Quiz: πες μας πώς είναι σαν συνοδηγός να σου πούμε αν θα κρατήσει η αγάπη σας

Πόσο μακριά θα πάει το love story σας;

Quiz: πες μας πώς είναι σαν συνοδηγός να σου πούμε αν θα κρατήσει η αγάπη σας

Ξέρεις τώρα. Αγίου Βαλεντίνου, γιορτή των ερωτευμένων, λουλούδια και γλυκά, κόκκινα τριαντάφυλλα και όλα αυτά τα ωραία μπιχλιμπίδια. Εντελώς συμπωματικά, έχεις προγραμματίσει επικό roadtrip, με τη συντροφιά του αμόρε. Ανυπομονείς γιατί είναι το πρώτο σας, αλλά μια ενοχλητική σκέψη τριγυρίζει στο μυαλό σου: Και αν αυτό το βήμα είναι καθοριστικό για τη σχέση σας; Γιατί, αν και δεν το παραδέχεσαι, ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που θέλουν -εκτός από τον σύντροφο της ζωής τους- να βρουν και τον ιδανικό συνοδηγό. Κακά τα ψέματα φίλε μου, το τέλειο roadtrip εξαρτάται και από αυτό.

Σύντροφος ζωής + Άψογος συνοδηγός =  ❤

Τι μουσική θα ακούσετε; Θα προσέξει να μην ρίξει βόμβες ψίχουλων στα αγαπημένα σου bucket καθίσματα (που στραβολαίμιασες για να σκουπίσεις); Θα χρειαστεί να φορέσει σαλιάρα για να μην τα λερώσει με το σαλάκι του βαθύ ύπνου; Τι ωροσκόπο έχει και σε ποιόν πλανήτη έχει την Αφροδίτη (άσχετο!); Όσο αυτά και άλλα πολλά σε βομβαρδίζουν, κάτι ετοιμάστηκε με πολλή αγάπη -λόγω και της μέρας- που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν ο/η σύντροφός σου είναι και ο ιδανικός roadtrip -και όχι μόνο- buddy. Ή αλλιώς, πόσο θα τραβήξει η ιστορία σας;  

Attention please! Ακολουθεί αγαπησιάρικο quiz:

Πώς τα πήγαμε;

Όπως και να εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν έχει σημασία. Όλοι ξέρουν ότι οι πρώτες διακοπές είναι ένα crash test για την σχέση σας και το ίδιο ισχύει και για ένα roadtrip. Όμως όπως και να έχει, καλό είναι να ξέρεις τα στραβά πριν ξεκινήσεις το ταξίδι για να είσαι προετοιμασμένος/-η για παν ενδεχόμενο!

Δες κι αυτά