Υπάλληλος συνεργείου αυτοκινήτου πληρώθηκε με 91.500 μονόλεπτα. Καλυμμένα με γράσο!

Ζήτησε τον τελευταίο του μισθό και του έδωσαν €777 σε ένα καροτσάκι με 91.500 μονόλεπτα, και μάλιστα λαδωμένα.

Υπάλληλος συνεργείου αυτοκινήτου πληρώθηκε με 91.500 μονόλεπτα. Καλυμμένα με γράσο!

Αλήθεια λέμε, δεν το γράψαμε για να σου τραβήξουμε την προσοχή. Όντως ένας ιδιοκτήτης συνεργείου στις ΗΠΑ πλήρωσε πρώην υπάλληλό του με μονόλεπτα. Βασικά, με λαδωμένα κέρματα. Και όχι μόνο τον πλήρωσε με λαδωμένα μονόλεπτα, ήταν και χρωστούμενα τα λαδωμένα μονόλεπτα. Μην σου τύχει.  

Κακό; Ναι. Ας δούμε ολόκληρη την ιστορία όμως γιατί υπάρχουν άνθρωποι κι άνθρωποι. Αυτό που αναφέρουν όλα τα μέσα είναι ότι ο υπάλληλος του συνεργείου αυτοκινήτων παραιτήθηκε ακολουθώντας όλη τη νόμιμη διαδικασία. Δηλαδή; Δηλαδή, δεν σηκώθηκε να φύγει μια μέρα έτσι απλά, αλλά άφησε περιθώριο δύο εβδομάδων στον εργοδότη του έτσι ώστε να βρει αντικαταστάτη ή/και να ολοκληρωθούν τυχόν εργασίες. Εν πάση περιπτώσει, δεν τον άφησε στα κρύα του λουτρού. Ακόμη, παρέδωσε τον εξοπλισμό του και τη στολή του και γενικά όλα κομπλέ όπως υποστηρίζει η σύντροφος του υπάλληλου που πληρώθηκε με τα λαδωμένα κέρματα.  

Νόμιζες ότι είναι troll ε ή κάποιο inside jock; Ή ότι το έκανε το αφεντικό για να γελάσουν λίγο μιας που ούτε στις ΗΠΑ περνάνε πολύ καλά. Αλλά αν είναι έτσι, γιατί παραιτήθηκε από αυτήν τη δουλειά με τέτοιο χιουμορίστα αφεντικό ε; Δεν τα αφήνεις αυτά τα πράγματα, αμ δε.

Σύμφωνα με αυτά που κυκλοφορούν λοιπόν στο διαδίκτυο, το αφεντικό δεν ήταν τόσο χιουμορίστας και ο υπάλληλος είχε προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Κοινώς του έκανε τη ζωή πατίνι οπότε ο φίλος αποφάσισε να πάρει το καπελάκι του και να πάει αλλού να βιδώσει μπουζιά και καρμπυρατέρ. Και πολύ καλά έκανε εμείς θα πούμε. Στο μεταξύ, κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι το ποσό που του έδωσε σε κέρματα ήταν $915, δηλαδή €777 περίπου –και τα οποία για να τα πάρει φυσικά κίνησε τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες γιατί κι εδώ τα πράγματα κόλλησαν λίγο.

Κόκκαλο; Λογικό. Αυτά τα €777 μεταφράζονται σε 91.500 κέρματα. Πάρε και κατάλαβε. Τι να τα κάνει ο άνθρωπος; Να τα καθαρίσει; Πώς να τα καθαρίσει; Μέχρι και το καρότσι που τα φόρτωσε δεν άντεξε το βάρος τους. Τώρα, αυτά είναι καλό να μην συμβαίνουν όμως.

Δεν ξέρουμε αν σου έχει συμβεί κάτι ανάλογο, λογικά θα το είχαμε μάθει. Σίγουρα όμως όλο και κάποια εμπειρία θα έχεις με περίεργα αφεντικά. Όπως επίσης θα έχεις και εμπειρία με συνεργεία αυτοκινήτων.

Στην Hellas Direct φροντίζουμε να έχεις την καλύτερη εξυπηρέτηση αν χρειαστεί να επισκεφτείς ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί επισκευή το αυτοκίνητό σου έχουμε φτιάξει μία λίστα με τα καλύτερα συνεργεία για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Και φυσικά μπορείς να διαλέξεις αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σου για να μην χάνεις κι άλλο χρόνο. Εδώ μπορείς να δεις όλα τα συνεργαζόμενα συνεργεία της Hellas Direct και να διαλέξεις αυτό που σε βολεύει. Φυσικά, κι αυτό καλό είναι να μην συμβαίνει αλλά σε περίπτωση που, εμείς φροντίζουμε να έχεις την καλύτερη εμπειρία και σε χρόνο dt.

Δες κι αυτά