Ασφάλεια σπιτιού από το κινητό σου; Γίνεται

Πόσο εύκολα μπορείς πλέον να ασφαλίσεις το σπίτι σου; Όσο εύκολα παραγγέλνεις φαγητό ή ταξί. Με 3 κλικ. Από το κινητό σου, online!

Ασφάλεια σπιτιού από το κινητό σου; Γίνεται

Ξέρεις πώς γίνεται. Πατάς ένα κουμπί στο κινητό σου και μια εφαρμογή σε βρίσκει και σου στέλνει ταξί να έρθει να σε πάρει και να σε πάει όπου θες, έτσι απλά σε λίγα λεπτά είναι εκεί. Ή ανοίγεις μια άλλη εφαρμογή, κλικ, να και το μεσημεριανό σου –από σουβλάκια μέχρι παπουτσάκια, ό,τι έχεις όρεξη. Έρχεται στη δουλειά ή στο σπίτι σου, όπου κι αν είσαι.

Η τοποθεσία του σπιτιού σου είναι που μετράει

Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια του σπιτιού σου. Αυτό που έχει σημασία είναι το πού είναι. Άρα; Δεν θα έπρεπε να είναι το ίδιο απλό να το ασφαλίσεις; Θα έπρεπε!

Εμείς στην Hellas Direct το πιστεύουμε, και γι’ αυτό το κάναμε πράξη. Με μόλις 3 clicks, το συμβόλαιο για την ασφάλεια του σπιτιού σου έρχεται στο email σου, χωρίς περιττή γραφειοκρατία και ερωτήσεις.

Αναρωτιέσαι πώς γίνεται ασφάλεια online;

Εσύ απλά βρίσκεις το σπίτι σου στον χάρτη με την πινεζούλα, διαλέγεις διάρκεια και ασφαλιζόμενο ποσό. Όσο εσύ το κάνεις, εμείς υπολογίζουμε χιλιάδες δεδομένα για την τοποθεσία σου. Και σου δίνουμε την καλύτερη προσφορά ασφάλειας για το σπίτι σου. Χωρίς να σε ρωτήσουμε τίποτα περιττό: ούτε πότε το αγόρασες, ούτε σε ποιον όροφο είναι, ούτε αν έχεις εμπριμέ τέντες. Γιατί τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Δεν σε ρωτάμε τίποτα. Γιατί έχουμε όλη την πληροφορία που χρειάζεται

Γιατί έχουμε 1.100 πηγές δεδομένων. Και έχουμε αναλύσει 11.976 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι, τη στιγμή που θα μας δώσεις τις συντεταγμένες της τοποθεσίας σου, εμείς θα ξέρουμε ήδη ποιο είναι το ρίσκο για το σπίτι σου. Χωρίς να σε ρωτήσουμε τίποτα.

Στην Hellas Direct κάναμε την ασφάλεια απλή, εύκολη και οικονομική. Εμείς έχουμε ήδη τα δεδομένα που έχουν σημασία και εσύ έχεις την καλύτερη προσφορά για την ασφάλεια του σπιτιού σου. Από €0,27 την ημέρα!

Δες κι αυτά