Τριπλή διάκριση για την Hellas Direct στα Digital Finance Awards 2023

Δύο χρυσά κι ένα ασημένιο βραβείο για την υπηρεσία Fast Track και τις πλατφόρμες wallet+ και HD+

Η ομάδα της Hellas Direct στην τελετή βράβευσης

Με τρία βραβεία -δύο χρυσά κι ένα ασημένιο- τιμήθηκε η Hellas Direct στα φετινά Digital Finance Awards.

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Operations απέσπασε η υπηρεσία Fast Track, που εξασφαλίζει αστραπιαία αποζημίωση ακόμη και σε 1 ημέρα.

Η πλατφόρμα wallet+, που βοηθά τους οδηγούς να καλύψουν όλες τις ανάγκες των οχημάτων τους, αναδείχθηκε Best Fintech Solution και πήρε επίσης χρυσό βραβείο.

Τέλος, στην κατηγορία Best Use of Technology for Claims ξεχώρισε - και απέσπασε ασημένιο βραβείο- η επαναστατική ψηφιακή πλατφόρμα ΗD+, που άλλαξε τα δεδομένα στη διαχείριση των ζημιών.

Digital Finance Awards 2023: Τριπλή διάκριση για την Hellas Direct

Η φετινή είναι η δεύτερη διοργάνωση των Digital Finance Awards. Κατά την τελετή απονομής, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, τα βραβεία παραδόθηκαν στους οργανισμούς και τις εταιρίες που διακρίθηκαν, αναδεικνύοντας τα καινοτόμα έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού στους πυλώνες του Digital Banking και Digital Insurance.

Η ομάδα Διαχείρισης Ζημιών της Hellas Direct
Η ομάδα Διαχείρισης Ζημιών

Το χρυσό βραβείο για την υπηρεσία Fast Track παρέλαβε ο Αντώνης Γερούλης και η ομάδα Διαχείρισης Ζημιών. «Σκοπός μας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας είναι να προσφέρουμε στον ασφαλισμένο μία διαφορετική εμπειρία εξυπηρέτησης, ξεκινώντας από την αγορά του συμβολαίου του μέχρι την ώρα που θα χρειαστεί τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας είναι να τηρήσουμε τη σημαντικότερη υπόσχεση που δίνουμε σε όλους μας τους πελάτες: όταν μας χρειαστούν, θα είμαστε εκεί» τόνισε.

Αντώνης Γερούλης παρουσιάζει στα Digital Finance Awards για την Hellas Direct
Αντώνης Γερούλης


Το χρυσό βραβείο για την πλατφόρμα wallet+ παρέλαβε ο Διονύσης Παπαδάτος και η ομάδα του Product. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, ευχαριστούμε για το βραβείο. Το wallet+ ήρθε για να κάνει την κινητικότητα πιο προσιτή οικονομικά σε όλους. Συγχαρητήρια σε όλους» δήλωσε.

Η ομάδα του wallet+ κρατώντας το βραβείο τους
Η ομάδα του wallet+

Το ασημένιο βραβείο για την πλατφόρμα HD+ παρέλαβε ο για την ομάδα των Συνεργείων ο Πάνος Χριστόπουλος. «Ευχαριστούμε για την άψογη διοργάνωση. Όλη η ομάδα είμαστε υπερήφανοι για αυτό το βραβείο! Φτιάξαμε την ηλεκτρονική πλατφόρμα HD+ από το μηδέν, για να ανταποκριθούμε σε μία ανάγκη που είχε ήδη εκφράστει από συνεργεία, πραγματογνώμονες και εμάς ως εταιρία: να γεφυρώσουμε τις αποστάσεις μεταξύ μας και να επικοινωνούμε με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό, προς όφελος, όπως πάντα, του ασφαλισμένου οδηγού. Σήμερα η πλατφόρμα έχει τουλάχιστον 3000 συνεργεία - ενεργούς χρήστες, οι οποίοι ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη κάθε ζημίας, από την αρχή έως την πληρωμή των τιμολογίων. Έτσι, όλα ολοκληρώνονται με ακρίβεια ενώ χρόνος αφιερώνεται μόνο εκεί που πραγματικά χρειάζεται».

Ο Πάνος Χριστόπουλος
Πάνος Χριστόπουλος

Λίγα λόγια για τις διακρίσεις της Hellas Direct στα Digital Finance Awards

Τα Digital Finance Awards, που διοργανώνει η Boussias, φέτος επιβράβευσαν τις καινοτόμες προσεγγίσεις και τα πρωτοποριακά έργα αναβάθμισης στο Digital Banking & Digital Insurance από Τράπεζες, Ασφαλιστικές, High-Tech Providers, Fintechs και Insurtechs.

Η Hellas Direct βραβεύτηκε για την υπηρεσία Fast Track, την πλατφόρμα wallet+ και την πλατφόρμα HD+.

Πλάνο από την βράβευση με κάρτες που αναγράφουν το "Digital finance awards 2023"

Η υπηρεσία Fast Track, για αστραπιαία αποζημίωση, αντιπροσωπεύει την προσήλωση της Hellas Direct στη διευκόλυνση και την εξαιρετική εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου. Τηλεφωνική καταγραφή ατυχήματος, τεχνολογικές υποδομές για άμεση αξιολόγηση κάθε ζημιάς, εξειδικευμένες εσωτερικές ομάδες, πλατφόρμα συνεργείων HD+ και όλα αυτά κάτω από την «ομπρέλα» της Hellas Direct ελαχιστοποιούν τον χρόνο για αποζημίωση και φροντίζουν οι ασφαλισμένοι να επιστρέφουν το συντομότερο στην καθημερινότητά τους.

Το wallet+ είναι η πλατφόρμα της Hellas Direct που καλύπτει όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου. Από τις πάγιες δαπάνες των τελών κυκλοφορίας ή του σέρβις μέχρι μια εξωτερική ζημιά ή βλάβη, το wallet+ διευκολύνει όλους τους οδηγούς - και όχι μόνο τους ασφαλισμένους στην Hellas Direct- να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη του οχήματός τους τη στιγμή που πρέπει.

Το HD+ είναι ηλεκτρονική πλατφόρμα που έφτιαξε η Hellas Direct από το μηδέν, προκειμένου να διευκολύνει την επικοινωνία και όλες τις συνεννοήσεις μεταξύ συνεργείου, πραγματογνώμονα και εταιρίας. Πλέον είναι συνδεδεμένα σε αυτή τουλάχιστον 3.000 συνεργεία σε όλη την Ελλάδα. Μέσω του HD+ γίνονται ηλεκτρονικά, εύκολα, γρήγορα, χωρίς ανταλλαγή τυπωμένων εγγράφων, όλες οι απαραίτητες συνεννοήσεις, αξιολογήσεις, εγκρίσεις και πληρωμές ανάμεσα στα συνεργεία και την Hellas Direct.

Η ομάδα της Hellas Direct στην τελετή βράβευσης
Η ομάδα της Hellas Direct στην τελετή βράβευσης
Δες κι αυτά