Αποζημίωση σε 48 ώρες; Γίνεται! Δες πώς το κάνουμε

Δοκιμάσαμε πάνω από 10 διαφορετικά μοντέλα. Αλλαγή στην αλλαγή, βρήκαμε τη φόρμουλα! Και μειώσαμε τον χρόνο αποζημίωσης σε 48 ώρες.

Αποζημίωση σε 48 ώρες; Γίνεται! Δες πώς το κάνουμε

Κανένας δεν θέλει να τρακάρει προφανώς αλλά καμιά φορά πάνω στην αφηρημάδα μπορεί να ζουλήξεις λίγο τον προφυλακτήρα. Δεν πειράζει. Το θέμα είναι να μην τραυματιστεί κανείς πρώτα απ' όλα και μετά το πόσο γρήγορα θα ξεμπερδέψεις και θα φτιάξεις τη ζημιά.Και αυτός εδώ είναι ο δικός μας ρόλος. Γι’ αυτό δουλέψαμε πολύ για να αλλάξουμε όλο το σύστημα αποζημίωσης.

Δοκιμάσαμε πάνω από 10 διαφορετικά μοντέλα. Αλλαγή στην αλλαγή, βρήκαμε τη φόρμουλα! Και μειώσαμε τον χρόνο αποζημίωσης σε 48 ώρες για το 50% των ζημιών μας.

1.Είμαστε 24/7

Είμαστε η μοναδική ασφαλιστική που δουλεύει 24/7. Το κάνουμε για να δηλώνεις τη ζημιά σου απευθείας σε εμάς, την ασφαλιστική σου, και όχι σε μια άλλη εταιρία. Έτσι ξέρουμε από την πρώτη στιγμή τι έχει γίνει και έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε στην αποζημίωση.

Και το καλύτερο; Ξέρεις κι εσύ από την αρχή ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

2. Χρησιμοποιούμε πάντα τεχνολογία

Είδαμε ποιες διαδικασίες μάς καθυστερούσαν χωρίς λόγο και τις κάναμε αυτόματες. Το κλειδί; Αλγόριθμοι! Με το πάτημα ενός κουμπιού, η ζημιά σου περνάει από την ομάδα καταγραφής ατυχημάτων στην ομάδα που αναλαμβάνει τις αποζημιώσεις.

Ακόμη και το email με το οποίο ενημερώνεσαι για την αποζημίωσή σου και για τα συνεργεία που σου προτείνουμε φεύγει αυτόματα! Όσο ασήμαντο και μικρό κι αν σου φαίνεται, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει για να πάρεις τελικά την αποζημίωσή σου.

3.Συνεργαζόμαστε με πάνω από 1000 συνεργεία

Φτιάξαμε μία online πλατφόρμα για να επικοινωνούμε άμεσα με τα συνεργεία, χωρίς να χάνουμε χρόνο. Αυτό μας έχει δώσει πάρα πολλές δυνατότητες. Μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της ζημιάς σου, ακριβώς όπως μπορείς να παρακολουθείς σε ποιο σημείο βρίσκεται η πίτσα που έχεις παραγγείλει. Εκτός από cool είναι και πολύ πρακτικό. Ξέχνα τηλέφωνα στον μάστορα, καθυστερήσεις και αναβολές. Όποια στιγμή θελήσεις μπορείς να δεις σε ποιο στάδιο είναι η επισκευή του οχήματός σου.

Φέραμε ένα-ένα τα συνεργεία με τα οποία συνεργαζόμαστε στην πλατφόρμα μας. Μέσα σε 1 χρόνο, τα 3πλασιάσαμε. Έτσι, εσύ μπορείς να διαλέξεις το συνεργείο της γειτονιάς σου!

Διάγραμμα με τα συνεργεία που προστέθηκαν στην πλατφόρμα της Hellas Direct από το 2018 μέχρι το 2019

Αλλάξαμε το σύστημα αποζημίωσης για να έχεις την καλύτερη εξυπηρέτηση από τη στιγμή που θα μας ενημερώσεις για μία ζημιά μέχρι τη στιγμή που θα την επισκευάσεις.

Γιατί αυτό κάνουμε στην Hellas Direct. Ψάχνουμε να βρούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε ή να αναθεωρήσουμε για να το αλλάξουμε. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Επόμενος στόχος; Να αποζημιώνεσαι τη στιγμή του ατυχήματος.

Δες κι αυτά