Αποζημίωση σε 48 ώρες; Γίνεται! Δες πώς το κάνουμε.

HD Team

HD Team

Κανένας δε θέλει να τρακάρει. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα ξεμπερδέψεις και θα φτιάξεις τη ζημιά. Και αυτός είναι ο δικός μας ρόλος. Γι’ αυτό δουλέψαμε πολύ για να αλλάξουμε όλο το σύστημα αποζημίωσης. Δοκιμάσαμε πάνω από 10 διαφορετικά μοντέλα. Αλλαγή στην αλλαγή, βρήκαμε τη φόρμουλα! Και μειώσαμε τον χρόνο αποζημίωσης σε 48 ώρες για το 50% των ζημιών μας.

1.           Είμαστε 24/7.

Είμαστε η μοναδική ασφαλιστική που δουλεύει 24/7. Το κάνουμε για να δηλώνεις τη ζημιά σου απευθείας σε εμάς, την ασφαλιστική σου, και όχι σε μία άλλη εταιρία. Έτσι ξέρουμε από την πρώτη στιγμή τι έχει γίνει και έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε στην αποζημίωση. Και το καλύτερο; Ξέρεις κι εσύ από την αρχή ποια είναι τα επόμενα βήματα.

2.           Χρησιμοποιούμε πάντα τεχνολογία.

Είδαμε ποιες διαδικασίες μάς καθυστερούσαν χωρίς λόγο και τις κάναμε αυτόματες. Το κλειδί; Αλγόριθμοι! Με το πάτημα ενός κουμπιού, η ζημιά σου περνάει από την ομάδα καταγραφής ατυχημάτων στην ομάδα που αναλαμβάνει τις αποζημιώσεις. Ακόμη και το email με το οποίο ενημερώνεσαι για την αποζημίωσή σου και για τα συνεργεία που σου προτείνουμε φεύγει αυτόματα!

3.           Συνεργαζόμαστε με πάνω από 1000 συνεργεία.

Φτιάξαμε μία online πλατφόρμα για να επικοινωνούμε άμεσα με τα συνεργεία, χωρίς να χάνουμε χρόνο. Αυτό μας έχει δώσει πάρα πολλές δυνατότητες. Μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της ζημιάς σου, ακριβώς όπως μπορείς να παρακολουθείς σε ποιο σημείο βρίσκεται η πίτσα που έχεις παραγγείλει.

Φέραμε ένα-ένα τα συνεργεία με τα οποία συνεργαζόμαστε στην πλατφόρμα μας. Μέσα σε 1 χρόνο, τα 3πλασιάσαμε. Έτσι, εσύ μπορείς να διαλέξεις το συνεργείο της γειτονιάς σου!

Αλλάξαμε το σύστημα αποζημίωσης για να έχεις την καλύτερη εξυπηρέτηση από τη στιγμή που θα μας ενημερώσεις για μία ζημιά μέχρι τη στιγμή που θα την επισκευάσεις. Γιατί αυτό κάνουμε στην Hellas Direct. Ψάχνουμε να βρούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε ή να αναθεωρήσουμε για να το αλλάξουμε. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Επόμενος στόχος; Να αποζημιώνεσαι τη στιγμή του ατυχήματος.