Πώς η ασφάλεια του χούμαν βοήθησε τον Σπίνο the dog να κάνει νέους φίλους

Και.. μπαμ! Τρακαρισματάκι; Σιγά το πράγμα. Σε 10’ η βόλτα για το σκυλοπάρκο συνεχίστηκε όπως έπρεπε!

Πώς η ασφάλεια του χούμαν βοήθησε τον Σπίνο the dog να κάνει νέους φίλους

Επιχείρηση ξυπνήματος χούμαν

Ώρα 8 το πρωί. Η πιο δύσκολη αποστολή της μέρας, είναι αυτή. Έχω ξυπνήσει από τις 6 και περιμένω να ανοίξει τα μάτια του ο μπαμπάς μου. Ανεβαίνω στο κρεβάτι, κουνιέμαι από 'δω και από 'κει, προσπαθώ να τον ξυπνήσω. Μάταιος κόπος, το ροχαλητό συνεχίζεται και εγώ πεινάω δίχως αύριο. Σηκώνεται επιτέλους και μου λέει «Είσαι έτοιμος για βόλτα;». Χαρά εγώ, δεν σου λέω τίποτα! Ξέχασα και τις πείνες και όλα –για λίγο. Τρώω, ετοιμάζεται, ετοιμάζει και μένα και ξεκινάμε για πρωινές περιπέτειες στο πάρκο!

Πρωινή γυμναστική: επιβίβαση στο όχημα

Ώρα 9:00. Προσπάθησα πολλές φορές να ανέβω στη θέση. Ουφ! Κουράστηκα, αλλά τελικά μπόρεσα. Είμαι έτοιμος για το πάρκο. Θα είναι και ο Ρόκυ εκεί! Είναι το καλύτερό μου φιλαράκι! Με βοηθάει να σκάβουμε λαγούμια, να κάνουμε ζαβολιές και να ανακαλύπτουμε νέες κρυψώνες. Φοβερά πράγματα! Ο μπαμπάς μου μου βάζει την ζώνη μου για να είμαι ασφαλής και...φύγαμε!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εσείς οι χουμαν κάποια πράγματα όταν μας βάζετε στο αυτοκίνητο.


Επιχείρηση “ξέφυγε από τον τυφώνα Κηφισίας”

Ώρα 9:20 και η κίνηση στην Κηφισίας είναι απάλευτη. Ευτυχώς που ο μπαμπάς μου έχει δροσίσει το αυτοκίνητο, γιατί έχει πολλή ζέστη! Νομίζω ότι δεν θα προλάβουμε τον Ρόκυ. 😞 Μην κανονίσεις κάτι σε αυτή τη σκυλοζωή, όλα στραβά να πάνε. Μου είπε ότι θα τον έφερνε η μαμά του σήμερα στις 10 για να παίξουμε! Αλλά δεν θα κάτσουν πολύ, γιατί ετοιμάζονται για διακοπές και έχουν δουλειές!    

Η στιγμή που άλλαξαν όλα

9:43 η ώρα. Μετά από πολλά ξεφυσήματα και κόρνες, επιτέλους, είμαστε στην Κηφισιά! Σε λίγο θα δω τον φίλο μου! Ξαφνικά, νιώθω ένα απότομο φρενάρισμα -τόσο που ένιωσα ότι έφυγε η ψυχή μου- και ακούω έναν θόρυβο που με τρόμαξε πολύ. «ΜΠΑΜ!». Φοβήθηκα τόσο πολύ που προσπάθησα να κρυφτώ κάτω από το κάθισμα. Δεν μπόρεσα, γιατί είμαι λίγο μεγάλος και φοράω και ζώνη -ασφάλεια πάνω απ' όλα! Ο μπαμπάς μου τσεκάρει πρώτα αν είμαι καλά και τον ακούω μετά που φωνάζει και λέει σε έναν κύριο «Πας καλά ρε φίλε; Θα πάθουμε ζημιά πρωί πρωί». Παραβίασε το ΣΤΟΠ και μας τράκαρε. "Αυτό μας έλειπε τώρα", σκέφτηκα. Πού πάτε κύριε πρωί πρωί χωρίς να προσέχετε; Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς και η ζημιά είναι πολύ μικρή! Ήμασταν τόσο κοντά στο πάρκο. Τώρα δεν θα προλάβουμε...

