Η Hellas Direct χορηγός στον διαγωνισμό τεχνητής νοημοσύνης Makeathon

Στήριξε τη φοιτητική πρωτοβουλία UniAI για την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών με τη χρήση AI

Αριστερά logo Hellas Direct,δεξιά logo UniAI σε λευκό φόντο

Η Hellas Direct με χαρά στήριξε ως χορηγός το Makeathon, τον δημιουργικό διαγωνισμό τεχνητής νοημοσύνης της UniAI, της φοιτητικής πρωτοβουλίας που έχει στόχο την προώθηση της εκπαίδευσης και της καινοτομίας στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

Από τις 19 έως τις 21 Απριλίου, φοιτητές και φοιτήτριες από διάφορες ειδικότητες συναντήθηκαν στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, σχημάτισαν διεπιστημονικές ομάδες και χρησιμοποίησαν εργαλεία AI για να λύσουν πραγματικά προβλήματα-προκλησεις που τους παρουσιάστηκαν από εκπροσώπους πέντε εταιριών. Για τρεις μέρες, οι συμμετέχοντες εργάστηκαν στα projects τους και στο τέλος βαθμολόγηθηκαν από ειδική επιτροπή που ανέδειξε τους νικητές.

αίθουσα εκηδλώσεων, παρουσίαση στη σκηνή, άνθρωποι καθισμένοι σε καρέκλες σε αμφιθεατρική διάταξη

Ο οργανισμός UniAI είναι μια φοιτητική πρωτοβουλία γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη (AI) στην Ελλάδα. Στόχος της είναι η σύνδεση φοιτητών, οργανισμών, εταιρειών και startups σε ένα ισχυρό καινοτόμο εκπαιδευτικό δίκτυο, για την διερεύνηση των δυνατοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης σε κάθε τομέα.

Η Hellas Direct, πρωτοπόρος στον χώρο της ψηφιακής ασφάλισης,  έχει επενδύσει πάνω από €18 εκατομμύρια σε τεχνολογία από την αρχή της λειτουργίας της έως σήμερα. Εστιάζοντας στις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη, ήδη δοκιμάζει τη χρήση μοντέλων ΑΙ για τη βελτίωση των υπηρεσιών της.

Αναγνωρίζοντας τη δύναμη της σύνδεσης ανθρώπων και ιδεών για την πρόοδο, η Hellas Direct επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη και τη χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας και δεσμεύεται να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που ενισχύουν τη νεανική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών.