11 music videos που λάτρεψαν όσοι αγαπούν τα αυτοκίνητα

Μπορεί να υπάρχουν άλλα τόσα αυτοκίνητα και βιντεοκλιπ εκεί έξω, αλλά εδώ έχουμε μερικά που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

11 music videos που λάτρεψαν όσοι αγαπούν τα αυτοκίνητα

Η μουσική, χωρίς καμία υπερβολή, είναι μία από τις παρηγοριές μας αυτό το διάστημα. Άσε που δεν παχαίνει κιόλας! Μπορεί να μην μπορούμε να κάνουμε ταξίδια, αλλά τα τραγούδια μας ταξιδεύουν σε παρελθόν, παρόν αλλά γιατί όχι και στο μέλλον. Αχ! Τι ωραία που θα ήταν να μπορούσες να κάνεις μια αυτοκινητάδα και να έχεις στο τέρμα το αγαπημένο σου τραγούδι, με ανοιχτά παράθυρα και ο άνεμος να φρεσκάρει μυαλό και ψυχή. Όπως παλιά το μεσημέρι, που γύριζες από τη δουλειά σου και έβαζες την αγαπημένη σου playlist στο Spotify, για να αντέξεις το σταμάτα - ξεκίνα στην Κηφισίας. Ακόμη και αυτό σου λείπει, παραδέξου το.

Ε λοιπόν, επειδή εμάς μας έλειψαν όλα αυτά λιγάκι, αποφασίσαμε να παρηγορηθούμε κοιτώντας αγαπημένα (ή και όχι) βιντεοκλίπ. Τρώγοντας ποπ-κορν απολαύσαμε, αν όχι τη μουσική, τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες που κλέβουν την παράσταση σε μερικά από αυτά! Εντάξει. Σε κάποια από αυτά μπορείς να βάλεις σίγαση και να το γυρίσεις σε οφθαλμόλουτρο! Είμαστε έτοιμοι;

Μetallica- I Disappear/ Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro από το videoclip των Metallica

Τι καλύτερο από Metallica; Ο ήχος τους μας ταξιδεύει και καλμάρει λίγο την ταραγμένη μας ψυχή, μας εκτονώνει βρε παιδί μου. Το συγκεκριμένο τραγούδι μπορεί να μας ταξιδεύει στις συνοικίες του παρελθόντος, αλλά όλα γίνονται καλύτερα μόλις αντικρίζουμε το Chevrolet Camaro. Ένα επιβλητικό αυτοκίνητο με χαρακτήρα, που τραβάει όλα τα βλέμματα είτε πρόκειται για το παρελθόν είτε για το μέλλον.

The Offspring - Pretty Fly (For A White Guy)/ Chevrolet Impala

Μια κόκκινη Chevrolet Impala

Παραδέξου το. Με αυτό το τραγούδι έχεις ξεσηκωθεί και χοροπηδάς στο κρεβάτι κάνοντας πως παίζεις κιθάρα. Πέσαμε μέσα; Όπως και να έχει, το κομμάτι αυτό είναι πολύ δυνατό αλλά ακόμη πιο δυνατό είναι το αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ. Ένα κατακόκκινο Chevrolet Impala μας θυμίζει ότι το παλιό είναι διαχρονικό όπως και να το κάνουμε. Εννοείται με εξαιρέσεις.

Whitesnake – Here I Go Again / White and Black Jaguar

Μια Jaguar που ήταν και στο videoclip του Here I Go Again

80’s ροκ νότες σου θύμισαν τα νιάτα σου, τότε που ακόμη πήγαινες σχολείο. Τι ωραία χρόνια ε? Και τι ωραία αυτοκίνητα. Με το που ξεκινάει το βίντεο, κάνουν την εμφάνισή τους αμέσως και κλέβουν την παράσταση. Εμείς τα αγαπήσαμε, εσύ;

The Doors – Queen of the Highway/ Ford Mustang

Ford Mustang από videoclip των Doors

Μα το λένε και οι Doors, τι δεν καταλαβαίνεις; "Ήταν μία πριγκίπισσα, βασίλισσα του δρόμου". Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο αυτοκίνητο από το Ford Mustang που αγαπήθηκε απίστευτα πολύ, τόσο για την ομορφιά του, όσο και για τις επιδόσεις του. Και ακόμη αγαπιέται.

ZZ Top – Gimme All Your Lovin’/ Ford Coupe 1933

Ford Coupe από το videoclip ΖΖ Top για το τραγούδι Gimme All Your Lovin

Κάτι σου θυμίζει το κομμάτι, αλλά δεν μπορείς να θυμηθείς τι. Μέχρι που σκάει μύτη το κατακόκκινο Ford που μας έκλεψε την καρδιά. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ανήκει στην πραγματικότητα στον τραγουδιστή και κιθαρίστα των ZZ Top, Billy Gibbons. Είναι το απόλυτο αυτοκίνητο του παρελθόντος και μας αρκεί να το κοιτάζουμε για να ταξιδέψουμε έστω και νοητά μαζί του. Προς τιμήν του ονομάστηκε "Eliminator" ένα από τα άλμπουμ της αγαπημένης μας μπάντας. Αυτοκίνητο θρύλος!

