Διάκριση για την Hellas Direct στο Deloitte Technology Fast 50

Βραβεύτηκε ως μία από τις 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες σε Μέση Ανατολή & Κύπρο

Logo της Deloitte πάνω αριστερά, logo του διαγωνισμού Deloitte Technology Fast 50 πάνω δεξιά, στο κέντρο σφαίρα από μπλε και

Η Hellas Direct διακρίθηκε ως μία από τις 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες σε Μέση Ανατολή & Κύπρο στο Deloitte Technology Fast 50, στην κατηγορία Fintech.

Η φετινή διοργάνωση του διαγωνισμού, που μετρά τρία χρόνια στην ανάδειξη των γρηγορότερα εξελισσόμενων εταιριών στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, συγκέντρωσε φέτος 200 υποψηφιότητες από διαφορετικούς κλάδους. Η αναγνώριση και κατάταξη των εταιριών βασίζεται στην ποσοστιαία αύξηση των εσόδων τους στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η Hellas Direct επιμένει να συστήνεται ως μια digital ασφαλιστική εταιρία αλλά και ως μια έξυπνη εταιρία τεχνολογίας που προσφέρει σύγχρονη ασφάλεια, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ευέλικτες λύσεις. Χάρη στις αυτοματοποιημένες διαδικασίες και τις εξελιγμένες πλατφόρμες της Hellas Direct, η έμπειρη ομάδα της εταιρίας ανταποκρίνεται γρήγορα και άμεσα στις ανάγκες των ασφαλισμένων της, χωρίς γραφειοκρατία και καθυστερήσεις.

Στόχος της Hellas Direct είναι να κάνει την ασφάλεια πιο προσβάσιμη και προσιτή στις αγορές που δραστηριοποιείται, επηρεάζοντας θετικά και εξελίσσοντας το οικοσύστημα της κινητικότητας συνολικά. Έτσι, επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη δίκης της καινοτόμας τεχνολογίας που συμβάλλει στη βελτίωση της εμπειρίας των ασφαλισμένων της αλλά και στη δημιουργία νέων υπηρεσιών παροχής χρηματοδότησης, με αφετηρία το πρόγραμμα wallet+.

Από την ίδρυσή της το 2012 έως και σήμερα, η εταιρία έχει αναδειχθεί σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στη νότια Ευρώπη. Έχοντας επενδύσει περισσότερα από €18 εκατομμύρια σε τεχνολογία και με πάνω από 50 software developers και data analysts στην ομάδα της, η Hellas Direct λάνσαρε πρωτοποριακές ασφαλιστικές υπηρεσίες, προσέλκυσε το επενδυτικό ενδιαφέρον και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία επέκτασης σε νέες αγορές.

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές για τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα, τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα και τη συμβολή τους στην αξιοποίηση της τεχνολογίας με στόχο της βελτίωση της καθημερινότητας όλων.