9 επικά αυτοκίνητα και 3 απίθανες μοτοσυκλέτες που χαζέψαμε στο Cyberpunk 2077

Το Cyberpunk και μαζί του τα οχήματα του μέλλοντος, είναι επιτέλους εδώ!

9 επικά αυτοκίνητα και 3 απίθανες μοτοσυκλέτες που χαζέψαμε στο Cyberpunk 2077

Περιμέναμε, περιμέναμε, περιμέναμε. Πήγαινε από αναβολή σε αναβολή και η αγωνία μας μεγάλωνε ασταμάτητα. Μέχρι που πριν από μερικές μέρες έκανε το μεγάλο ΜΠΑΜ! Μα φυσικά μιλάμε για το Cyberpunk που ήρθε να δώσει μια futuristic πνοή στον κόσμο του gaming, ταξιδεύοντάς μας στο μακρινό 2077. Η ιστορία εξελίσσεται σε μια σύγχρονη πόλη, τη Night City όπου η ζωή είναι κατά πολύ βασισμένη στα ρομπότ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήρθε για να μας δώσει μια μικρή γεύση από το μέλλον, καθώς τόσο με τα υπερπροσεγμένα του γραφικά όσο και με το φανταστικό του design, μας εντάσσει αμέσως στο περιβάλλον του 2077, από το πρώτο κιόλας gameplay!

Έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές αν θα υπάρχουν ιπτάμενα οχήματα στο μέλλον, αν η τεχνολογία θα προχωρήσει τόσο που θα αλλάξουν βασικά στοιχεία όσον αφορά στη μετακίνησή μας και γενικότερα έχουμε απορίες για το πώς θα εξελιχθεί ο κόσμος των οχημάτων σε μερικές δεκαετίες από τώρα. Μπορείς να ρίξεις και εσύ μια ματιά στο παιχνίδι και θα δεις ότι ο μελλοντικός κόσμος θα έχει ένα ενδιαφέρον! Μπορεί να έχουν προκύψει κάποια bugs και προβλήματα όσον αφορά τις κονσόλες -π.χ. οδηγοί έμεναν γυμνοί πάνω σε μοτοσυκλέτες που χάνονταν στο background- και κάποιοι να ζήτησαν τα χρήματά τους πίσω, παρόλα αυτά, εμείς κάναμε μια βόλτα στις γειτονιές του Cyberpunk και ξεχωρίσαμε τα οχήματα του μέλλοντος, σύμφωνα πάντα με τη δική μας γνώμη!

Makigai maimai

Το μικρό αυτοκίνητο Makigai maimai βγαλμένο από το μέλλον

Ιαπωνικής καταγωγής και ίσως το πρώτο αυτοκίνητο που μπορούμε να πούμε ότι σαν design μας θυμίζει το μέλλον. Είναι ένα αυτοκινητάκι που βοηθάει πολύ ως προς τη μετακίνηση στην πόλη, αλλά μέχρι εκεί! Κατά τα άλλα, δεν είναι και ο βασιλιάς της ασφάλτου!

Chevillon Emperor

Ένα μαύρο Chevillon Emperor

Θα συμφωνούσες μαζί μας στο ότι είναι ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα αυτοκίνητα στο παιχνίδι. Είναι το αυτοκίνητο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε οποιαδήποτε καταδίωξη εχθρού!

Quadra Turbo-R V-Tech

Ένα ακόμα αυτοκίνητο που αγαπήσαμε στο Cyberpunk 2077, το Quadra Turbo-R V-Tech

Δεν θα διαφωνούσε σχεδόν κανείς ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κλέβει την παράσταση στο παιχνίδι. Έχει κάτι από την αξέχαστη και αγαπημένη μας Testarossa αλλά με πιο σύγχρονο design! Σύμφωνα με το story, αποτελεί την απάντηση των Αμερικανών στους Ιάπωνες όσον αφορά στα σπορτίσια αυτοκίνητα! Μια απάντηση που δικαιώνει!

Chevillon Thrax

Το μαύρο Chevillon Thrax

Μια σύγχρονη λιμουζίνα. Το αυτοκίνητο αυτό είναι μία από τις πιο αριστοκρατικές επιλογές στο game καθώς είναι βαριά θωρακισμένο και τόσο μεγάλο και άνετο, που είναι καλύτερα να είναι ο κυρίαρχος των αυτοκινήτων, παρά να το οδηγεί κανείς!

Nazaré Itsumade

Η μοτοσυκλέτα Nazare Itsumade στη μέση ενός δρόμου από το παιχνίδι Cyberpunk

Με απλό, αλλά όμορφο και αρκετά futuristic σχεδιασμό, η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα εκτός από αρκετά γρήγορη είναι και δωρεάν. Αρκεί να την ανακαλύψεις στους δρόμους της πόλης. Μόνο τότε μπορείς να την προσθέσεις στην συλλογή σου.

