2 στους 3 οδηγούς δεν έχουν Οδική Βοήθεια. Εσύ;

HD Team

HD Team

Κάντο εικόνα: είναι όλοι εκεί και σε περιμένουν. Στο Πανεπιστήμιο για την τελετή αποφοίτησης, στο αεροδρόμιο για να πετάξετε για Περού, στην εταιρία για εκείνο το interview που κυνηγούσες μήνες.

Πού βρίσκεσαι εσύ; Μπαίνεις στο αυτοκίνητο, με τη σιγουριά του ανθρώπου που θα τα καταφέρει. Θα φτάσεις στην ώρα σου. Βλέπεις να έχει λίγη κίνηση μπροστά. Περίεργο τέτοια ώρα, σκέφτεσαι. Μερικά μέτρα πιο μακριά βλέπεις ένα αυτοκίνητο σταματημένο, με το καπό ανοιχτό. Έμεινε ο καημένος, αλλά έπηξε και όλος ο δρόμος εξαιτίας του. Προσπερνάς και πατάς γκάζι.

Τότε είναι η στιγμή που θα ακούσεις το «μπαμ!», τον ήχο του σκασμένου λάστιχου. Τότε είναι που θα γυρίσεις το κλειδί στη μίζα για να ακολουθήσει η απόλυτη σιωπή. Τότε είναι που θα θυμηθείς ότι χτες βράδυ θα γέμιζες το ντεπόζιτο αλλά βαρέθηκες να σταματήσεις στο βενζινάδικο.

Συγχαρητήρια, έμεινες κι εσύ.

Από μπαταρία, λάστιχο, βενζίνη…δεν έχει σημασία. Μη νιώθεις άσχημα, συμβαίνει και στους καλύτερους.

Στην πραγματικότητα, κάθε λεπτό που περνά ένα αυτοκίνητο μένει από βλάβη.

Με τόσο χάλια δρόμους και τόσο γερασμένα αυτοκίνητα, είναι απλά θέμα πιθανοτήτων. Πώς πίστεψες ότι εσύ θα μπορούσες να τη γλιτώσεις; Εντάξει, σκέφτεσαι και συμφιλιώνεσαι με την ατυχία σου. Ήταν όμως ανάγκη να την πάθω τώρα, απ’ όλες τις στιγμές; Παίρνεις βαθιά ανάσα: τι κάνω τώρα; Εύκολο, παίρνεις τηλέφωνο την Οδική Βοήθεια. Αυτούς τους καλούς ανθρώπους που θα έρθουν να σε βρουν, ό,τι κι αν συνέβη, και να σε γυρίσουν πίσω, όπου κι αν είσαι.

Έχεις Οδική, σωστά;

Ουπς, η μέρα σου μόλις πήρε στροφή προς το χάλια. Συμβαίνει στους 2 από τους 3 οδηγούς εκεί έξω, που τα βρίσκουν σκούρα κάθε μέρα, επειδή η ασφάλεια του αυτοκινήτου τους δεν έχει κάλυψη Οδικής Βοήθειας. Όπως την έπαθες κι εσύ δηλαδή. Και αφού πληρώσεις ένα σωρό λεφτά για να σε τραβήξει ένας γερανός και να συνεχίσεις τη μέρα σου με κάποιες ώρες καθυστέρησης, θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πώς την πάτησες. Θα ανοίξεις το ντουλαπάκι, θα διαβάσεις το συμβόλαιό σου και τα ψιλά γράμματα θα εμφανιστούν μπροστά στα μάτια σου.

Νόμιζες ότι έχεις Οδική και τελικά δεν είχες. Και το διαπίστωσες με τον πιο δύσκολο τρόπο, τη χειρότερη στιγμή. Στην Hellas Direct έχουμε την πιο γρήγορη και εξυπηρετική Οδική Βοήθεια για να προσθέσεις στο πρόγραμμά σου. Γιατί ξέρουμε ότι θα τη χρειαστείς. Και μάλιστα πολύ πιο συχνά απ’ ότι νομίζεις.

«Σήμερα χρειάστηκα Οδική στον Υμηττό και παρά την πολλή βροχή, ο άνθρωπος ήρθε σε μισή ώρα, βοήθησε και όλοι πήγαμε σπίτια μας χαρούμενοι. Keep up the good work!» Στέφανος Γ.