Οι καλύψεις που θέλεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου!

Απλά επιλέγεις αυτές που καλύπτουν τις δικές σου ανάγκες.
Essential Βασικές καλύψεις για το αυτοκίνητό σου. Καλύψεις που πρέπει να έχεις σύμφωνα με τον νόμο και καλύψεις που θεωρούμε εμείς σημαντικές.
Αστική ευθύνη

Η κάλυψη αυτή είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Σημαίνει ότι θα πληρώσουμε τις υλικές ζημιές που θα γίνουν προς άλλα αυτοκίνητα ή αντικείμενα και τις σωματικές βλάβες που θα προκληθούν σε άλλους ανθρώπους, εφ' όσον έχεις εσύ την ευθύνη γι' αυτά τα συμβάντα. Το όριο της κάλυψης καθορίζεται από το νόμο (€1.300.000 από τον Ιανουάριο του 2022).

Ζημιές από ανασφάλιστο

Καλύπτουμε τις ζημιές (μέχρι €15.000 ή μέχρι το ποσό που αναφέρεται ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο, αρκεί να είναι μικρότερο από €15.000) που θα προκληθούν στο αυτοκίνητό σου από κάποιο ανασφάλιστο όχημα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο οδηγός του να έχει αποδεχθεί ότι ευθύνεται ή η ευθύνη του να προκύπτει από δημόσια έγγραφα όπως είναι το αντίγραφο βιβλίου συμβάντων της τροχαίας.Επίσης, θα πρέπει να επιβεβαιώνεται από το κέντρο πληροφοριών του επικουρικού κεφαλαίου ότι όντως το όχημα ήταν ανασφάλιστο όταν συνέβη το ατύχημα.

Προσωπικό ατύχημα οδηγού

Σου παρέχουμε οικονομική βοήθεια (μέχρι €15.000) σε περίπτωση που συμβεί ένα ατύχημα με δική σου υπαιτιότητα και, εξαιτίας αυτού, σου προκληθεί μόνιμη μερική η ολική ανικανότητα.

Καθοδήγηση και μεταφορά από ατύχημα

Έχουμε μια ανοιχτή γραμμή άμεσης βοήθειας, που λειτουργεί 24 ώρες κάθε μέρα. Αν γίνει κάποιο ατύχημα, μας καλείς και σε καθοδηγούμε για τα επόμενα βήματα. Θα καταγράψουμε το συμβάν είτε τηλεφωνικά, είτε με συνεργάτη μας που θα έρθει στο σημείο του ατυχήματος. Ακόμη, αν το αυτοκίνητό σου χρειαστεί ρυμούλκηση και βρίσκεσαι στην Ελλάδα, ένας συνεργάτης μας από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ θα αναλάβει τη μεταφορά.

Αποζημίωση εκτός φιλικού διακανονισμού

Σε αποζημιώνουμε εμείς για ένα ατύχημα που θα γίνει χωρίς δική σου ευθύνη με ένα ασφαλισμένο όχημα, ακόμα και αν οι ζημιές ή οι σωματικές βλάβες δεν εντάσσονται στον φιλικό διακανονισμό. Για τις υλικές ζημιές καλύπτουμε έως €6.500, ενώ για τις σωματικές βλάβες οδηγού και επιβατών έως €30.000.

Additional Το 53% των πελατών μας επιλέγει αυτό το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει και τις καλύψεις του Essential Covers.
Φυσικά φαινόμενα (και χαλαζόπτωση)

Σε αποζημιώνουμε για τις ζημιές που θα προκληθούν στο αυτοκίνητό σου από πλημμύρα, θύελλα, χαλάζι, καταιγίδα,
τυφώνα και ανεμοστρόβιλο. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Στην περίπτωση της χαλαζόπτωσης, το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει τα €2.000. Για να ισχύσει η κάλυψη θα πρέπει να δηλώσεις τη ζημιά μέσα σε 8 μέρες από τη στιγμή που θα γίνει και το ποσό της ζημιάς να ξεπερνάει αυτό της απαλλαγής. Απαλλαγή ονομάζεται το ποσό που θα πρέπει να πληρώσεις εσύ για τη ζημιά. Υπάρχει περίπτωση, για την ενεργοποίηση των καλύψεων να σου ζητήσουμε και βεβαίωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Πυρκαγιά από τρομοκρατικές ενέργειες και αναταραχές

Καλύπτουμε τις ζημιές που θα γίνουν στο αυτοκίνητό σου από πυρκαγιά που θα προκύψει από τρομοκρατικές ενέργειες, πολιτικές αναταραχές ή εξεγέρσεις. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο.

