Πληρώνεις πολλά. Για καλύψεις που δεν έχεις.

HD Team

HD Team

Άνοιξε το συμβόλαιό σου. Βλέπεις την τιμή; Δίνεις πολλά. Μέχρι και €98 παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε. Βλέπεις τις καλύψεις; Δεν έχεις αυτές που πραγματικά χρειάζεσαι. Αν δεν έχεις Οδική Βοήθεια, Θραύση Κρυστάλλων και Νομική Προστασία, δωρεάν, είσαι στη λάθος εταιρία.

Μπορείς να εξοικονομείς έως €98,93 τον χρόνο.

Τι κοινό έχουν αυτές οι 5 ασφαλιστικές;

  1. Ασφαλιστές. Οι οποίοι φυσικά πληρώνονται. Η προμήθεια ενός διαμεσολαβητή μπορεί να επιβαρύνει το ασφάλιστρό σου μέχρι και κατά 30%.
  2. Ανήκουν σε έναν άλλο αιώνα. Στην κυριολεξία! Οι περισσότερες ιδρύθηκαν πριν καν αποκτήσεις κινητό τηλέφωνο – πόσο μάλλον smartphone.

Στην Hellas Direct αρχίσαμε τη λειτουργία μας το 2012, με ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο, φτιαγμένο σχεδόν αποκλειστικά για το smartphone σου. Direct, digital, paperless.

Και είμαστε αμιγώς direct, χωρίς μεσάζοντες.

Άρα; 0 προμήθειες, 0 κρυφές χρεώσεις και πολύ λιγότερα έξοδα. Τόσο που μπορούμε να σου δίνουμε και την καλύτερη τιμή και τις καλύψεις που χρειάζεσαι, δωρεάν.

Οδική Βοήθεια, σε όλα τα προγράμματα. Γιατί κάθε 1' ένα αυτοκίνητο μένει.

Συνειδητοποιείς πόσο συχνό είναι; Θα μείνεις. Και θα είναι χάλια. Γιατί δε θα σου τύχει όταν θα περνάς έξω από ένα συνεργείο, ένα χαλαρό απόγευμα Παρασκευής.

Θα σου τύχει τη χειρότερη στιγμή. Κυριακή απόγευμα, όταν θα πηγαίνεις για τσίπουρα. Δευτέρα πρωί, στον δρόμο για τη δουλειά. Ή ακόμη χειρότερα, την πιο μίζερη Δευτέρα: μετά από Σαββατοκύριακο Χριστουγέννων!

Δουλεύουμε με αριθμούς – φτιάχνουμε συνέχεια τέτοια πινακάκια – γιατί μας λένε τι χρειάζεσαι και πότε. Οδική Βοήθεια, 24/7. Όποιο πρόγραμμα κι αν διαλέξεις. Όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, θα είμαστε εκεί, σε 25 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο. Αν αργήσουμε, κερνάμε καφέ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς και την Οδική Βοήθεια που συνεργάζεστε για την εξυπηρέτηση. Ενώ μείναμε πριν την Αμφιλοχία, κανονίσατε να μας φέρετε μαζί με το αμάξι στην Ηγουμενίτσα, για να συνεχίσουμε τις διακοπές μας». Γιώργος Α.

Θραύση Κρυστάλλων σε όλα τα προγράμματ. Γιατί κάθε 1 ώρα σπάνε 9 τζάμια!

Και τις περισσότερες φορές φταίει ένα πετραδάκι! Απίστευτο; Αρκεί να τιναχτεί ένα πετραδάκι στο παρμπρίζ σου για να σου κάνει μία ζημιά €350!

Δεν μπορείς να το ελέγξεις. Δεν έχει να κάνει με την οδήγησή σου ή τη συμπεριφορά σου. Περισσότερο έχει να κάνει με τους δρόμους. Ναι, εμείς θα τους φτιάξουμε τους δρόμους. Αλλά εσύ θα έχεις την κάλυψη Θραύση Κρυστάλλων. Όποιο πρόγραμμα κι αν διαλέξεις.

Ό,τι και να γίνει – πετραδάκι, κλέφτης, εξωγήινος – για το παραμικρό σημαδάκι στο τζάμι σου, μας παίρνεις τηλέφωνο. Δε σε ρωτάμε τίποτα, το φτιάχνουμε την ίδια μέρα.

«Η ασφάλεια με θραύση κρυστάλλων με έσωσε γιατί έπεσε πετραδάκι στο παρμπρίζ και χρειάστηκε επισκευή η οποία έγινε στην Carglass εύκολα γρήγορα και χωρίς να πληρώσω εγώ κάτι». Άγγελος Π.

Νομική Προστασία, σε όλα τα προγράμματα. Γιατί κάθε 19 λεπτά ένα τρακάρισμα καταλήγει στα δικαστήρια.

Αρκεί μία μικρή διαφωνία, ένας τραυματισμός, μία λακκούβα. Και ξαφνικά ψάχνεις για δικηγόρο. Και λεφτά. Η πιο «εύκολη» υπόθεση κοστίζει κατά μέσο όρο €400. Και δυστυχώς δεν είναι σχεδόν ποτέ απλή.

Αναλαμβάνουμε εμείς – και τα έξοδα και τις διαδικασίες. Έχουμε δικηγόρους, ξέρουμε από διαφωνίες και έχουμε μία έμφυτη απέχθεια στη γραφειοκρατία. Δε θα σε αφήναμε να το αντιμετωπίσεις μόνος. Έχεις Νομική Προστασία, όποιο πρόγραμμα κι αν διαλέξεις.

«Στη δική μου περίπτωση ούτε που ασχολήθηκα με τα διαδικαστικά. Και επιπρόσθετα όλα έτρεξαν ομαλότατα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα». Γιάννης Π.

Ασφαλίσου online σε 1'

Στην καλύτερη τιμή. Με τις καλύψεις που πραγματικά χρειάζεσαι.