λειτουργούμε έξυπνα, γρήγορα και με ακρίβεια. Άρα; Τι έμενε τώρα λοιπόν να κάνει η Ισμήνη; Απλά να βρει το συνεργείο που την εξυπηρετούσε και να πάει μια βόλτα από εκεί. Τους έδειξε μόνο το συμβόλαιο της ασφάλειας και την άδεια του αυτοκινήτου της και εκείνοι ήξεραν τι έπρεπε να γίνει. Να το φτιάξουν βασικά.

Η φίλη μας η Ισμήνη περίμενε λίγο στον χώρο υποδοχής, συνδέθηκε στο δωρεάν wi-fi δίκτυο του συνεργείου, την κέρασαν και ένα καφεδάκι όσο τσέκαρε τα νέα στο κινητό της. 1 ώρα μετά, έφυγε με το τζάμι της έτοιμο. Δεν έμαθε ούτε πόσο κόστισε η επισκευή. Γιατί τα αναλάβαμε όλα εμείς. Χωρίς περιττές ερωτήσεις, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς επιπλέον κόστος.

Όπως δηλαδή μας αρέσει να δουλεύουμε!

Στην Hellas Direct ξέρουμε τι μπορεί να χρειαστείς. Λατρεύουμε να αναλύουμε δεδομένα για να δημιουργούμε το καλύτερο προϊόν για τους πελάτες μας. Έτσι καταλάβαμε ότι η κάλυψη Θραύσης Κρυστάλλων, που έκανε τόσο εύκολη τη ζωή της Ισμήνης, δεν θα έπρεπε να είναι προαιρετική και να χρεώνεται έξτρα όπως συμβαίνει στις άλλες ασφαλιστικές. Αλλά να στην προσφέρουμε σε όλα μας τα προγράμματα. Δωρεάν 😉.

Δες κι αυτά