Φτου, γκαντεμιά! Και τώρα τι κάνουμε;

Ώρα 9:46. Ο πατέρας καλεί την ασφαλιστική του για να μιλήσει μαζί τους και να τους περιγράψει την κατάσταση. Εγώ; Ακόμη πάνω στο κάθισμα, φοβισμένος και ξενερωμένος όσο δεν φαντάζεσαι. Βάζει ανοιχτή ακρόαση, το σηκώνει μια ευγενέστατη κοπέλα και πριν προλάβει να μιλήσει καλά καλά, της λέει ο μπαμπάς μου: «Έχω καλέσει στην Hellas Direct, σωστά;». Του απαντάει θετικά και συνεχίζουν την κουβέντα τους. Επιβεβαιώνει ότι όλοι είμαστε καλά και τον ηρεμεί λέγοντάς του τι πρέπει να κάνει. Εγώ ακούω προσεκτικά την κουβέντα τους και δεν βγάζω άχνα. Και τι να πω δηλαδή;  

Της περιγράφει λεπτομερώς το περιστατικό και εκείνη του απαντάει «Μην ανησυχείτε καθόλου, όλα είναι υπό έλεγχο. Απλά θα χρειαστεί να βγάλετε φωτογραφίες από τις ζημιές και στα δυο οχήματα και να μας τις στείλετε σε ένα email που θα σας πω». Ο μπαμπάς μου έχει δεδομένα στο κινητό του και χωρίς να χάσει ευκαιρία, βγάζει τις φωτογραφίες όσο μιλάνε και τις στέλνει στο email που του είπε. Βιάσου πατέρα, ο χρόνος περνάει!

9:54 και περιμένουμε απάντηση. Βγαίνω από την κρυψώνα μου και βγάζω το κεφάλι μου έξω από το παράθυρο. Έχω χαθεί στις σκέψεις μου όταν ακούω στο τηλέφωνο: «Είμαστε εντάξει! Μπορείτε να αποχωρήσετε από τον τόπο και να συνεχίσετε το πρόγραμμά σας! Για οτιδήποτε χρειαστείτε, θα είμαστε στη διάθεσή σας!». «Αποκλείεται!» σκέφτομαι και βλέπω τον μπαμπά μου να κλείνει το τηλέφωνο και να μπαίνει στο αυτοκίνητό μας. Βάζει μπρος. Υπάρχει ελπίδα!

Ώρα 10:01. Για μια στιγμή.. Μου φαίνεται γνώριμος αυτός ο δρόμος. Ναι, ναι! Βλέπω το πάρκο, τον Ρόκυ και τους άλλους να με περιμένουν. Πρόλαβα! Άσε που θέλω πιπί μου, είμαι να σκάσω. Γρήγορα χούμαν, γρήγορα!

Πώς τα καταφέραμε και ξεμπερδέψαμε τόσο γρήγορα;

Και τώρα θα αναρωτιέσαι πώς έγιναν όλα τόσο απλά και γρήγορα. Στην Hellas Direct, έχεις δίπλα σου μια ομάδα που δεν κοιμάται ποτέ. Είναι πάντα κάποιος εκεί για να σε βοηθήσει, αν βρεθείς σε δύσκολη στιγμή. Και εδώ που τα λέμε, όχι μόνο εσένα αλλά και ό,τι ψυχή υπάρχει μέσα στο όχημά σου. Επικοινωνείς απευθείας με άνθρωπο από την ομάδα. Η καταγραφή σου γίνεται τηλεφωνικά, άμεσα και χωρίς αναμονές και σπασμένο τηλέφωνο. Εκτός όμως από αυτά, κερδίζεις και χρόνο, το πιο σημαντικό, αν με ρωτάς!  Θα σου τα εξηγήσω όλα, με το νι και με το σίγμα -όπως Σπίνος! Άκουσα τον μπαμπά μου να τα λέει στους φίλους του!💙

  • Καλείς στο 212 222 9900
  • Κάνεις τηλεφωνικά την καταγραφή σου
  • Βγάζεις τις φωτογραφίες που χρειάζονται και μπορείς να φύγεις
  • Λαμβάνεις με SMS/ email την δήλωσή σου
  • Ξεκινάει η διαδικασία αποζημίωσής σου

design με πληροφορίες για την Hellas Direct

Ακολουθώντας τα βήματα αυτά, ξεμπερδεύεις με την καταγραφή σου σε 8 λεπτά, βγάζεις τις φωτογραφίες από το συμβάν σε 3 λεπτά και μετά από αυτά, ανοίγει απευθείας ο φάκελός σου. Μέσα σε όλα αυτά, έχεις και έξτρα μπόνους. Αμέ! Τα συνεργαζόμενα συνεργεία της Hellas Direct, αξιόπιστα και γρήγορα. Δεν χρειάζεται καν να ανησυχείς, θα σου προτείνουν το κοντινότερό σου!  Ξέρεις τι σημαίνει αυτό, ε; Ότι ξεκίνησε και η αποζημίωσή σου! Χρειάζονται 5 λεπτά για να σου σταλεί η δήλωσή σου σε ηλεκτρονική μορφή και εσύ να την τσεκάρεις για να βεβαιωθείς ότι όλα είναι σωστά.  Δες το και με μουσική για να το εμπεδώσεις καλύτερα!

Το ήξερες ότι ο μέσος όρος αναμονής στο δρόμο μετά από ένα ατύχημα, είναι 40 λεπτά; Ναι, καλά διάβασες! Μέσα σε αυτή την ώρα κάποιος θα μπορούσε να παίξει με τους φίλους του ή να κάνει και καινούργιους. Λέω τώρα, εγώ.

Και βουαλά. Φινίτο. Αποζημίωση σε 19'! Φύγαμε για πάρκο τώρα; 🐶

Δες κι αυτά