Η 1η εθελοντική αιμοδοσία στην Hellas Direct είναι γεγονός

Μαζευτήκαμε για καλό σκοπό και πήγε πολύ καλά!

Logo Hellas Direct αριστερά, στη μέση κλεψύδρα με κόκκινο περιεχόμενο και τίτλο: 1η εθελοντική αιμοδοσία

Η ομάδα από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έφτασε στην Hellas Direct νωρίς το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου και μετέτρεψε ένα μέρος των γραφείων μας σε κέντρο αιμοδοσίας. Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός στήθηκε όπως έπρεπε και το προσωπικό, γιατρός και νοσηλευτές, ήταν έτοιμο.

χώρος γραφείου με κρεβάτια αιμοδοσίας στη σειρά και νοσηλευτές

Το ραντεβού είχε κανονιστεί πριν από το καλοκαίρι και οι εθελοντές αιμοδότες- άλλοι πιο έμπειροι κι άλλοι που παρακινήθηκαν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά- ξεκίνησαν να έρχονται.

Στελέχη και εργαζόμενοι της Hellas Direct αλλά και άλλων εταιριών που έχουν γραφεία στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα έδωσαν 10 λεπτά από τον χρόνο τους προσφέροντας κάτι πολύτιμο και αναγκαίο: αίμα.

τρεις άνδρες ξαπλωμένοι σε κρεβάτια αιμοδοσίας, νοσηλεύτρια ελέγχει τον έναν

Η προσέλευση συνεχίστηκε μέχρι το μεσημέρι γεμίζοντας τους πάντες με ικανοποίηση. Η 1η εθελοντική αιμοδοσία στην Hellas Direct πήγε πολύ καλά κι άνοιξε τον δρόμο για την επόμενη αλλά και για πιο τακτικό προγραμματισμό.

δύο όρθια banners με σχέδια, το αριστερό με λογότυπο Hellas Direct το δεξί με το μήνυμα Σημείο Αιμοδοσίας. Στο βάθος κρεβάτια αιμοδοσίας και γιατρός

Η καλή αρχή έγινε με τις 54 φιάλες αίμα, που συγκεντρώσαμε. Η ομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας της Hellas Direct σηκώνει ήδη μανίκια για τα επόμενα.

Όταν μαζευόμαστε, είναι πάντα για καλό!

Δύο άνδρες ξαπλωμένοι σε κρεβάτια αιμοδοσίας