Καλύψεις

Βρες το καλύτερο για τη μηχανή σου!

Essential Covers

Οι 6 βασικές καλύψεις στην καλύτερη τιμή.

Βασικές καλύψεις για το αυτοκίνητό σου.

Καλύψεις που πρέπει να έχεις σύμφωνα με τον νόμο και καλύψεις που θεωρούμε εμείς σημαντικές.
Αστική Ευθύνη/Υλικές Ζημιές

Νομική υποχρέωση. Υλικές Ζημιές προς τρίτους. Το όριο της κάλυψης καθορίζεται από το Νόμο (€1.220.000 από τον Ιανουάριο του 2017).

Αστική Ευθύνη/Σωματικές Βλάβες

Νομική υποχρέωση. Σωματικές Βλάβες προς τρίτους. Το όριο της κάλυψης καθορίζεται από το Νόμο (€1.220.000 από τον Ιανουάριο του 2017).

Υλικές Ζημιές από Ανασφάλιστο

Υλικές ζημιές που θα προκληθούν στη μηχανή σου από σύγκρουση με ανασφάλιστο όχημα.

Φροντίδα Ατυχήματος

Λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Σε περίπτωση ατυχήματος σε καθοδηγούμε και κάνουμε μαζί την καταγραφή του συμβάντος. Εάν η μηχανή σου χρειαστεί ρυμούλκηση, ένας συνεργάτης μας από τη Mapfre Asistencia θα αναλάβει τη μεταφορά. Η Mapfre Asistencia λειτουργεί στην Ελλάδα και στις χώρες της Μεσογείου και της Ευρώπης (εκτός της Αλβανίας).

Ιατρικές Συμβουλές

Παροχή ιατρικών συμβουλών σχετικά με οτιδήποτε χρειάζεσαι για ένα περιστατικό υγείας (π.χ. εφημερεύοντα νοσοκομεία) λόγω ατυχήματος. Μπορείς να ζητήσεις τα στοιχεία επικοινωνίας εξειδικευμένων γιατρών, συνεργατών της Mapfre Asistencia, από την ομάδα εξυπηρέτησης. Οι ιατρικές συμβουλές παρέχονται τηλεφωνικά σε 24ωρη βάση.

Παροχή Νομικών Συμβουλών

Αυτές οι πληροφορίες / συμβουλές παρέχονται από επαγγελματίες δικηγόρους, συνεργάτες της Mapfre Asistencia, κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 09:00 έως τις 21:00.

Επιπλέον Καλύψεις
Διάλεξε εσύ τι χρειάζεσαι!
Οδική Βοήθεια

Άμεση βοήθεια για τη μηχανή σου, σε περίπτωση μηχανικής βλάβης, λάστιχου, μπαταρίας, βενζίνης ή απώλειας κλειδιών, δίπλα σου 24/7. Σε συνεργασία με τη Mapfre Asistencia στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρώπης και της Μεσογείου (εκτός της Αλβανίας).

Νομική Προστασία

Νομική κάλυψη (δικηγορικών αμοιβών και δικαστικών εξόδων) για τη διεκδίκηση αποζημίωσης κατά τρίτων, τόσο για υλικές ζημίες όσο και για σωματικές βλάβες. Συμπεριλαμβάνεται επίσης η νομική υπεράσπιση για όποια πιθανή ποινική δίωξη εναντίον σου, όπως παραβιάσεις του ΚΟΚ, διαγραφή άδειας οδήγησης και κατηγορία για θάνατο ή τραυματισμό τρίτου.

Θες να μάθεις περισσότερα για τις καλύψεις και τις εξαιρέσεις τους;
Μάθε περισσότερα