wallet+ τώρα και με υπηρεσία BNPL

Χρηματοδότηση για όλα τα έξοδα του οχήματος με 0% επιτόκιο και εξόφληση σε 4 δόσεις

άνδρας με πουκάμισο κρατάει στα χέρια του το κινητό του, τον βλέπουμε από μπροστά με φόντο αυτοκίνητο

Με την υπηρεσία BNPL - Buy Now Pay Later- εμπλουτίζεται το wallet+ της Hellas Direct, η πρώτη πλατφόρμα για όλα τα έξοδα των οχημάτων.

Συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του νέου τοπίου στις πληρωμές, η υπηρεσία BNPL επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να κάνουν την αγορά τους τη στιγμή που θέλουν αλλά να την αποπληρώσουν αργότερα. Η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη, η έγκριση της χρηματοδότησης είναι άμεση ενώ δεν απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας.

Συγκεκριμένα, το wallet+ προσφέρει για ποσά από 20 έως 300 ευρώ (update: Από 19/1 το όριο είναι στα 350 ευρώ) τη δυνατότητα άμεσης χρηματοδότησης και εξόφλησής της σε 4 μηνιαίες δόσεις, με επιτόκιο 0%.

Η πρώτη δόση εξοφλείται μόλις εγκριθεί η χρηματοδότηση και με χρέωση της χρεωστικής κάρτας του ενδιαφερόμενου. Ακολουθούν τρεις μηνιαίες δόσεις. Κάθε δόση έχει έξοδα υπηρεσίας 3 ευρώ.

Με την προσθήκη της υπηρεσίας BNPL, το wallet+ καλύπτει πλέον ακόμα περισσότερες ανάγκες των οδηγών (σέρβις αυτοκινήτου, επισκευή αυτοκινήτου, τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου και μηχανής) με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Η υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την tbi bank.

Παράλληλα, για ποσά από 301 (Update: Από 19/1/2023 το όριο είναι στα 351 ευρώ) έως 2.000 ευρώ, το wallet+ προσφέρει χρηματοδότηση με επιτόκιο σταθερό σε όλη τη διάρκεια αποπληρωμής. Τη χρηματοδότηση εγκρίνουν και χορηγούν οι συνεργαζόμενες τράπεζες, Εθνική Τράπεζα και tbi bank.  

Περισσότερα στο πλήρες δελτίο τύπου για το νέο αναβαθμισμένο wallet+ και στην ιστοσελίδα του wallet+.

Δες κι αυτά