Miley Cyrus - Party In The U.S.A. / Chevrolet – Ford- Dodge- Pontiac

κολάζ με διάφορα αυτοκίνητα από το videoclip του Party In The U.S.A.

Miley Cyrus; Ναι, σωστά διάβασες! Το συμπεριλάβαμε στη λίστα. Το συγκεκριμένο βιντεοκλίπ κυκλοφόρησε το 2009 και έχει μέσα μερικά από τα πιο κουλ αυτοκίνητα που θα μπορούσαμε να δούμε. Chevrolet C- Series, Chevrolet Corvette Stingray, Chevrolet Chevelle, Ford Mustang, Dodge Coronet και τέλος Pontiac Firebird Trans Am. Ανατριχιάσαμε από συγκίνηση!

Black Eyed Peas- Pump It/ Honda Civic

Το Honda Civic από το video για το Pump It

Η "Μισιρλού"... αλλιώς. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι μέσα στην καρδιά μας γιατί εκτός από χαρούμενες και τρελές αναμνήσεις, μας προκαλεί και ένα κάτι βρε παιδί μου, που μας κάνει να θέλουμε να σηκωθούμε όρθιοι και να ξεκινήσουμε τα burpees. Καλό αυτό! Εκτός αυτού όμως, ξεχωρίζει γιατί στο βιντεοκλίπ του πρωταγωνιστούν το Honda Civic στην κουπέ αλλά και στην υβριδική έκδοση. Très magnifique!

Calvin Harris - We’ll Be Coming Back / Porsche - Ferrari

Κόκκινη Ferrari και κίτρινη Porsche από το video για το We'll Be Coming Back

Τα λόγια είναι περιττά εδώ. Από το πρώτο δευτερόλεπτο του βιντεοκλίπ καταλαβαίνεις τι θα ακολουθήσει. Γνωστός ο ήχος του μαρσαρίσματος σωστά; Ετοιμάσου να δεις μία Porsche 911 T και μία Ferrari 512 BB να πρωταγωνιστούν χωρίς πολλά πολλά!

JAY-Z - Show Me What You Got / Ferrari F430 Spider

Μαύρη Ferrari F430 Spider πρωταγωνίστησε στο video για το τραγούδι Show Me What You Got

Μία Ferrari δεν είναι αρκετή για τη συλλογή μας. Επιβλητικό και πολύ γρήγορο αυτοκίνητο. Μας πέσανε τα σαγόνια στο πάτωμα. Θαύμασε ελεύθερα!

Travis Scott - Franchise / Honda - Nissan

Ένα Honda κι ένα Nissan από το video για το Franchise

Περάσαμε σε άλλους ήχους απότομα ε; Εμάς μας αρέσει! Στο συγκεκριμένο βιντεοκλίπ του αγαπημένου μας Τravis, γίνεται χαμός από απίστευτα αυτοκίνητα. Μεταξύ άλλων ξεχωρίσαμε το Honda Acura NSX και το S13 Nissan Silvias (πάρα πολλά!). Έτσι, κάτι για αρχή -γιατί έχει πολύ ζουμί το βίντεο, τσέκαρε και εσύ!

CJ – Whoopty/ Lamborgini και άλλη μία Ferrari

κίτρινη-χρυσαφί Lamborgini

Λάμπει η Lambo! Τι να περιγράψουμε; Μπορεί να μη σου λέει κάτι το κομμάτι, αλλά τα κοντινά στο αυτοκίνητο τα λένε όλα. Επικρατεί κατά πολύ έναντι της Ferrari που αχνοφαίνεται για μερικά δευτερόλεπτα στην αρχή του βίντεο. Δεν σου αρέσει η μουσική; Στην ανάγκη κάν'το mute. Εμάς πάλι μας αρέσει!

Δεν έχει σημασία τι μουσική ακούς, αλλά το να περνάς καλά! Ναι, είναι περίεργες στιγμές αυτές που ζούμε και κάπως μπούχτισες, σε νιώθουμε. Κάνε λίγο υπομονή ακόμη όμως και θα μας θυμηθείς. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα που μένεις σπίτι, είναι να κρατάς το μυαλό και την ψυχή σου σε φόρμα, διαβάζοντας και κάνοντας πράγματα που αγαπάς. Και επειδή τη μουσική την αγαπάμε όλοι μας, τσέκαρε τα 10 τραγούδια που είναι το μοναδικό moto soundtrack που χρειάζεσαι ή ποια είναι τα τραγούδια που είναι τα πιο ασφαλή για την οδήγηση. Επίσης, ήξερες ότι η απόλυτη AC/DC γιορτή έγινε σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Αυστραλία; Μη χάνεις χρόνο, έχεις πολλά να μάθεις! Ξεκίνα.

Δες κι αυτά