Ασφαλίζεις και κερδίζεις

Revolut! Δες τον λογαριασμό σου να γεμίζει.

Συμπληρώνοντας τον αριθμό του ασφαλιστηρίου σου για να αποκτήσεις λογαριασμό στη Revolut ή για να σου μεταφέρει η Hellas Direct χρήματα στον λογαριασμό που ήδη έχεις, δέχεσαι να κοινοποιήσει η Hellas Direct το κινητό σου στη Revolut. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της Revolut πάτησε εδώ.
Revolut Ltd is a company registered in England and Wales (No. 08804411). Revolut Ltd is authorised by the Financial Conduct Authority under the Electronic Money Regulations 2011, Firm Reference 900562.

Τι κερδίζεις;

Ψηφιακό λογαριασμό με €10!

Την πρώτη φορά που θα ασφαλιστείς σε εμάς, σου κάνουμε δώρο €10. Και έχει κι άλλο! Για κάθε μέρα που δε θα χρειάζεσαι αποζημίωση, θα σου επιστρέψουμε μέρος των χρημάτων σου. Πάτησε απλώς το κουμπί "Ενδιαφέρομαι" μόλις κάνεις την αγορά, είτε έχεις ήδη λογαριασμό στη Revolut είτε όχι.

Κάρτα Revolut, by Hellas Direct.

Εσύ που θα κάνεις λογαριασμό για πρώτη φορά μαζί μας, έχεις ένα επιπλέον δώρο! Μέσα από το app της Revolut μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν τη φυσική κάρτα με την υπογραφή της Hellas Direct.

Τι είναι η Revolut;

Μία εφαρμογή με την οποία μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα συναλλαγές σε όλο τον κόσμο, χωρίς προμήθεια.

Πώς λειτουργεί;

Κατεβάζεις το app της Revolut, φτιάχνεις λογαριασμό σε 60 δευτερόλεπτα και μπορείς να κάνεις πληρωμές σε πάνω από 150 νομίσματα, χωρίς προμήθεια. Μπορείς, επίσης, να κάνεις μετατροπή σε 25 συναλλάγματα μέσα από το app και να στέλνεις χρήματα στο εξωτερικό στην καλύτερη δυνατή ισοτιμία.

Σε τι μου χρησιμεύει;

Με τον ψηφιακό σου λογαριασμό μπορείς να μεταφέρεις και να λαμβάνεις χρήματα από άλλους χρήστες Revolut στιγμιαία, να μεταφέρεις χρήματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό χωρίς προμήθεια και να κάνεις online πληρωμές.

Αν έχεις την κάρτα, μπορείς να κάνεις αναλήψεις από οποιοδήποτε ATM, χωρίς επιβάρυνση και χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις το ATM της τράπεζάς σου, με όριο τα €200 τον μήνα. Επίσης μπορείς να κάνεις αγορές σε καταστήματα σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Δεν έχω λογαριασμό στη Revolut. Τι πρέπει να κάνω;

Μόλις κάνεις την αγορά, πατάς το κουμπί "Ενδιαφέρομαι". Θα λάβεις ένα SMS από τη Revolut με ένα link για να κατεβάσεις το app. Δημιουργείς λογαριασμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου και το κινητό που δήλωσες κατά την αγορά του συμβολαίου σου.

Αφού δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου θα δεις €10 από εμάς! Σε αυτόν τον λογαριασμό θα σου επιστρέψουμε μέρος των χρημάτων σου, αν δεν ενεργοποιηθεί καμία κάλυψη κατά τη διάρκεια της ασφάλισής σου.

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να παραλάβεις δωρεάν τη φυσική κάρτα της Revolut με την υπογραφή της Hellas Direct, χωρίς την επιβάρυνση των €6 που κανονικά ζητά η Revolut. Για να το κάνεις, θα μπεις στο πεδίο Κάρτες του app και θα επιλέξεις φυσική (physical) κάρτα. Απλώς θα πρέπει να υπάρχουν €10 διαθέσιμα στον λογαριασμό σου τα οποία όμως δε θα δεσμευτούν.

Έχω λογαριασμό στη Revolut. Τι πρέπει να κάνω;

Αν έχεις δηλώσει στη Revolut το ίδιο κινητό που δήλωσες και κατά την αγορά συμβολαίου σου, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλώς πάτα το κουμπί "Ενδιαφέρομαι", ώστε να σου καταθέσουμε τα €10 και να επιστρέψουμε σε αυτόν τον λογαριασμό μέρος των χρημάτων σου, αν δεν ενεργοποιηθεί καμία κάλυψη κατά τη διάρκεια της ασφάλισής σου.