Εσύ ακόμα δεν έχεις Revolut;

Η αγαπημένη μας fintech μόλις απέκτησε τραπεζική άδεια. Εμείς το περιμέναμε. Τους ξέρουμε καλά. Το πάρτυ των τραπεζών φτάνει στο τέλος του.

Εσύ ακόμα δεν έχεις Revolut;

Η Revolut, η Νο1 fintech startup που έφερε ένα εντελώς ανατρεπτικό και αντισυμβατικό μοντέλο τραπεζικών συναλλαγών, μόλις πήρε τραπεζική άδεια. Μετάφραση; Καλύτερη εμπειρία του καταναλωτή σε κάθε πτυχή της οικονομικής του ζωής. Φυσικά με τη χρήση της τεχνολογίας.

Για πολλούς ήρθε σαν έκπληξη. Εμείς το περιμέναμε. Τους ξέρουμε καλά. Δεν επαναπαύονται ποτέ, η διάθεση για ανατροπή είναι στο DNA τους. Όπως και στο δικό μας. Γι’ αυτό και όταν μάθαμε για πρώτη φορά για τη Revolut, ξέραμε ότι θα ταιριάξουμε.

Hellas Direct + Revolut = 💪

Έχουμε και οι δυο μηδενική ανοχή σε γραφειοκρατία, αδιαφάνεια, κρυφές χρεώσεις, δύσκολη εξυπηρέτηση. Ναι, αυτά που συναντά κανείς και στον τραπεζικό και στον ασφαλιστικό κλάδο. Ο στόχος μας είναι να βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση των πελατών και να προωθούμε τη διαφάνεια στην ασφαλιστική αγορά, σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο τρόπος μας είναι η αξιοποίηση της τεχνολογίας και η επένδυση στην καινοτομία. Και γι’ αυτό, χρειαζόμαστε δυνατούς συμμάχους, που σκέφτονται όπως εμείς. Και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας με τη Revolut τον Μάιο του 2018.

Τι παίζει με τη Revolut;

Με τη Revolut φτιάχνεις εύκολα τον δικό σου ψηφιακό λογαριασμό από το κινητό σου. Χωρίς τη χαρτούρα, τη γραφειοκρατία και τις ουρές της τράπεζας. Μέσα από αυτήν την εφαρμογή, κάνεις συναλλαγές, με ένα κλικ, σε εσωτερικό και εξωτερικό. Χωρίς προμήθειες, σε δευτερόλεπτα.

Τι κάναμε μαζί;

Αυτές οι καινοτομίες συμφωνούν απόλυτα με τη δική μας φιλοσοφία. Γι’ αυτό συνεργαστήκαμε με τη Revolut, για να έχεις τον δικό σου λογαριασμό και να κάνουμε όλες τις συναλλαγές πολύ πιο γρήγορα.

Στην Hellas Direct, με τη Revolut σε αποζημιώνουμε πραγματικά σε δευτερόλεπτα. Σου μεταφέρουμε χρήματα real-time, τη στιγμή που τα χρειάζεσαι. Αν, για παράδειγμα, πλημμυρίσει το σπίτι σου και πρέπει να διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο, σου μεταφέρουμε εκείνη τη στιγμή τα χρήματα. Χωρίς ερωτήσεις, χωρίς καθυστερήσεις. Σου επιστρέφουμε χρήματα στον λογαριασμό σου για κάθε μέρα που δεν έχεις ζημιά. Και όχι μόνο αυτό: την πρώτη φορά που θα ασφαλιστείς σε εμάς, αποκτάς δωρεάν την κάρτα Revolut. Με δώρο €10 από εμάς.

*Η συνεργασία της Hellas Direct με τη Revolut για την αποζημίωση και την επιστροφή χρημάτων έληξε τον Ιανουάριο του 2021.

Δες κι αυτά