Thorton Galena

Το Thorton Galena γεμάτο μπαλώματα και βρώμικο

Είναι σίγουρα μια οικονομική επιλογή για τη μετακίνηση κυρίως της κατώτερης κοινωνικής τάξης, μιας και η Κυβέρνηση στην ιστορία του παιχνιδιού, το προτείνει σαν μια αξιοπρεπή λύση. Εδώ που τα λέμε, θα μπορούσε τουλάχιστον να είναι ομοιόμορφο ως προς το χρώμα, δεν συμφωνείς;

Arch Nasare CD

Μια κίτρινη Arch Nasare CD από το Cyberpunk 2077

Καλοσχεδιασμένη μοτοσυκλέτα, με όμορφα εξαρτήματα και εμπνευσμένη από το ίδιο το παιχνίδι, μιας και έχει τα χρώματα του brand. Τι μας θυμίζει; Μα φυσικά την Arch Method 143 που μπορείς να αποκτήσεις και σήμερα, στον κόσμο του 2020. Στον σχεδιασμό, συνέβαλε και λίγο ο αγαπημένος μας Keanu Reeves, που είναι και στην πραγματική ζωή ένας από τους ιδρυτές της εταιρίας Arch.

Yaiba Kusanagi CT-3X

Η κόκκινη Yaiba Kusanagi CT-3X του Cyberpunk με φόντο κόκκινα δέντρα

Η έμπνευση είναι ξεκάθαρα η κόκκινη μοτοσυκλέτα από την Ιαπωνική ταινία "Akira". Είναι μια από τις καλύτερες μηχανές που συναντάει κανείς στο παιχνίδι, τόσο από σχεδιαστική όσο και από μηχανική άποψη. Παραδέξου το, ονειρεύεσαι και εσύ να οδηγείς στους δρόμους της Night City αυτήν εδώ τη μηχανή!

Thorton Colby

Μια Thorton Colby

Είναι ένα αυτοκίνητο που μοιάζει με SUV και ανήκει στην οικονομική κατηγορία των οχημάτων στο παιχνίδι. Είναι ένα κοινό όχημα που μας θυμίζει σε πολλά τα κλασικά που οδηγούν και σήμερα εκείνοι που έχουν οικογένειες με παιδιά! Καταλαβαίνουμε απόλυτα τον λόγο!

Militech Behemoth

Το στρατιωτικό όχημα που πολλοί αγάπησαν, το Militech Behemoth

Το βαρύ πυροβολικό της υπόθεσης. Το όχημα αυτό είναι η πρώτη επιλογή σου αν σκοπεύεις να πας στο πεδίο της μάχης. Έχει στρατιωτικό χαρακτήρα και πίστεψέ μας, δεν θα σε απογοητεύσει!

Rayfield Caliburn

Μια Rayfield Caliburn από το Cyberpunk 2077

Ένα από τα supercars του Cyberpunk και δεν αναρωτιόμαστε γιατί. Το όχημα αυτό, είναι το πιο γρήγορο που θα συναντήσεις στο παιχνίδι- αφού μπορεί να πιάσει μέχρι και 340km την ώρα- και είναι εντελώς δωρεάν. Αρκεί να το βρεις σε κάποιο gameplay! Για αυτό το αυτοκίνητο, αξίζει να περιηγηθείς στους δρόμους της Νight City, ψάχνοντας για τον χαμένο θησαυρό!

Porsche 911 Turbo (930)

Παρκαρισμένα σε γκαράζ του Cyberpunk η Porsche 911 Turbo (930)

Μα ποιος άλλος θα μπορούσε να οδηγήσει αυτό το υπεραυτοκίνητο; Φυσικά ο Johnny Silverhand γνωστός και ως Keanu, που έπρεπε να έχει ένα ξεχωριστό όχημα. Τώρα θα μας πεις και πού είναι το futuristic σε αυτό το αυτοκίνητο; Ως προς την εξωτερική του εμφάνιση δεν άλλαξαν πολλά. Ωστόσο, αντί για καθρέφτες έχει ενσωματωμένες κάμερες με διευρυμένο οπτικό πεδίο. Μπορεί ο Johnny να υπάρχει σαν ένα «φάντασμα» που στοιχειώνει το gameplay, αλλά όπως και να έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!

Μπορεί να μην είναι αυτό που περιμέναμε ως προς το design, αλλά ως προς το μηχανικό κομμάτι σίγουρα υπάρχει τεράστια πρόοδος! Για να μπορέσεις όμως να το νιώσεις στο πετσί σου, θα πρέπει να παίξεις και να μπεις κι εσύ στη διαδικασία να μάθεις τον κόσμο της Night City. Καταλαβαίνεις, σε έναν ρομποτόκοσμο είναι λίγο απίθανο να μην είναι φανταστικά τα αυτοκίνητα.

Φτάνει όμως με τα spoil από εμάς. Αν δεν θέλεις να ξεκινήσεις το παιχνίδι σε καταλαβαίνουμε. Σου αρέσουν απλώς τα αυτοκίνητα και οι μηχανές, αλλά και ό,τι έχει να κάνει με το design τους. Τότε ίσως να θέλεις να τσεκάρεις τις πιο παράξενες μηχανές που φτιάχτηκαν ποτέ! Θα δεις πολλά διαμάντια.

Δες κι αυτά