Οι πελάτες μας κάλεσαν φίλους. Κέρδισαν €463.000.

HD Team

HD Team

Αλλάζεις ασφαλιστική αυτοκινήτου. Εντυπωσιάζεσαι. Είναι πολύ πιο οικονομική! Είναι online. Γρήγορη. Μπορείς να τη βρεις οποιαδήποτε στιγμή, 24/7. Τέλεια. Αυτό που έψαχνες.

Θέλεις να το πεις και σε φίλους. Γιατί να μείνουν στα παλιά; Τους στέλνεις μία πρόσκληση με ένα δώρο: €20 έκπτωση. Τη στιγμή που κάνει ο πρώτος φίλος σου την αγορά, βλέπεις €20 στον λογαριασμό σου. Δώρο από εμάς. Αυτό είναι το Refer a Friend. Καλείς φίλους στην Hellas Direct και κερδίζεις έως €400.

6.391 πελάτες μας έχουν φέρει με το Refer a Friend 10.390 φίλους. Και συνολικά έχουν κερδίσει €463.000.

Η καλύτερη διαφήμισή μας.

Στην Hellas Direct, αλλάζουμε την ασφάλεια για να σου δίνουμε το καλύτερο, στην καλύτερη τιμή και με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Ό,τι προκαλεί καθυστερήσεις, το αφαιρούμε. Συνεργαζόμαστε με τη Revolut για να σε αποζημιώνουμε σε δευτερόλεπτα. Είμαστε αμιγώς direct. Μιλάς απευθείας μαζί μας, ό,τι ώρα και να είναι: Είμαστε 24/7 δίπλα σου.

Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθεις για εμάς: Η εμπειρία των πελατών μας είναι η καλύτερη διαφήμισή μας.

Γι' αυτό το κάνουμε. Με το Refer a Friend εσύ μαθαίνεις για εμάς από την πιο αξιόπιστη πηγή: τον καταναλωτή. Κι εμείς μεγαλώνουμε. Έτσι φέρνουμε ακόμη πιο γρήγορα την αλλαγή στην ασφάλεια. Ένα συμβόλαιο τη φορά.