Έσπασε. Δε χρειάζεται να ξέρουμε πώς. Απλά στο φτιάχνουμε!

HD Team

HD Team

Το τζάμι του αυτοκινήτου σου θρύψαλα.

Δεν ξέρεις ούτε εσύ πότε και πώς έγινε. Ή μπορεί και να ξέρεις, τι (ή ποιος γκχμχμχμ) μπορεί να ευθύνεται γι' αυτό.

Ξέρεις κάτι όμως; Δεν έχει σημασία. Εμείς δε θα σε ρωτήσουμε τίποτα. Ούτε γιατί πάρκαρες έξω από το γήπεδο Κυριακή βράδυ, ούτε γιατί οι πρώην σου στέλνουν τέτοια «χαιρετίσματα».

Σημασία έχει να το φτιάξουμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Και όταν λέμε γρήγορα, εννοούμε ΣΟΥΠΕΡ γρήγορα. Πάρε το παράδειγμα της Ισμήνης: μόλις είδε το τζάμι του αυτοκινήτου της σπασμένο, μας πήρε αμέσως τηλέφωνο. Λίγο διστακτική, φοβόταν ότι θα μπλέξει σε διαδικασίες όπου θα πρέπει να αποδείξει ότι δε φταίει εκείνη κ.λπ κ.λπ κ.λπ.

Plot twist: η έγκριση ήρθε σε δευτερόλεπτα. Επειδή το μοντέλο μας βασίζεται στην τεχνολογία, κι αυτό μας επιτρέπει να λειτουργούμε έξυπνα, γρήγορα και με ακρίβεια. Άρα; Τι έμενε τώρα να κάνει η Ισμήνη; Απλά να βρει το συνεργείο που την εξυπηρετούσε και να πάει μια βόλτα από εκεί. Τους έδειξε μόνο το συμβόλαιο της ασφάλειας και την άδεια του αυτοκινήτου της και εκείνοι ήξεραν τι έπρεπε να γίνει.

Η φίλη μας η Ισμήνη περίμενε λίγο στον χώρο υποδοχής, συνδέθηκε στο δωρεάν wi-fi δίκτυο του συνεργείου, την κέρασαν και ένα καφεδάκι όσο τσέκαρε τα νέα στο κινητό της. 1 ώρα μετά, έφυγε με το τζάμι της έτοιμο. Δεν έμαθε ούτε πόσο κόστισε η επισκευή. Γιατί τα αναλάβαμε όλα εμείς. Χωρίς περιττές ερωτήσεις, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς επιπλέον κόστος.

Όπως δηλαδή μας αρέσει να δουλεύουμε!

Στην Hellas Direct ξέρουμε τι μπορεί να χρειαστείς. Λατρεύουμε να αναλύουμε δεδομένα για να δημιουργούμε το καλύτερο προϊόν για τους πελάτες μας.  Έτσι καταλάβαμε ότι η κάλυψη Θραύσης Κρυστάλλων, που έκανε τόσο εύκολη τη ζωή της Ισμήνης, δε θα έπρεπε να είναι προαιρετική και να χρεώνεται έξτρα όπως συμβαίνει στις άλλες ασφαλιστικές. Αλλά να στην προσφέρουμε σε όλα μας τα προγράμματα. Δωρεάν 😉.