Συνεργασία Hellas Direct και Ask Wire

Η εταιρία συγκεντρώνει και αναλύει δεδομένα δημιουργώντας ολοκληρωμένα προφίλ ακινήτων

Φόντο ασπρόμαυρο, πόλη από ψηλά, στη μέση της εικόνας λευκό πλαίσιο με λογότυπα Hellas Direct και Ask wire

Συνεργασία με την Ask WiRE, εταιρία που συγκεντρώνει, αναλύει και παρέχει δεδομένα για ακίνητα, ξεκίνησε η Hellas Direct. Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει ακόμα καλύτερη αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων στοιχείων για την ακίνητη περιουσία και τη διαχείριση κινδύνων.

Η Ask WiRE εξειδικεύεται στη συγκέντρωση και ανάλυση δεδομένων με στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένων προφίλ για κάθε ακίνητο. Τα στοιχεία που συγκεντρώνει αφορούν από περιβαλλοντικούς και κλιματικούς κινδύνους και φυσικές καταστροφές, όπως σεισμούς, φωτιές, πλημμύρες, μέχρι δημογραφικά δεδομένα.

«Με φοντο την εξελισσόμενη ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα, η συνεργασία μας με την Hellas Direct αποτελεί μια κομβική στιγμή για την ενσωμάτωση προηγμένων δεδομένων για ακίνητα και κινδύνους στην περιοχή» τονίζει ο CEO της Ask Wire Παύλος Λοΐζου. «Αξιοποιώντας τη γνώση μας στη συγκέντρωση και ανάλυση διαφορετικών ειδών πληροφοριών, από περιβαλλοντικούς κινδύνους μέχρι δημογραφικές λεπτομέρειες, με χαρά ενισχύουμε την Hellas Direct με τα στοιχεία που χρειάζεται ώστε να προσφέρει ολιστική ασφαλιστική εμπειρία στους πελάτες της. Το ταξίδι μας, με αφετηρία την Κύπρο και σταθμούς μέχρι στιγμής την Ελλάδα και πρόσφατα και τη Ρουμανία, είναι απόδειξη του ρόλου που μπορούν τεκμηριωμένα με στοιχεία συμπεράσματα να παίξουν στη μείωση των κινδύνων και τη βελτιστοποίηση των αποδόσεων για όλους τους εμπλεκόμενους στους τομείς του real estate και της ασφάλειας».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Ask Wire. Εκτιμούμε πολύ τη δουλειά που κάνει και νιώθουμε πως θα ενισχύσει πολύ εποικοδομητικά και τον δικό μας τρόπο σκέψης και δράσης» σχολιάζει ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct Αιμίλιος Μάρκου. «Πιστεύουμε πάντα στη δύναμη των ενημερωμένων αποφάσεων. Έχοντας πρόσβαση στα insights της Ask Wire, έχουμε στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πιο ολιστική ασφαλιστική εμπειρία. Παράλληλα μπορούμε να παρακολουθούμε πληρέστερα το πώς το μεταβαλλόμενο φυσικό περιβάλλον επηρεάζει το προφίλ ρίσκου των ασφαλισμένων μας».

Logos Hellas Direct αριστερά και ask wire δεξιά
Δες κι αυτά