Ο Σωτήρης Τσιμπώνης στη Digital Transformation Officer 50 powerlist 2023

Ο Tech Lead of Infrastructure and Automation της Hellas Direct ανάμεσα στους 50 πρωταγωνιστές του ψηφιακού μετασχηματισμού.

μωσαϊκό με ασπρόμαυρα πορτρέτα των 50 πρωταγωνιστών του ψηφιακού μετασχηματισμού

Τα πιο επιδραστικά στελέχη πίσω από κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των εταιριών αναδεικνύει η πρώτη λίστα Digital Transformation Officer 50 του περιοδικού netweek και σε αυτή έχει μία θέση ο δικός μας Σωτήρης Τσιμπώνης.

Η πρώτη λίστα Digital Transformation Officer 50 στην Ελλάδα

Ο Tech Lead of Infrastructure and Automation της Hellas Direct διακρίθηκε ανάμεσα στα in-house στελέχη που πρωταγωνιστούν, καινοτομούν και ξεχωρίζουν στην πορεία των εταιριών τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ξεχωρίζοντας την τάση με τη σημαντικότερη επίδραση στον ψηφιακό μετασχηματισμό, ο Σωτήρης επισημαίνει τη συνεργασία των επιχειρήσεων με τις κοινότητες ανοιχτού λογισμικού. «Οι κοινότητες open source παράγουν νέες τεχνολογίες με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα που είναι δύσκολο να επιτευχθούν από τις παραδοσιακές εταιρίες» σημειώνει. «Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από αυτό αποκτώντας πρόσβαση σε καινοτόμα και χρηστικά εργαλεία πάνω σε νέες τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και τα big data συστήματα».

Η λίστα Digital Transformation Officer 50 αναδεικνύει τα πρόσωπα πίσω από τους ρόλους και φέρνει στο προσκήνιο τα στελέχη που αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία στην Ελλάδα και συμβάλλουν στη μετάβαση του επιχειρείν στη νέα εποχή.

τίτλος Digital transformation officer 50

Δες κι αυτά