Καλύψεις

Βρες το καλύτερο για τη μηχανή σου!

Essential coversEssential covers

Essential Covers

Οι 6 βασικές καλύψεις στην καλύτερη τιμή.

Βασικές καλύψεις για τη μηχανή σου.

Καλύψεις
Καλύψεις που πρέπει να έχεις σύμφωνα με τον νόμο και καλύψεις που θεωρούμε εμείς σημαντικές.
Αστική Ευθύνη/Υλικές Ζημιές

Νομική υποχρέωση. Υλικές Ζημιές προς τρίτους. Το όριο της κάλυψης καθορίζεται από το Νόμο (€1.300.000 από τον Ιανουάριο του 2022).

Αστική Ευθύνη/Σωματικές Βλάβες

Νομική υποχρέωση. Σωματικές Βλάβες προς τρίτους. Το όριο της κάλυψης καθορίζεται από το Νόμο (€1.300.000 από τον Ιανουάριο του 2022).

Υλικές Ζημιές από Ανασφάλιστο

Υλικές ζημιές που θα προκληθούν στη μηχανή σου από σύγκρουση με ανασφάλιστο όχημα.

Φροντίδα Ατυχήματος

Ειδική γραμμή άμεσης βοήθειας η οποία λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Σε περίπτωση ατυχήματος, θα σε καθοδηγήσουμε και θα σε βοηθήσουμε στην καταγραφή του συμβάντος. Εάν η μηχανή σου χρειαστεί ρυμούλκηση και βρίσκεσαι εντός Ελλάδας (στις περιοχές που αναφέρονται Όρους Ασφάλισης), ένας συνεργάτης μας από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ θα αναλάβει τη μεταφορά.

Επιπλέον Καλύψεις
Διάλεξε εσύ τι χρειάζεσαι!
Οδική Βοήθεια

Άμεση βοήθεια για τη μηχανή σου, σε περίπτωση μηχανικής βλάβης, λάστιχου, μπαταρίας, βενζίνης. Στην Ελλάδα, 24/7. Σε συνεργασία με την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Νομική Προστασία

Νομική κάλυψη (δικηγορικών αμοιβών και δικαστικών εξόδων) για τη διεκδίκηση αποζημίωσης κατά τρίτων, τόσο για υλικές ζημίες όσο και για σωματικές βλάβες. Συμπεριλαμβάνεται επίσης η νομική υπεράσπιση για όποια πιθανή ποινική δίωξη εναντίον σου, όπως παραβιάσεις του ΚΟΚ, διαγραφή άδειας οδήγησης και κατηγορία για θάνατο ή τραυματισμό τρίτου.

Θες να μάθεις περισσότερα για τις καλύψεις και τις εξαιρέσεις τους;
Μάθε περισσότερα