Η Hellas Direct στο 7ο InsurTech Conference

Προκλήσεις και ευκαιρίες του Digital Insurance στο επίκεντρο

Η Hellas Direct στο 7ο InsurTech Conference

Με περισσότερους από 160 συμμετέχοντες, εκπροσώπους και στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου, διοργανώθηκε στην Αθήνα το 7o InsurTech Conference με θέμα: «Navigating the Next Frontier of Digital Insurance».

Το συνέδριο κάλυψε ευρύ φάσμα θεμάτων αναφορικά με τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του ψηφιακού μετασχηματισμού και την εξέλιξη των παραδοσιακών μοντέλων ασφάλισης σε σύγχρονα ψηφιακά οικοσυστήματα.

μπάνερ στην είσοδο του συνεδρίου, αριστερά το μπάνερ της Hellas Direct

Δόθηκε έμφαση, μεταξύ άλλων, στην ετοιμότητα του ανθρώπινου δυναμικού, στα νέα δεδομένα του ESG, την πελατοκεντρικότητα, την καταπολέμηση της απάτης και τον ανασχεδιασμό των λειτουργικών μοντέλων, προϊόντων και υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς.

Από την Hellas Direct, στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχαν η Κατερίνα Σέιχ αλ Μπασατένα, Head of Strategy / OKR coach, και ο Χρήστος Φλεβοτόμος, Chief Information Security Officer.

Η πρώτη έκανε παρουσίαση με θέμα «Expanding Hellas Direct' s digital heritage to our partners’ benefit» και ο δεύτερος μίλησε στο πάνελ με θέμα «User-Centric Cybesecurity Design: Insurance Industry’s Challenges towards evolving to an effective, extrovert Operational Model promoting Customer Trust & Satisfaction».

Η Hellas Direct ήταν μεταξύ των χορηγών του συνεδρίου.

Δες κι αυτά