Νέα καμπάνια από την Hellas Direct: Έτσι αλλάζουμε την ασφάλεια όλων για τα καλά

Το Safe Roads project συνεχίζει να παίρνει τους δρόμους. Και να τους κάνει πιο ασφαλείς για όλους.

Νύχτα στον δρόμο μέλη του συνεργείου βάφουν ξεθωριασμένη διάβαση, στη μέση logo Hellas Direct

Με βασικό μήνυμα «Αλλάζουμε την ασφάλεια όλων για τα καλά» βγήκε στον αέρα η νέα καμπάνια της Hellas Direct.

Στο επίκεντρο βρίσκεται το Safe Roads project, το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης με το οποίο η ασφαλιστική εταιρία αναλαμβάνει δράση για πιο ασφαλείς δρόμους για όλους. Στο πλαίσιο αυτό - και σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές - το van και το εξειδικευμένο συνεργείο του Safe Roads project παίρνουν τους δρόμους. Και τους φτιάχνουν: Κλείνουν λακκούβες και βάφουν ξεθωριασμένες σχολικές διαβάσεις. Γιατί όσο πιο ασφαλείς είναι οι δρόμοι, τόσο λιγότερα θα είναι και τα ατυχήματα.

Ππαιδιά διασχίζουν διάβασημε διαγράμμιση από κίτρινα μολύβια

Με το Safe Roads project η Hellas Direct βάζει στο επίκεντρο την ασφάλεια όχι μόνο των ασφαλισμένων της, αλλά όλων. Επισκευάζοντας λακκούβες και διαβάσεις, όπου υπάρχει ανάγκη, δρα σε συνεργασία με τους δήμους και προς όφελος όλων, οδηγών και πεζών. Παραμένει αφοσιωμένη στον ενεργό ρόλο της στην κοινότητα και στην επίλυση υπαρκτών καθημερινών προβλημάτων.

Έτσι αλλάζει την ασφάλεια όλων για τα καλά.

Νύχτα στον δρόμο, το συνεργείο βάφει διάβαση πεζών με κίτρινα μολύβια, δεξιά το βαν του Safe Roads project

Την καμπάνια υπογράφει δημιουργικά η inhouse ομάδα Marketing της ασφαλιστικής εταιρίας ενώ για την παραγωγή συνεχίστηκε η συνεργασία με τη The Magic Bus και την AQU Collective.

Δες κι αυτά