ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ: CLAIMS 360°
 • Γνωρίζουμε για το συμβάν τη στιγμή που το δηλώνεις.

  Από τη στιγμή που θα δηλώσεις το συμβάν στη γραμμή Άμεσης Βοήθειας, ενημερωνόμαστε αυτόματα, ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα του συμβάντος. Δεν έχουμε μεσάζοντες ή περιττή γραφειοκρατία, γι' αυτό και δεν καθυστερούμε καθόλου.

 • Η διαχείριση ξεκινάει με το που θα κλείσεις το τηλέφωνο.

  Ξεκινάμε τις διαδικασίες αποζημίωσης από την πρώτη κιόλας στιγμή. Συγκεντρώνουμε όλες τις πληροφορίες και επικοινωνούμε μαζί σου για να σε ενημερώσουμε. Θέλουμε να κάνουμε την κάθε διαδικασία όσο το δυνατόν πιο σύντομη και ομαλή.

  Σε περίπτωση Θραύσης Κρυστάλλων, η Carglass θα αντικαταστήσει ή θα επιδιορθώσει αμέσως τη ζημιά σου με μόνο ένα τηλεφώνημα στη γραμμή Άμεσης Βοήθειας.

  Στόχος μας είναι το αυτοκίνητό σου να ξαναβγεί στο δρόμο το συντομότερο δυνατόν.

 • Επικοινωνούμε με την άλλη ασφαλιστική εταιρία, πριν ακόμη προλάβει να ενημερωθεί από τους συνεργάτες της!

  Επικοινωνούμε με την άλλη ασφαλιστική εταιρία (για απαιτήσεις που αφορούν στην Αστική Ευθύνη) για να συμφωνήσουμε στην υπαιτιότητα και να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

 • Εμείς πληρώνουμε, όχι εσύ.

  Σε όλα τα συνεργεία, τα οποία δέχονται εξουσιοδότηση, πληρώνουμε εμείς. Εσύ απλά παραλαμβάνεις το αυτοκίνητό σου και φεύγεις.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΕΣΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ)

Οι εταιρίες μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος ανήκουν στο σύστημα του Φιλικού Διακανονισμού και αντιπροσωπεύουν περίπου το 82% όλων των ασφαλισμένων οχημάτων στην Ελλάδα. Ο Φιλικός Διακανονισμός καλύπτει τόσο τις υλικές ζημιές όσο και τις σωματικές βλάβες μέχρι ένα ορισμένο όριο (€12.000 ανά θύμα).

Ως μέλος της Ένωσης, εντασσόμαστε στο Σύστημα του Φιλικού Διακανονισμού - η μόνη νέα εταιρία που εντάχθηκε στο σύστημα μετά την ίδρυσή του το 2000!

Τι σημαίνει αυτό για εσένα; Σύμφωνα με το Φιλικό Διακανονισμό, σε περίπτωση ατυχήματος μεταξύ αυτοκινήτων των οποίων οι ασφαλιστικές ανήκουν στο σύστημα, ο αναίτιος οδηγός αποζημιώνεται απευθείας από την εταιρία του. Με άλλα λόγια, εάν σε τρακάρουν, θα σε αποζημιώσουμε εμείς και στη συνέχεια θα επανεισπράξουμε από την ασφαλιστική του υπαιτίου.

Μάθε περισσότερα εδώ.