ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΟΥ
 • Timeline: Διάλεξε εσύ τη διάρκεια του συμβολαίου σου.
   Με το Timeline, στη σελίδα της προσφοράς, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις την ακριβή διάρκεια του ασφαλιστηρίου σου από 30 έως 365 ημέρες. Απλά χρησιμοποίησε την οριζόντια μπάρα που θα βρεις κάτω από την προσφορά.
 • Πληρωμή. Διάλεξε εσύ τον τρόπο πληρωμής.
   Με κάρτα πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη.
   Μέσω του PayPal λογαριασμού σου.
   Μέσω MyBank. Η πληρωμή πραγματοποιείται με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σου, χρησιμοποιώντας το e-banking σου.
   Με μετρητά στα ταμεία τραπεζών, με τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής που θα εκδώσεις. Ισχύει για τις Τράπεζες: Πειραιώς, Alpha Bank, Εθνική και Eurobank.
   Με μεταφορά από το λογαριασμό σου στο ταμείο της τράπεζας που συνεργάζεσαι. Ισχύει για τις Τράπεζες: Πειραιώς, Alpha Bank, Εθνική και Eurobank.
   Μέσω του phone-banking της τράπεζάς σου, με τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής που θα εκδώσεις κατά τη διάρκεια της τιμολόγησης.
   Μέσω του e-banking σου, με τον ηλεκτρονικό κωδικό που θα εκδώσεις κατά τη διάρκεια της τιμολόγησης.
   Μέσω της ιστοσελίδας πληρωμών easypay, με τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής που θα εκδώσεις κατά τη διάρκεια της τιμολόγησης.
   Με ένα κλικ στη Masterpass, εφόσον έχεις κατεβάσει την ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών της Mastercard.
 • Ασφαλιστήριο: Παραλαμβάνεις το ασφαλιστήριο στο email σου.
   Μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, σου στέλνουμε το ασφαλιστήριο στο email σου για να το εκτυπώσεις. Στο ίδιο email θα λάβεις και τους όρους ασφάλισης του συμβολαίου σου.
 • Ανανέωση: Σε λιγότερο από 3’ θα έχεις ανανεώσει το συμβόλαιό σου.
   Σου υπενθυμίζουμε 30 ημέρες πριν τη λήξη του συμβολαίου σου, ότι πρέπει να το ανανεώσεις με emails και sms. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πατήσεις στο link που σου έχουμε στείλει, να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία που έχουμε συμπληρώσει για εσένα και εφόσον συμφωνείς να προχωρήσεις στην πληρωμή. Μην ξεχνάς! Δε θα ανανεώσουμε ποτέ το συμβόλαιό σου χωρίς την άδειά σου και δε θα χρεώσουμε ποτέ την κάρτα σου, χωρίς να μας δώσεις εσύ εντολή να το κάνουμε.