Ολική κλοπή

Ολική κλοπή σημαίνει ότι σε αποζημιώνουμε αν σου κλέψουν το αυτοκίνητο. Για να προχωρήσουμε στην αποζημιώση θα πρέπει (α) να δηλώσεις την κλοπή στην αρμόδια αστυνομική αρχή, (β) να δηλώσεις την κλοπή σε εμάς, (γ) να παρέλθουν έως 60 ημέρες και (δ) να ενημερωθούμε από την αστυνομία ότι το αυτοκίνητό σου δεν έχει βρεθεί. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο.

Μερική κλοπή

Μερική κλοπή σημαίνει ότι σε αποζημιώνουμε αν σου κλέψουν κάτι από το αυτοκίνητο. Αναφέρεται σε σταθερά εξαρτήματα του αυτοκινήτου, τα οποία είναι απαραίτητα για την κίνηση και τη λειτουργία του (π.χ. ρόδες). Επιπλέον, σε καλύπτουμε για όποιες ζημιές προκύψουν στο σώμα του αυτοκινήτου στην προσπάθεια να στο διαρρήξουν, εκτός από ζημιές στην κουκούλα cabrio αυτοκινήτων. Ακόμη καλύπτουμε ηχοσυστήματα και GPS, παιδικά καθίσματα, βανδαλισμό καμπίνας καθώς και ζημιές που θα προκληθούν στο αυτοκίνητο στο διάστημα κατά το οποίο θα βρίσκεται στην κατοχή του κλέφτη. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Για να ισχύσει η κάλυψη θα πρέπει το ποσό της ζημιάς να ξεπερνάει αυτό της απαλλαγής. Απαλλαγή ονομάζεται το ποσό που θα πρέπει να πληρώσεις εσύ για τη ζημιά.

Πυρκαγιά

Σε αποζημιώνουμε για τη ζημιά που θα γίνει στο αυτοκίνητό σου από πυρκαγιά, κεραυνό, έκρηξη ή εμπρησμό. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο.

Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Σου παρέχουμε αυτοκίνητο κατηγορίας Α, αν το δικό σου κλαπεί ή καεί. Στο παρέχουμε μέχρι να σου καταβάλουμε την αποζημίωση ή να επισκευάσουμε τις υλικές ζημίες (το πολύ 20 μέρες).

Own damages Συνολική προστασία για ζημιές στο δικό σου αυτοκίνητο. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει και τις καλύψεις των Essential + Additional Covers.
Ίδιες ζημιές

Σε αποζημιώνουμε για τις ζημιές που θα προκληθούν στο αυτοκίνητό σου από σύγκρουση, πρόσκρουση, εκτροπή, ανατροπή ή κατακρήμνισή του σε τροχαίο που θα γίνει με δική σου ευθύνη. Ακόμα, καλύπτουμε και τις ζημιές που προκαλούνται κατά τη μεταφορά του αυτοκινήτου ή την παραμονή του σε φυλασσόμενο χώρο. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Γι'αυτή την κάλυψη μπορείς να επιλέξεις απαλλαγή €500 - €2.000. Απαλλαγή ονομάζεται το ποσό που θα πρέπει να πληρώσεις εσύ για τη ζημιά.

Κακόβουλες πράξεις

Σε αποζημιώνουμε για τις υλικές ζημιές που θα προκαλέσει στο αυτοκίνητό σου άλλο άτομο, επίτηδες. Για να ενεργοποιηθεί η κάλυψη, η ζημιά θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από το ποσό της απαλλαγής. Απαλλαγή ονομάζεται το ποσό που θα πρέπει να πληρώσεις εσύ για τη ζημιά. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο.

