Θέλουμε να οδηγείς σωστά. Όσο πιο ασφαλής οδηγός είσαι, τόσο λιγότερο θα μας χρειάζεσαι. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που έχουμε για να κρατάμε τα ασφάλιστρά μας χαμηλά! Η εφαρμογή Hellas Direct Drive επιβραβεύει τους ασφαλείς οδηγούς. Κατέβασε το app και κέρδισε δωρεάν βενζίνη συνολικής αξίας €5000 και ένα αξέχαστο ταξίδι στο Grand Prix της F1.

Πώς λειτουργεί

Είσαι καλός οδηγός; Η εφαρμογή Hellas Direct σε βοηθάει να ανακαλύψεις πόσο καλά οδηγείς. Η επιτάχυνση, το φρενάρισμα, οι στροφές, η ταχύτητα και η χρήση τηλεφώνου, όσο οδηγείς, καθορίζουν τη βαθμολογία σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή και να βάλεις μπρος. Οδήγησε με ασφάλεια και κέρδισε συμμετοχές στις κληρώσεις. Όσο πιο καλά οδηγείς, τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχεις να κερδίσεις.

Τι δεδομένα συλλέγονται;

Το Hellas Direct Drive είναι ένα smartphone app για iOS και Android, το οποίο καταγράφει τον τρόπο οδήγησής σου. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τους υπάρχοντες αισθητήρες του κινητού σου, όπως το επιταχυνσιόμετρο και το GPS, για να καθορίσει πόσο καλά οδηγείς. Στόχος του app είναι να σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος και ασφαλέστερος οδηγός. Γι’ αυτόν το λόγο, η εφαρμογή συλλέγει και αναλύει τα παρακάτω στοιχεία:

  • Οδηγική Συμπεριφορά (ένταση επιτάχυνσης, απότομο φρενάρισμα, συμπεριφορά σε κλειστές στροφές)
  • Ταχύτητα
  • Ώρα Οδήγησης
  • Χρήση κινητού κατά την οδήγηση