Δίπλα στους ασφαλισμένους μας στη δύσκολη στιγμή

Άμεση βοήθεια στους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel

Δίπλα στους ασφαλισμένους μας στη δύσκολη στιγμή

Όλες οι ομάδες της Hellas Direct βρισκόμαστε στο πλευρό των ασφαλισμένων μας που περνούν δύσκολες ώρες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των μεγάλων καταστροφών σε πολλές περιοχές της χώρας.

Είμαστε από την πρώτη στιγμή σε ετοιμότητα και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όλα τα περιστατικά. Επιταχύνουμε κάθε διαδικασία για να φτάσει έγκαιρα η βοήθεια στους ασφαλισμένους μας που δοκιμάζονται. Όλοι οι συνεργάτες μας είναι ενήμεροι ώστε να διευκολύνουν κάθε υπόθεση.

  • Στη διάθεση των ασφαλισμένων όλο το 24ωρο

Η γραμμή ζημιών της Hellas Direct, 212 222 9900, λειτουργεί, όπως πάντα, όλο το 24ωρο και είναι στη διάθεση όλων για την καταγραφή κάθε ζημιάς.

  • Διαρκής επικοινωνία

Επικοινωνούμε την ίδια μέρα και τις επόμενες τόσο τηλεφωνικά όσο και γραπτά με τους ασφαλισμένους. Η ομάδα ζημιών καταγράφει καθημερινά τις ανάγκες τους για να μπορέσει να βοηθήσει με κάθε τρόπο.

  • Άμεση καταγραφή ζημιών

Οι πραγματογνώμονες ξεκινούν αμέσως, καθημερινές και Σαββατοκύριακο, καταγραφή και αποτίμηση κάθε περιστατικού ώστε να προχωρήσει γρήγορα και η αποκατάσταση των ζημιών.

  • Προκαταβολή αποζημίωσης και έξοδα μεταστέγασης

Για την άμεση αποζημίωση κάθε ασφαλισμένου, προχωρούμε σε προκαταβολές χωρίς καμία αναμονή, ακόμα και την ίδια μέρα σε επείγουσες περιπτώσεις. Είμαστε στο πλευρό όλων όσοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, παρέχοντας έξοδα μεταστέγασης.

Συμπαραστεκόμαστε στους ασφαλισμένους μας με κάθε τρόπο που μπορεί να είναι χρήσιμος τόσο αυτές τις δύσκολες ώρες όσο και όταν ξεκινήσει η αποκατάσταση των ζημιών.