Θραύση κρυστάλλων

Καλύπτουμε την επισκευή ή την αντικατάσταση των κρυστάλλων του αυτοκινήτου σου. Δηλαδή, στο παρμπρίζ, τα περιμετρικά παράθυρα ή τη γυάλινη εργοστασιακή ηλιοροφή. Αν επιλέξεις να κάνει τις εργασίες ένας δικός μας συνεργάτης, τότε:

  • Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει δικά του ανταλλακτικά, δεν θα συμμετέχεις καθόλου στα έξοδα.
  • Σε περίπτωση που θελήσεις εργοαστασιακά ανταλλακτικά, τότε η συμμετοχή σου στα έξοδα θα είναι το 25% στο κόστος των ανταλλακτικών.

Από την άλλη, αν θελήσεις να αναθέσεις την επισκευή σε άλλο συνεργείο, τότε η συμμετοχή σου στα έξοδα θα είναι το 25% στο συνολικό κόστος. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Ακόμη, μπορεί να σου ζητήσουμε φωτογραφίες ή βίντεο του αυτοκινήτου σου, για τον προασφαλιστικό έλεγχο.

Περισσότερες καλύψεις - μεγαλύτερη ασφάλεια

Θέλουμε να αισθάνεσαι ασφάλεια κάθε μέρα και ώρα. Γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει καλύψεις που μπορείς να προσθέσεις σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. Απλά διαλέγεις αυτές που σου ταιριάζουν.

Οδική βοήθεια Powered by INTERSALONIKA
Powered by INTERSALONIKA

Παρέχουμε οδική βοήθεια για βλάβες που θα πάθει το αυτοκίνητό σου: μηχανική βλάβη, λάστιχο, μπαταρία, κάποιο θέμα με τη βενζίνη. Οι συνεργάτες μας στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ θα σε εξυπηρετήσουν 24 ώρες κάθε μέρα, αν βρίσκεσαι εντός Ελλάδας.

Θραύση κρυστάλλων Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Own damages
Περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Own damages

Καλύπτουμε την επισκευή ή την αντικατάσταση των κρυστάλλων του αυτοκινήτου σου. Δηλαδή, στο παρμπρίζ, τα περιμετρικά παράθυρα ή τη γυάλινη εργοστασιακή ηλιοροφή. Αν επιλέξεις να κάνει τις εργασίες ένας δικός μας συνεργάτης, τότε:

  • Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει δικά του ανταλλακτικά, δεν θα συμμετέχεις καθόλου στα έξοδα.
  • Σε περίπτωση που θελήσεις εργοαστασιακά ανταλλακτικά, τότε η συμμετοχή σου στα έξοδα θα είναι το 25% στο κόστος των ανταλλακτικών.

Από την άλλη, αν θελήσεις να αναθέσεις την επισκευή σε άλλο συνεργείο, τότε η συμμετοχή σου στα έξοδα θα είναι το 25% στο συνολικό κόστος. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σου ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Ακόμη, μπορεί να σου ζητήσουμε φωτογραφίες ή βίντεο του αυτοκινήτου σου, για τον προασφαλιστικό έλεγχο.

Νομική προστασία

Αυτή η κάλυψη μπορεί να ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που υπάρξει:

  • ποινική δίωξη εναντίον σου
  • διαφωνία μετά από κάποιο συμβάν
  • έλλειψη δήλωσης
  • άρνηση εμπλοκής από τον υπαίτιο οδηγό.

Συγκεκριμένα, καλύπτουμε τις αμοιβές των δικηγόρων και τα δικαστικά έξοδα. Το ποσό της αποζημίωσης δεν θα ξεπεράσει τα €6.000.

Βάζεις την πινακίδα σου και παίρνεις άμεσα προσφορά

Παίρνει μόνο 5 λεπτά

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο αριθμός της πινακίδας σου και λίγα ακόμα στοιχεία.

Χρειάζεσαι βοήθεια; Έχουμε τον τρόπο!

Συχνές ΕρωτήσειςΈλα να τα πούμε
Έλα να τα πούμε